تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نيّت خوب، برخاسته از سلامت درون است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840673458




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خبرگزاري آلمان: ظهور و سقوط پرويز مشرف


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: خبرگزاري آلمان: ظهور و سقوط پرويز مشرف
تهران/ واحد مركزي خبر/ سياسي 87/05/28
خبرگزاري آلمان در گزارشي از اسلام آباد نوشت...
پرويز مشرف مرد قدرتمند سابق پاكستان امروز دوشنبه تسليم فشارهاي ائتلاف حاكم جديد اين كشور براي كناره گيري از سمت رياست جمهوري يا استيضاح در پارلمان شد و استعفا كرد.
پرويز مشرف يازدهم اوت هزار و نهصد و چهل و سه در خانواده اي تحصيل كرده متولد شد. وي پس از جدايي پاكستان از شبه قاره هند در سال هزار و نهصد و چهل و هفت به پاكستان برگشت.
به علت شغل ديپلماتيك پدرش تا هفت سالگي در تركيه بود و پس از برگشتن به پاكستان در سال هزار و نهصد و پنجاه و شش به كالجي ويژه در شهر لاهور در شرق پاكستان وارد شد. وي بعدها به آكادمي نظامي پاكستان رفت و در سال هزار و نهصد و شصت و چهار به هنگ نيروهاي زبده توپخانه وارد شد.
مشرف در سالهاي هزار و نهصد و شصت و پنج و هفتاد و يك در جنگ با هند حضور داشت. وي همچنين دو دوره در نيروهاي ويژه پاكستان خدمت كرده است. هر چند كه مشرف در خلال خدمت در ارتش چندين بار مرتكب تخلفات انضباطي شد ولي در سال هزار و نهصد و نود و هشت از طرف نواز شريف نخست وزير وقت پاكستان به سمت فرمانده ارتش پاكستان منصوب شد.
بدنبال تلاش نواز شريف براي بركناري مشرف از اين سمت به علت مخالفت با خروج نظاميان پاكستاني از بلنديهاي كارگيل در كشمير هند، مشرف در دوازدهم اكتبر هزار و نهصد و نود و نه با شورش ارتش عليه شريف قدرت را به دست گرفت.
در بحبوحه فساد گسترده در پاكستان، مشرف با وعده خارج كردن اين قدرت هسته اي مسلمان (پاكستان) از آشفتگي اعلام كرد در نظر دارد به "دموكراسي ساختگي" پايان دهد كه آفت پاكستان و سازمان هاي دولتي آن شده است.
چند هفته پس از انكه در ژوئن دو هزار و يك ، مشرف خود را رئيس جمهوري پاكستان اعلام كرد، مجبور شد بدنبال حوادث يازده سپتامبر آمريكا راه خود را از طالبان افغانستان جدا كند.
اين تغيير موضع او را به يكي از متحدان كليدي آمريكا تبديل كرد و خود را در مقابل تندروهاي القاعده و طالبان قرار داد كه احساس مي كردند پس از سالها حمايت كامل از مشرف، او به آنها خيانت كرده است.مشرف در اكتبر دو هزار و دو با برگزاري انتخابات عمومي پرتقلب گروهي از نمايندگان وفادار خود را بر كرسيهاي پارلمان بنشاند. او به آنها قول داد تا پايان سال دو هزار و چهار از سمت نظامي خود كناره گيري كند. در مقابل نمايندگان هم به او اجازه دادند همچنان رئيس جمهوري پاكستان باقي بماند.
در عين حال، وي دست كم سه بار از توطئه ترور جان سالم بدر برد. دو مورد از اين توطئه ها در سال دو هزار و سه در شهر راولپندي روي داد كه مقر فرماندهي ارتش پاكستان نيز در آنجا واقع شده است.
پاكستان در اين دوران شاهد شكوفايي اقتصادي و توسعه زيربنايي و آزادي زنان بود كه توانستند بر تعداد نمايندگان خود در پارلمان و ديگر تشكيلات تصميم گيري بيفزايند.
حمله ژوئيه دو هزار و هفت ميلادي مشرف به لال مسجد اسلام آّباد براي دستگيري طرفداران جنگ طلب طالبان شديدترين موضعي بود كه وي در مقابل افراط گرايان مسلمان گرفت. دولت اذعان كرد بيش از يكصد نفر در جريان محاصره اين مسجد كشته شدند. لكن منتقدان وي ادعا كردند شمار كشته هاي اين حمله چندين برابر آمار رسمي بود.
درپي اين حمله محبوبيت مشرف به شدت لطمه خورد. مجبور شدن مشرف به چشم پوشي از سمت فرماندهي ارتش در واقع نخستين نشانه از آغاز روند سقوط او بود. مشرف با جامه عمل پوشاندن به وعده اي كه مدتها قبل قول آن را داده بود در بيست و هشتم نوامبر اين سمت را به ژنرال پرويز كياني واگذار كرد و پس از چهل و شش سال كسوت نظامي را از تن بدر كرد و به رئيس جمهوري غير نظامي تبديل شد.
مشرف در اكتبر دو هزار و هفت در انتخاباتي جنجالي دوباره در سمت خود ابقا شد ولي اختلاف نظرهاي او با قوه قضائيه مستقل پاكستان افزايش يافت.
ديوان عالي پاكستان به رياست افتخار چودري كه پس از چهار ماه تعليق از سمتش از سوي مشرف با راي هيئتي ويژه ابقا شد، طي حكمي انتخابات رياست جمهوري را غيرقانوني خواند.
بسياري معتقدند وقتي مشرف سوم نوامبر با اعلام وضعيت فوق العاده و تعليق قانون اساسي اين كشور بيش از شصت قاضي از جمله چودري را بركنار كرد، قوه قضائيه درتدارك صدور حكمي عليه مشرف بود.
اين اقدام بسيار جنجالي و نوميدانه مشرف با اعتراضات گسترده سياستمداران، وكلا و فعالان سياسي همراه بود.
ضربه شديد بعدي به مشرف هنگامي وارد شد كه بي نظير بوتو نخست وزير اسبق پاكستان بيست و هفتم دسامبر در گردهمايي عمومي در راولپندي ترور شد.
حزب بوتو به دست داشتن مشرف در اين ترور مظنون بود . هرچند كه دولت ادعا كرد جنگ طلبان طرفدار طالبان اين ترور را سازماندهي كرده بودند.
باوجود ابراز همدردي با حزب بوتو و حمايت علني از بازگشت نواز شريف نخست وزير پيشين پاكستان، مشرف در انتخابات پارلماني هجدهم فوريه پشتوانه سياسي خود را از دست داد.
آصف علي زرداري همسر بوتو و جانشين او در سمت رياست حزب مردم ، و نواز شريف با كمك دو حزب كوچكتر دولت ائتلافي تشكيل دادند. اين دو هفتم اوت اعلام كردند مشرف را به اتهام سوء مديريت و نقض قانون اساسي استيضاح خواهند كرد.
بدنبال اين تهديد، مذاكرات پر تب و تابي بين شركاي ائتلافي دولت و دستياران مشرف آْغاز شد كه در نهايت امروز با اعلام استعفاي او پايان يافت.
‌10101‌/‌01013‌/‌0003‌‌/122/‌141‌/
 دوشنبه 28 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن