واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: موبايل ايرانيايجاد مركز جلوگيري از مزاحمتهاي پيامك و MMS
مديرعامل شركت ارتباطات سيار از ايجاد مركز جلوگيري از مزاحمتهاي تلفني در حوزه پيامك و MMS (ارسال صوت و تصوير از طريق تلفن همراه) خبر داد.
وحيد صدوقي، مديرعامل شركت ارتباطات سيار (همراه اول) در گفتوگو با ايلنا با اشاره به تصويب آييننامه MMS و اعلام آمادگي اين شركت براي اجراي آن گفت: نكته مهمي كه درباره ارسال MMS در آييننامه مربوطه اشاره شده، بحث مزاحمتها است كه در اين سرويس همانند پيام كوتاه، مشترك پيام را به مشترك خاصي ارسال ميكند كه بعضا اين پيامها براي عموم ارسال شده و مزاحمت ايجاد ميكند.
وي اضافه كرد: سيستمي براي رسيدگي و كنترل اينگونه مزاحمتها درنظر گرفته شده است و سعي كرديم با پيشبيني يك سرور، شرايطي را فراهم كنيم تا اگر مشترك پيام ناخواستهاي دريافت كرد آن را براي سرور مربوط ارسال كند تا بهطور اتوماتيك پيام هشداري مبنيبر شكستن حريم قانوني و بهعنوان تذكر به ارسال كنندهپيام فرستاده شده و در صورتي كه اين امر تكرار شود نسبت به نوع مزاحمت، طبق آييننامه با وي برخورد شود.
صدوقي اظهار داشت: ايجاد مركز جلوگيري از مزاحمت تلفن همراه هم براي پيام كوتاه و هم براي MMS است كه با بررسيهاي ميداني در ميان اپراتورهاي تلفن همراه در چندين كشور، برخوردهاي قانوني در اين باره شامل جريمههاي نقدي از چند هزار دلار تا قطع سرويس بوده است كه در ايران نيز همين جريمهها را اعمال ميكنيم.
وي افزود: اما در همه موارد، ابتدا يك پيام هشدار روي تلفن همراه ارسال و در مراحل بعد اقدامات قانوني انجام ميشود، اما نوع مراحل برخورد در كشور در آييننامهمصوب سازمان تنظيم مقررات ذكر شده است.
كليات آييننامه MMS به تصويب كميسيون تنظيم مقررات رسيد
مشاور عالي سازمان تنظيم مقررات از تصويب كليات آييننامه MMS تلفن همراه در كميسيون تنظيم مقررات خبر داد.
احمد فرهادي در گفتوگو با موبنا با تاكيد بر نقش كميسيون تنظيم مقررات به عنوان مرجع رسيدگيكننده به آييننامه هاي حوزه ارتباطات اظهار داشت: نظرات اصلاحي مراجع ذيصلاح در خصوص آييننامه MMS روز گذشته در كميسيون تنظيم مقررات بررسي شد و كليات آن به تصويب رسيد.
وي با بيان اينكه جزئيات اين آييننامه نيز به زودي به تصويب ميرسد، يادآور شد: اپراتورهايي كه براي ارائه سرويس MMS اعلام آمادگيكنند با اجازه سازمان تنظيم مقررات ميتوانند اين سرويس را راهاندازي كنند.
به گفته فرهادي ارائه اين سرويس منوط به تاييد تجهيزات اپراتورها از سوي سازمان تنظيم مقررات است.
بالغبر يك سال است كه سرويس MMS تلفن همراه به دليل نبود آييننامه استفاده مدون، به درخواست وزارت ارتباطات و از سوي شورايعالي انقلاب فرهنگي متوقف و سازمان تنظيم مقررات موظف شد ظرف مدت سه ماه، نسبت به تدوين ضوابط استفاده از اين سرويس اقدام كند.
براساس آييننامه MMS مصوب سازمان تنظيم مقررات كه به منظور جلوگيري از ارسال پيام و تصوير غيراخلاقي، مشتركان متعهد ميشوند فقط از فضايي كه در اختيار آنها قرار داده ميشود، استفاده كنند.
گفتني است براي برخورد با مزاحمان ارسال پيام و تصوير از طريق خدمات چندرسانه اي (MMS)، تلفن همراه شخص مزاحم در مرحله اول تا يك هفته، در مرحله دوم سه ماه و در نهايت براي هميشه قطع ميشود.
چهارشنبه 30 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 385]