واضح آرشیو وب فارسی:ابرار: نيجريه و آرژانتين فيناليست شدند
شرح بازى
ديروز و از ساعت ۱۷ و ۳۰ دقيقه به وقت تهران، دوستداران ورزش وبه خصوص رقابت هاى المپيك شاهد حساس ترين و مهيج ترين رقابت المپيك پكن بودند.ديدار تيم هاى فوتبال برزيل و آرژانتين، هيچ چيز از يك فينال مهيج و جذاب كم نداشت. هر ۲ تيم با تمام قدرت خود و براى كسب پيروزى وارد ميدان شده بودند.در دقايق نخست نيمه اول، همانطور كه پيش بينى مى شد، برزيلى ها با در اختيار گرفتن توپ و ميدان، برترى خود را به حريف نامدار خود تحميل كردند اما رفته رفته آرژانتين نيز خود را در ميدان پيدا كرد، به طورى كه از دقيقه ۱۵ به بعد شاهد يك بازى پاياپاى و برابر بوديم.بازى در نيمه دوم با هجوم هاى همه جانبه راه راه پوشان آرژانتين آغاز شد. گويى آرژانتين نيمه دوم را براى گلزنى و پيروزى آغاز كرده است. حملات آرژانتين در دقيقه ۵۲ جواب داد و آگرو توانست اولين گل بازى را به ثمر برساند.پس از اين گل، برزيل به يك بازى كاملاً احساسى روى آورد. در مقابل نيز آرژانتينى ها با روحيه اى مضاعف به بازى ادامه دادند و توانستند ۶ دقيقه بعد دومين گل خود را نيز به ثمر برسانند.بعد از گل دوم، برزيل به خود آمد و توانست حملاتى را روى دروازه حريف تدارك ببيند. از دقيقه ۷۰ نيز حضور يك مهاجم ديگر در تركيب برزيل، باعث شد تا برزيلى ها عملاً با ۳ مهاجم به بازى ادامه دهند. تقريباً در ۳۰ دقيقه پايانى بازى شاهد حملات برزيل روى دروازه آرژانتين بوديم. در مقابل نيز آرژانتين با اتكا بر حركات مسى و آگرو چشم به ضد حملات داشت. در نهايت يكى از اين ضدحملات جواب داد. آگرو در محوطه جريمه با خطا متوقف شد، داور نيز بلافاصله نقطه پنالتى را نشان داد تا ريكلمه با ضربه استادانه خود، سومين گل تيمش را از نقطه پنالتى به ثمر برساند. بعد از اين گل ديگر خود برزيلى ها هم انگيزه اى براى ادامه بازى نداشتند. بى انگيزگى زردپوشان باعث شد تا آنها بازى را با ۹ بازيكن به پايان برسانند!
دقايق حساس بازى
نيمه اول
دقيقه :۲ آندرسون با تكنيك ناب برزيلى خود به قلب خط دفاع آرژانتين زد و توانست اولين موقعيت گلزنى را براى تيم خود خلق كند.
دقيقه :۱۵ ضربه ايستگاهى رونالدينيو توسط دروازه بان آرژانتين مهار شد.
دقيقه :۳۳ حركت زيبا و منحصر به فرد ليونل مسى، براى مدافع برزيل چاره اى نگذاشت جز خطا كردن! پس از خطا به روى مسى، يك موقعيت بسيار خوب نصيب آرژانتينى ها شد. ريكلمه پشت ضربه ايستگاهى قرار گرفت اما با بى دقتى توپ را به ديواره دفاعى زردپوشان كوبيد.
دقيقه :۳۷ رونالدينيو نشان داد كه چندان هم از دوران اوج خود فاصله نگرفته است. او با حركت زيباى خود، ۳ بازيكن آرژانتينى را جا گذاشت و پاس خوبى را براى آندرسون ارسال كرد.
دقيقه :۴۰ حمله تند و سريع آرژانتينى ها، باعث شد تا دروازه رنان به شدت تهديد شود. ضربه ريكلمه را در دقيقه ،۴۰ رنان به خوبى به بيرون فرستاد.
نيمه دوم
دقيقه :۵۲ آگرو توانست، توپ ارسالى از سمت چپ را با زيبايى هر چه تمام تر به تور دروازه زردپوشان بچسباند.
دقيقه :۵۴ ضربه مهلك و ناگهانى رافائل سابيس به تيرك دروازه برخورد كرد. در برگشت نيز هيچ يك از بازيكنان برزيلى نتوانستند از ريباند توپ استفاده كنند.
دقيقه :۵۸ مسى با سرعت زياد به قلب دفاع برزيل زد و پس از جاگذاشتن مدافع حريف، پاس دقيقى را به دهانه دروازه برزيل فرستاد تا آگرو ساده ترين كار ممكن را انجام دهد و با يك بغل پا، دومين گل خود و تيم ملى كشورش را به ثمر برساند.
دقيقه :۶۳ ضربه ايستگاهى رونالدينيو، به تيرك دروازه آرژانتينى ها برخورد كرد. در برگشت مهاجم برزيل توانست توپ را به تور دروازه حريف بچسباند اما داور با تأييد تصميم كمك خود گل را مردود اعلام كرد تا نتيجه بازى همچنان ۲ بر صفر به سود آرژانتين باقى بماند.
دقيقه :۷۲ حركت سريع مسى باعث شد تا باز هم مدافعين برزيل مجبور شوند او را با خطا متوقف كنند.
دقيقه :۷۶ حركت نفوذى آگرو در محوطه جريمه با خطاى مدافع برزيلى همراه شد تا داور هم نقطه پنالتى را نشان دهد. ريكلمه كه در زدن ضربات پنالتى تبحر خاصى دارد پشت توپ ايستاد و به سادگى دروازه زردپوشان را براى بار سوم باز كرد.
دقيقه :۸۰ خطاى واضح و مشخص لوكاس باعث شد تا داور با اخراج اين مدافع مشكلات برزيل را دوچندان كند.
دقيقه :۸۳ خطاى تياگو روى ماسچرانو كافى بود تا داور براى بار دوم كارت قرمز را از جيب خود بيرون بياورد. برزيل از اين دقيقه به بعد با ۹ بازيكن، بازى را ادامه داد.
***
در ديگر بازى مرحله نيمه نهايى نيجريه ۴ بر يك بلژيك را شكست داد تا در فينال با آرژانتين روبرو شود.
چهارشنبه 30 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ابرار]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]