واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: خبر
حضور 10 سفير در كميسيون امنيت ملي
نايب رييس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي، با اشاره به جلسه اي كه به گفته وي قرار است شنبه هفته آينده در اين كميسيون برگزار شود، گفت: در اين جلسه 10 نفر از سفراي جمهوري اسلامي ايران كه در كشورهاي مهم دنيا مشغول انجام وظيفه هستند، به كميسيون آمده و گزارشي از حوزه هاي مربوطه خود ارايه خواهند كرد. حسين سبحاني نيا در گفت وگو با ايسنا، با اشاره به اين كه اين سفرا از كشورهاي غربي و آسيايي همانند آلمان، انگليس، فرانسه، روسيه، ژاپن و چين هستند، ادامه داد: سفراي كشورهايي كه ايران در آنها حضور تاثيرگذاري دارد و نمايندگان كشورمان در آنجا بايد فعال باشند، در اين جلسه حضور دارند. وي با بيان اين كه قرار بر اين است اين سفرا از آخرين تحولات منطقه اي گزارشي را به كميسيون ارايه كنند، ادامه داد: كميسيون نيز ديدگاه هاي خود را درباره مسايل جهاني و هسته اي و سياست هاي جمهوري اسلامي ايران و به ويژه ديدگاه هاي مجلس هشتم را درباره مسايل جهاني و هسته اي به اين سفرا منتقل خواهد كرد.
نظام ارزيابي و نظارت صحيح بر روند اعطاي
وام ها وجود ندارد
يك عضو كميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي گفت: كاهش وام دهي بانك ها منجر به كاهش سرمايه در گردش توليد كنندگان و بروز مشكلاتي براي آنان شده، كه علت سياست انقباضي بانك مركزي، عدم به كارگيري وام ها در بخش اصلي عنوان شده است. به گزارش ايسنا، محمدعلي رضايي با بيان اين مطلب، افزود: عدم وجود نظام ارزيابي و نظارت صحيح بر روند اعطاي وام ها و به كارگيري صحيح آن در موضوع هدف وام دهي، عمده ترين دليل بروز اين مشكلات است.
نماينده مردم تربت حيدريه در مجلس شوراي اسلامي اظهارداشت: دولت بهترين گزينه براي نظارت بر روند به كارگيري وام ها در بخش هاي اصلي است.
وي خاطرنشان كرد: تشكيل كميته نظارت توسط دولت براي اين امر يكي از ضرورت هاست، چرا كه سياست هاي مالي بر اساس اهداف سند چشم انداز كشور، مديريت منابع مالي و مصرف آنها در بخش توليد عنوان شده است و دولت در اين زمينه اقدامات لازم را انجام داده است، اما به دليل عدم وجود سيستم نظارت صحيح به اهداف مورد نظر به نحو شايسته دست نيافته ايم. رييس مجمع نمايندگان خراسان رضوي افزود: دولت براي رفع اين مشكلات با هماهنگي كميسيون اقتصادي مجلس در نظر دارد بانك ها را براي پرداخت وام به بخش توليد تقويت كند.
موضع كشور ما در پاسخ به 1+5،
حفظ فناوري هسته اي است
نماينده مشهد و كلات گفت: حفظ فناوري هسته اي، موضع اصلي كشور ما در پاسخ به بسته 1+5 است. به گزارش ايسنا، اميرحسين قاضي زاده با بيان اين مطلب افزود: پرونده هسته اي كشور فراز و نشيب زيادي پيدا كرده است كه حفظ فناوري هسته اي در راستاي احقاق حقوق ملت ايران، اصلي ترين موضع كشور ماست.
نماينده مردم مشهد و كلات در مجلس افزود: كشور در جهت طي كردن مسير هسته اي خود برنامه هاي كوتاه مدت و بلندمدتي را در پيش گرفته است.
وي تصريح كرد: كشورهاي غربي به ظاهر مي خواهند فناوري هسته اي نداشته باشيم، در حالي كه در واقع آن ها از اين كه ايران به خود متكي باشد، احساس خطر مي كنند. قاضي زاده در پاسخ به اين كه بر اساس اين بسته، تحريم ها افزايش يافت، گفت: اين ها فقط مذاكره و حرف است، آن ها مي خواهند از ما امتياز بگيرند، ليكن احقاق حقوق ملت ايران مهم ترين هدف ماست.
اضافه شدن پيمانكار جديد
به پروژه ميانگذر درياچه اروميه
نماينده اروميه از اضافه شدن يك پيمانكار جديد به پروژه ميانگذر درياچه اروميه خبر داد.
نادر قاضي پور در گفت وگو با ايسنا، با اعلام اين خبر افزود: در جريان بازديد وزير راه و ترابري از پروژه ميانگذر درياچه اروميه، بهبهاني پيمانكاري جديد را به اين پروژه اضافه كرد. وي ادامه داد: هدف از اين كار تسريع در اجراي پروژه است و اين پيمانكار در كنار پيمانكار قبلي فعاليت خواهد كرد.
نماينده اروميه، مشكلات مالي پيمانكار قبلي را از ديگر اهداف اضافه شدن پيمانكارجديد دانست. قاضي پور روند اجرايي پروژه را مطلوب ارزيابي و تصريح كرد: اميدواريم با پيگيري ها و توجهات نمايندگان استان آذربايجان غربي و وزارت راه به اين پروژه، شاهد اتمام خط اول آن در پايان شهريورماه باشيم.
مهندس فرومندي مديركل راه و ترابري استان آذربايجان غربي نيز در گفت وگو با ايسنا هدف از اضافه شدن پيمانكار جديد به پروژه ميانگذر درياچه اروميه را تسريع در اجراي آن ذكر كرد. وي افزود: شركت آزادراهان پارس به عنوان پيمانكار جديد علاوه بر شركت صدرا در اجراي تمام جاده ميانگذر شركت مي كند، اما براي اجراي خود پروژه ميانگذر و پل، اين شركت از سمت اروميه فعاليت خواهد كرد و شركت صدرا نيز از سمت تبريز به كار خود ادامه مي دهد.
نبايد به موضوع گورستان تهران 9 ميليون نفري بي توجه بود
نماينده تهران با انتقاد از بي توجهي صورت گرفته براي تعيين محل گورستان جديد براي شهر تهران گفت: برخوردهاي صورت گرفته بين سازمان هاي مرتبط در اين باره صحيح نيست و شهرداري و شوراي شهر تهران وظيفه دارند، اين موضوع را حل و فصل كنند. اسدالله بادامچيان در گفت وگو با ايسنا، درباره تعيين منطقه تلو به عنوان گزينه ساخت گورستان جديد تهران اظهار كرد: سال ها قبل قرار بود در منطقه تلو زندان ساخته شود، اما به دليل آن كه زمين هاي تلو كشاورزي بوده و اين نوع ساخت و سازها به خاطر وجود فاضلاب به آب هاي موثر آن منطقه اثر مي گذاشت، موضوع منتفي اعلام شد و اين در شرايطي است كه امروز هم اين منطقه، منطقه اي كشاورزي است و از سوي ديگر به دليل نزديكي به منطقه لواسان و جاجرود از لحاظ بهداشتي و اجتماعي محل مناسبي براي قبرستان نيست.
بادامچيان بهترين گزينه براي ساخت و ساز گورستان را زمين هاي غير زراعي و غيرموثر در آب هاي زيرزميني دانست و گفت: بايد گورستان بعدي تهران در حاشيه تهران و به سمت مناطق كويري به ويژه گرمسار انتقال پيدا كند، چراكه ماهيت اين محل هيچ آسيبي به محيط زيست نخواهد زد و از سوي ديگر مي توان براي علاج دوري مسير و رفت و آمد از مترو استفاده كرد. اين عضو كميسيون اجتماعي مجلس با تاكيد بر اين كه نمي توان به مساله گورستان تهران 9 ميليون نفري بي توجه بود، ابراز اميدواري كرد كه با تشكيل جلسه اي در اين خصوص، نمايندگان تهران با طرح پيشنهادات خود در حل اين معضل گام بردارند.
سه شنبه 29 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 167]