تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عريف بيش از استحقاق، چاپلوسى و كمتر از استحقاق، از ناتوانى در سخن و يا حسد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837342640




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مسوول بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق: نبايد در مطالبه‌گري به گمراهي رويم نتوانسته‌ايم عدالت را درست معنا كنيم جنبش دانشجويي در راستاي ايجاد عدالت حركت كند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مسوول بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق: نبايد در مطالبه‌گري به گمراهي رويم نتوانسته‌ايم عدالت را درست معنا كنيم جنبش دانشجويي در راستاي ايجاد عدالت حركت كند


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي

ثنايي‌فر گفت: در بحث تعريف عدالت و عدالت‌خواهي نتوانسته‌ايم تاكنون عدالت را براي خود درست معنا كنيم.

محمد ثنايي‌فر، مسوول بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق (ع) در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به پيام مقام معظم رهبري به پانزدهمين نشست جنبش عدالت‌خواه دانشجويي اظهار داشت: يكي از مشكلاتي كه ما در جامعه‌ي حال حاضر خود داريم؛ اين است كه متاسفانه هنوز نتوانسته‌ايم عدالت را براي خود درست معنا كرده و در اين مورد تنها به يكي از جمله‌هاي حضرت علي (ع) اكتفا كرده‌ايم كه مي‌گويند حق چيزي است كه به صاحب حقش دهيد "اعطا كل ذي حق حق" اين يعني عدالت و در پي آن اين كه حق هر كسي چيست؟ و صاحب حق چه كسي است؟ را تعريف نكرده‌ايم.

وي افزود: اين كه تشخيص دهيم كه حق به چه شكل و با چه شرايطي به صاحب حق برسد را نمي‌دانيم و اشتباه ديگر هم اين است كه برابري را مساوي با عدالت مي‌دانيم. جنبش دانشجويي بايد به جد پيگيري نمايد تا در جامعه تعريف روشني از آنچه كه عدالت و مطالبه‌ي آن ناميده مي‌شود، داشته باشيم.

ثنايي‌فر در ادامه گفت: شايد هنوز جنبش دانشجويي و شايد برخي از مسوولين نتوانند دقيقا تعريف كنند عدالت اقتصادي يعني چه؟ يعني آيا توزيع تمام امكانات جامعه به طور برابر؟ به همين دليل شايد نتوان در مورد آن اقدامي جدي انجام داد كه در اين صورت چه مسوولين و چه دانشجويان اگر هم بگويند عدالت اقتصادي را مطالبه مي‌كنند ممكن است تنها فشاري موقت بر مسوولين وارد آيد اما تا زماني كه اين مشكل حل نشود سوال كردن ما هم به نتيجه‌اي نخواهد رسيد.

وي بخشي از طرح بحث جنبش نرم‌افزاري و توليد علم را ناظر به اين مساله دانست كه جنبش دانشجويي بايد در پي ارائه‌ي راهكار در برابر مشكلات اين چنيني باشد.

ثنايي‌فر عدالت را جزء شعارهاي انقلاب دانست و اظهار كرد: جنبش دانشجويي بايد دقيقا در راستاي ايجاد عدالت حركت كند ولي ما از اين بخش غافل شده و به بخش انتهايي كه همان مطالبه‌گري است، چنگ زده‌ايم.

وي خواسته‌هاي مقام معظم رهبري را در چند سال اخير به مانند تكه‌هاي مربوط به يك مجموعه‌ي يكپارچه دانست و افزود: جنبش دانشجويي بايد مطالبه‌گري را به همراه تلاش براي ارائه‌ي راهكار براي رفع بي‌عدالتي در يك مجموعه ببيند، زيرا اين خواسته‌ي رهبري از تشكل‌هاي دانشجويي در بحث عدالت‌خواهي است و نه فقط مطالبه‌گري آن.

اين فعال دانشجويي در ادامه گفت: در بحث مطالبه‌گري ما بايد مراقب باشيم تا به گمراهي نرويم كه لازمه‌ي آن دارا بودن تحليل سياسي است كه اگر دقت كنيم اين هم از جمله خواسته‌هاي پيشين رهبري از فعالان دانشجويي بوده است كه يك بخشش اين است كه دانشجو به خطا نرود و بداند كه با كاري كه دارد انجام مي‌دهد پازل دشمن را كامل نمي‌كند.

ثنايي‌فر اظهار كرد: اين‌ها يك مجموعه‌اي است كه رهبري همه‌ي آن‌ها را با هم در نظر مي‌گيرند ولي ما گاهي بخشي‌نگري مي‌كنيم و صرفا از عدالت‌خواهي تنها مطالبه‌گري‌اش را مي‌فهميم در حالي كه رهبري در تبيين عدالت‌طلبي معاني ديگر و راهكارهاي ديگر را ذكر كرده‌اند كه ما از آن‌ها متاسفانه غافل شده‌ايم.

ثنايي‌فر افزود: توجهي كه مقام معظم رهبري بدان امر فرموده‌اند با مصلحت سنجي به معناي متعارف آن فرق مي‌كند، زيرا مصلحت سنجي يك معناي حقيقي دارد و يك معناي برابر دانسته شده با محافظه‌كاري، كه اين معناي مرسوم آن است و منظور رهبري بهانه ندادن به دست فرصت طلبان داخلي و خارجي براي اقدام عليه نظام جمهوري اسلامي ايران است.

وي گفت: اگر آنچه كه دشمن مي‌خواهد توسط يك جنبش دانشجويي تحقق پذيرد؛ اين ناشي از بي‌تحليلي آن تشكل است، زيرا رهبري بسيار تاكيد كرده‌اند كه دانشجو بايد تحليل سياسي داشته باشد، در غير اين صورت براي مثال دشمنان چه مزدوران داخلي و چه دشمنان خارجي منتظر مي‌نشينند كه تحت عنوان حركت عدالت‌خواهانه كه چند دانشجو از نهادهاي مختلف ممكن است داشته باشند چه مسائلي به وجود مي‌آيد، تا براين اساس تمامي نقاط قوتي را كه يك مجموعه، يك نهاد و يا يك نظام دارد را ناديده گرفته و به واسطه‌ي چند ضعفي كه وجود دارد كليت آن را زير سوال ببرند.

ثنايي‌فر اظهار داشت: شايد برخي مواقع از سوي بعضي نشريات اطلاعاتي منتشر شود كه ممكن است بخشي از آن جعلي باشد و برخلاف گاهي كه عمدا آن‌ها را منتشر مي‌سازند؛ اين كار سهوا صورت گرفته باشد. دانشجو بايد در برخورد با آن هوشيار عمل كند نه آن گونه شود كه رهبري در شيراز فرمودند كه دانشجويان گاهي دست روي مطلبي مي‌گذارند و عدالت خواهي مي‌كنند در حالي كه مبنايش، مبنايي غلط است و اطلاعاتش نيز غلط است، اين مصداق همان كار غيرمنصفانه است كه بر اثر عدم اطلاعات و صرفا بر مبناي شايعات شروع شده است.

وي گفت: برخي مواقع سوال‌هاي ما سوال نيست؛ بلكه يك اتهام است زيرا بر پايه‌ي اطلاعاتي نادرست از مسوولي مثلا مي‌پرسيم چرا اين كار انجام شده است. اگر مي‌خواهيم سوالي بپرسيم بايد اولش يك "آيا" باشد و به طرف جواب مثبت يا منفي ميل نداشته باشد كه اين هم بخش ديگر از يك حركت غيرمنصفانه است.

ثنايي‌فر در ادامه افزود: مقام معظم رهبري در شيراز به حركت‌هاي دانشجويي كه بعضا از سر بي‌اطلاعي يا كم‌اطلاعي رخ مي‌دهند پرداختند و گفتند شما سراغ مصاديق نرويد كه از اين اتفاقات بيافتد و مصداق بارز كاري غيرمنصفانه بشود؛ سراغ مفهوم عدالتي برويد كه احيانا قانوندان‌هاي قانون شكن نتوانند استفاده كنند از يك دانشجو.

وي اظهار كرد: ما دو نوع عدالت‌خواهي را مي‌توانيم برداشت كنيم يك عدالت‌خواهي كه مفروض بنيادي‌اش اين است كه بي‌عدالتي ناشي از افراد موجود در سيستم است يعني فلان آقا در فلان مساله است و به واسطه‌ي اين كه فرد سالمي نيست بي‌عدالتي و فساد اقتصادي و امثال آن را هم در يك سازمان و يك مجموعه ايجاد كرده است و يك بخشي از بي‌عدالتي ناظر به اين است ولي يكسري بي‌عدالتي‌هاي موجود در جامعه‌ي ما ناظر بر ساختار و وضعيت موجود در كشور است. ما متاسفانه نتوانسته‌ايم ساختارهايمان را خيلي تغيير دهيم و بروكراسي برخي سازمان‌ها گاهي باعث بي‌عدالتي مي‌شود و ما غافل مي‌شويم از بي‌عدالتي كه به واسطه‌ي بروكراسي در كشور به وجود مي‌آيد كه در اين صورت بي‌عدالتي كه مي‌تواند از غير افراد هم باشد را نمي‌بينيم، پس دائما به صورت مطالبه‌گر در بحث عدالت‌خواهي ظاهر شده و ساختارهاي ناقص و ناكارآمد اداري خود را به فراموشي بسپاريم. همان طور كه رهبري اظهار داشته‌اند امتداد حركت عدالت‌خواهي اين است كه خود جنبش دانشجويي بلند شود و آستين‌ها را بالا بزند و شروع كند به تحقيق كردن، بررسي كردن و راهكار ارائه دادن و آن ادامه‌ي اصلي و جدي عدالت‌خواهي است؛ آن است كه مي‌تواند متضمن اين باشد كه حركت رو به جلو داشته باشد اما اين كه صرفا فقط مطالبه نماييم باعث ترويج يك روح تنبلي مي‌شود در بلند مدت و نه در كوتاه مدت.

ثنايي‌فر در ادامه گفت: دانشجو از آنجا كه قشر نخبه‌ي جامعه است و در جوامع دانشگاهي درس مي‌خواند و مي‌تواند كار كارشناسي انجام دهد بايد برود سراغ ساختار كه اگر نرويم عملا همان مي‌شود كه بر آن مي‌توانيم نام ترويج روح تنبلي بگذاريم.

انتهاي پيام
 چهارشنبه 30 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن