واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: نامگذاري روزي به عنوان «روز جهاني قرآن»حجتالاسلام«كاظم صديقي»: مطرحكردن اعجاز و اخلاق قرآن ميتواند يكي از برنامههاي «روز جهاني قرآن» باشد
گروه فعاليتهاي قرآني: مطرحكردن پيشگوييها، اعجاز و اخلاق قرآن از ابعاد مختلف و شناساندن و معرفي اثربخشي قرآن به منظور ايجاد تحول همه جانبه در بشر از جمله برنامههايي است كه ميتواند در «روز جهاني قرآن» اجرا شود.
حجتالاسلاموالمسلمين «كاظم صديقي» رئيس دادگاه عالي انتظامي قضات كشور، پژوهشگر ديني و سخنران مذهبي در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) با بيان اين مطلب گفت: بنابر آيات سوره «حج» در قرآن كريم بزرگداشت شعائر الهي نشانه تقواي دل است.
وي باروري عقيده را در گرو بهروز رساني اعتقادات انسان عنوان و تصريح كرد: قرآن از شعائر قطعي الهي است و پيغمبر اسلام(ص)، شهدا و هر مطلبي كه دلها را متوجه خداوند و آثار الهي كند از شعائر الهي محسوب ميشوند و به هر بهانهاي كه افكار بشر به سوي قرآن سوق داده شود، آثار مطلوبي به دنبال خواهد داشت.
سرپرست حوزه علميه امام خميني(ره) تاكيد كرد: ما گنجينهاي بالاتر از قرآن كريم نداريم، قرآن تنها كتابي است كه جاودانگي و بقائش تا قيامت تضمين شده است، ريسمان اتصال دلها به پروردگار، منبع فيض و رحمت، شفاي همه دردها و آيينه خدا و خلق خدا است و نامگذاري روزي به نام روز جهاني قرآن موجب آشنايي بيشتر گرفتاران عالم با اين اكسير اعظم خواهد شد و به طور يقين مورد توجه و رضايت خداوند متعال خواهد بود.
اين پژوهشگر ديني در پاسخ به اين سئوال كه چه برنامههايي ميتوان در روز جهاني قرآن انجام داد، اظهار كرد: مطرح كردن پيشگوييها، اعجاز و اخلاق قرآن از ابعاد مختلف، شناساندن و معرفي اثربخشي قرآن در ايجاد تحول همه جانبه در بشر، بازگويي هشدارهاي قرآن و معرفي چهرها و الگوهاي برتر قرآني ميتواند از جمله برنامههاي اين روز بزرگ باشد.
حجتالاسلام صديقي سخن قرآن را سخن روز معرفي كرد و افزود: همه ما بايد به دنبال دواي دردها در آيات و اشارات قرآن كريم كه شفاي محض است، باشيم و شناساندن مسيرهاي هدايت الهي به واسطه قرآن ميتواند راهكاري باشد تا هر كسي با هر ديد و تواني از مسير مناسب با قرآن آشنا و نيازهاي خود را تامين و دردهايش را دوا كند.
وي در پاسخ به اين سئوال كه كداميك از روزهاي سال براي انتخاب روزي به نام روز جهاني قرآن مناسبتر است، با اشاره به آيه «انا انزلناه في ليلةالقدر» عنوان كرد: تنها روزي كه اين ظرفيت و تناسب را براي ثبت روز جهاني قرآن دارد، روزي است كه خداوند قرآن را بر حضرت محمد مصطفي(ص) يكباره نازل فرمودند.
اين استاد حوزههاي علميه در ادامه افزود: ايام ماه مبارك رمضان به دليل روزهداري، عبادت و نزديكي بيشتر افراد با قرآن، فضاي آمادهتري براي توجه به توصيههاي قرآني و اجراي برنامههاي فرهنگي و قرآني است و روز جهاني قرآن در اين ماه بركات بيشتري خواهد داشت.
سرپرست حوزه علميه امام خميني(ره) در پاسخ به اين پرسش كه ثبت روز جهاني قرآن چه تأثيري در اتحاد مسلمانان جهان خواهد داشت، تاكيد كرد: قرآن كريم اختلاف را لبه پرتگاه سقوط و نابودي و چنگزدن به حبلالله را تنها راه نجات معرفي ميكند بنابراين قرآن بهترين بهانه براي دعوت مسلمانان به اتحاد است.
اين سخنران مذهبي در پاسخ به اين پرسش كه وظيفه هر سازمان و يا نهادي در اين روز چه مواردي ميتواند باشد، اظهار كرد: روز قرآن روز نجات است و همه نهادها و ارگانهاي كشور اسلامي به منظور ترويج فرهنگ قرآني بايد در ثبت چنين روزي كوشا باشند و پيشرفت در اين امر تنها به واسطه اخلاص در امور ميسر ميشود.
وي در ادامه علماي ديني را پرچمداران روز جهاني قرآن معرفي و تاكيد كرد: صدا و سيما يكي از سازمانهايي است كه بايد در اين راه اقداماتي چون دعوت از علماي بزرگ و متوليان حوزههاي علميه، خطبا و گويندگان، نويسندگان و شعرا و تمامي هنرمندان قرآني به منظور دريافت پيامهايي در روز جهاني قرآن انجام دهد.
رئيس دادگاه عالي انتظامي قضات كشور در پايان شناسايي افرادي چون «كربلايي كاظم فاروقي» بيسوادي كه با اعجاز الهي حافظ كل قرآن شده است را از ديگر برنامههاي فرهنگي ممكن در روز جهاني قرآن عنوان و يادآور شد: شناسايي و احياي معجزات قرآن با در نظر داشتن اخلاص واقعي در كارها سبب پيشرفت بشر و رضايت خداوند خواهد شد.
سه شنبه 29 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 302]