واضح آرشیو وب فارسی:حيات: رييس سازمان ملي جوانان : شعار ازدواج به هنگام، آسان و آگاهانه براساس مباني علمي پيگيري مي شود
تهران- حيات
معاون رييس جمهور و رييس سازمان ملي جوانان در جمع مديران ستادي سازمان، از پيگيري شعار ازدواج به هنگام آسان و آگاهانه براساس مباني علمي و از سوي اين سازمان خبر داد.
به گزارش حيات به نقل از روابط عمومي سازمان ملي جوانان، حجت الاسلام حاج علي اكبري ضمن تاكيد بر انتخاب اين شعار از سوي سازمان گفت: اين نوع ازدواج پايداري را به همراه خواهد داشت. در پي اين شعار آرماني نخستين سوالي كه از نگاه هاي غير علمي مطرح مي شود، ميزان وام و تسهيلات است. در حالي كه مهندسي اجتماعي يكي از پيچيده ترين گونه هاي مديريتي است و طي آن لازم است كه همه جوانب موضوع مورد توجه قارر گيرند. در اين مسير بدترين توقع، انتظار اقدام غير علمي از سوي حاكميت است.
وي مهندسي اجتماعي و فرهنگي با توجه به شرايط واقعي با تكيهبر دوره جواني را به دليل تنوع و تحول مولفه ها، اقدامي پيچيده برشمرد و اظهار داشت: در پي رصد دقيق شرايط، برنامه ريزي حكيمانه، جامع و خردمندانه و آينده نگر، به تفكيك اقدامات كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت حاصل مي شود. سازمان ملي جوانان در بخش شناخت درست مساله، كشف راهكارها، تنظيم برنامه و سياستگذاري اقداماتي فرابخشي را انجام داده است كه تمام دستگاه ها و مجموعه هاي مختلف را تحت پوشش قرار مي دهد. از اين رو لازم است كه تمام نهادها، علاون بر تاييد برنامه ، پذيرش عملي و اجرايي نيز داشته باشند و به عمليات متعهد شوند.
رييس سازمان ملي جوانان از مطالعه فرآيندي وضعيت ازدواج و طلاق جوانان كشور در دوره ده ساله خبر داد و گفت: مباني فرهنگي برنامه ساماندهي ازدواج جوانان در شوراي عالي جوانان به تصويب رسيده است. فرهنگ سازي و بسيج اجتماعي از ديگر برنامه هاي سازمان خواهد بود كه در اين مسير گروه هاي مرجع فعال مي شوند تا ذهنيتي درست در جامعه، راجع به موضوع ازدواج ايجاد شود. در اين راستا رسانه ها و به ويژه رسانه ملي در بخش فرهنگ سازي بزرگترين رسالت را براي شكل گيري اين بسيج اجتماعي خواهند داشت.
رييس سازمان ملي جوانان با اشاره به ساختار جمعيتي كشور، تحولات سريع فرهنگي و اجتماعي، جنگ عليه خانواده در عرصه بين المللي و شرايط ويژه اقتصادي، بر اهتمام تمام مجموعه هاي مسوول در حوزه ازدواج جوانان، خانواده پردازي و تشكيل خانواده تاكيد كرد و افزود: سازمان ملي جوانان اتاق فكري است كه از ظرفيت هاي علمي، پژوهشي، دانشگاهي، حوزوي و دستگاهي در راستاي ارايه برنامه اي متقن و علمي در ارتباط با ازدواج جوانان استفاده مي كند. اگر اين اتاق فكر را به معناي واقعي در نظر بگيريم اختصاص تمام بودجه سازمان براي بخش هاي مطالعاتي و پژوهشي هم كم است.
پايان پيام
دوشنبه 28 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]