واضح آرشیو وب فارسی:موج: اوركلاكر برگزيده ايران انتخاب شد
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد صنعت و بازرگاني مرحله دوم فستيوال اوركلاكينگ ايران با انتخاب اوركلاكر برگزيده ايران براي اعزام به مسابقات جهاني تايوان برگزار شد.
به گزارش موج، در پي برگزاري اولين فستيوال آموزشي اوركلاكينگ كه از سوي شركت گيگابايت و گروه شركت هاي آواژنگ، با حضور بيش از 600 نفر از مخاطبان علاقه مند براي اولين بار در كشور برگزار شد و بازتاب گسترده اي در جرايد و جوامع IT كشور داشت، پنچ شنبه گذشته، بيست و چهارم مرداد، مرحله دوم اين فستيوال با هدف انتخاب اوركلاكر برگزيده كشور، با رقابت هجده نفر از منتخبين دوره اول برگزار گرديد.
اين فستيوال در مجموعه فرهنگي ورزشي نارنجستان با حضور 18 شركت كننده، همراهان و تعدادي از علاقه مندان به مقوله اوركلاكينگ كه به گفته برگزاركنندگان از افراد ثبت نام شده در وب سايت رسمي Overclocking.ir دعوت شده اند، ساعت نه صبح آغاز گرديد. تعداد هجده نفر با توجه به نتايج بدست آمده از امتحان دوره اول انتخاب شده بودند كه دردو گروه نه نفره با يكديگر به رقابت پرداختند.
سيستم هاي مرحله اول شامل مادربردهاي EP35-DS3R گيگابايت، تراشه هاي E6550 اينتل، رم هاي DDR2 1066 كينگ مكس بودند. سيستم خنك كننده CPU اختياري بود ولي براي شركت كنندگاني كه سيستم خنك كننده منحصر به خود نداشتند، سيستم هاي خنك كننده مايع 3D galaxy گيگابايت به عنوان سيستم استاندارد پيش بيني شده بود.
در اين مرحله چهار نفر از هجده نفر امكان انتخاب و راه يابي به مرحله پاياني كه عصر همان روز برگزار شد را داشتند. سنجش با تاييد داوران و بر اساس نتايج بدست از دو بنچ مارك Super PI و 3Dmark06 صورت مي گرفت. نحوه گزينش به اين صورت بود كه نفرات اول هر بنچ مارك مستقيم به مرحله دوم و نفرات سوم چهارم با سيستم امتيازي انتخاب مي شدند. در اين مرحله بهترين ركورد هر دو بنچ مارك توسط معتمدپور ثبت شد و بعد از او كشاورز با 20 امتياز، حق دوست با 14 و صالحي با هشت امتياز جواز حضور در مرحله دوم را گرفتند. كه مرحله دوم با رقابت چهار مدعي برگزيده و با سيستم هايي به مراتب قدرتمندتر برگزار شد. در مرحله نهايي ركوردها بايد با مادربردهاي EP45-Extreme گيگابايت، تراشه هاي Q6700 اينتل و حافظه هاي كينگ مكس به ثبت مي رسيد. كه در اين مرحله عليرضا حق دوست با سابقه و دانش خود به سرعت گوي سبقت را از رقبا دزديد و ركوردهايي دست نيافتني به ثبت رساند. صالحي هم در ادامه ولي اندكي دير موتور خود را روشن كرد اما فرصت رسيدن به حق دوست را پيدا نكرد.
معتمدپور و كشاورز هم با بنچ مارك Supre Pi ركوردهايي دور وضع را ثبت كردند و فرصت اجراي 3Dmark را پيدا نكردند و عملا شانس قهرماني را از دست دادند. در نهايت حق دوست با ثبت ركورد 13.420 در Super Pi و 5371 در 3Dmark به مقام اول رسيد و شانس حضور در مسابقات جهاني تايوان را مال خود كرد. صالحي هم به ترتيب با ركوردهاي 14.5 و 5225 به مقام دوم رسيد.
مسابقات نهايي مهر ماه سال جاري در تايوان با سيستم هاي EP45-Extreme گيگابايت و با حضور نمايندگان بيست كشور دنيا برگزار خواهد شد. نماينده ايران هم از سوي شركت گيگابايت راهي تايوان خواهد شد.
چهارشنبه 30 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 171]