واضح آرشیو وب فارسی:موج: پرداخت نشدن پاداش بازنشستگيبه دليل اختلاف آماري است
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد فرهنگ رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: پاداش بازنشتگي سال 86 به دليل اختلاف آماري پرداخت نشده است اما پس از رفع اين اختلاف، اين پاداش به صورت كامل پرداخت مي شود.
به گزارش خبرنگار موج، حسين دهقان رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران و معاون رييس جمهور در نشست خبري كه صبح امروز در بنياد شهيد و امور ايثارگران برگزار شده بود، با بيان اين مطلب اظهار داشت: هميشه اصحاب رسانه در مناسبت هاي مختلف به دنبال خبرخوش در آن روز مورد نظر هستند، اما ما در مناسبت هاي مختلف به دنبال ترويج جايگاه آن روز هستيم به عنوان مثال در روز جانباز به دنبال حفظ و ترويج جايگاه جانباز هستيم.
وي افزود: موفقيت ما از نگاه جامعه ايثارگري است و اين موفقيت بايداز زبان و دل جامعه ايثارگري بيان شود.
رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران هيچ تبعيضي را ميان تعامل باايثارگران ندانست و تصريح كرد: به طور طبيعي تفاوتي ميان تعامل با ايثارگران قائل نيستيم اما شهدا در رأس اهميت دهي به مسائل بنياد را قرار مي دهيم.
وي عنوان كرد: درسه سال گذشته همت اين بوده كه تلاش كنيم آزدادگان در حوزه هاي فرهنگي و ديگر حوزه ها سامان پيدا كنند و در ارتباط با بنياد شهيد و امور ايثارگران باشند.
دهقان اظهار داشت: جامعه ايثارگري انتظاراتي از بنيادشهيد و امور ايثارگران دارند كه البته اين انتظارات و سؤالات سابقه اي طولاني دارد.
وي افزود: به دنبال تأمين نشدن نيازهاي اوليه، نيازهاي ثانويه ايجاد مي شود.
معاون رييس جمهوري تصريح كرد: طبع عمومي جامعه در طول زمان گذشته و فاصله گيري از امور معنوي و فرهنگي و گرايش به مسائل عادي يك نوع چرخه معيوب را ايجاد كرده كه اين امر باعث شده كه سطح انتظار از سوي جامعه ايثارگري مطرح شود اما مسوولان نمي توانند اين امررا بهانه اي براي سلب مسووليت كنند.
وي با اشاره به خدمات آموزشي جامعه ايثارگري گفت: حضرت امام خميني (ره) در سال 65 حكمي را صادر كردند كه بنياد موظف است كه فرزندان شهدا و ايثارگر را از مقطع پيش دبستاني تا تحصيلات عاليه تحت پوشش قرار بگيرند و اين امر در قالب طرح شاهد مطرح شد.
دهقان اظهار داشت: طرح شاهد از سال 81 خانواده هاي جانبازان بين 25 تا 49 درصد و آزادگان را تحت پوشش قرار داده است و 11 هزار فرزند جانبازان موفق به استفاده از اين امتياز شده اند.
وي عنوان كرد: طرح شاهد ظرفيت بزرگي براي ايجاد بسترهاي حمايتي ارتقاء تحصيلي جامعه ايثارگري دارد.
رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران تصريح كرد: در سنوات گذشته مشاوره شغلي مستقل از مشاوره تحصيلي صورت مي گرفت كه از اين پس مشاوره شغلي در كنار مشاوره تحصيلي انجام مي شود كه نتيجه اين امر افزايش 30 درصدي ورودي فرزندان جامعه ايثارگري هستيم.
وي عنوان كرد: در دوسال گذشته وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري دانشجويان نمونه را به صورت عام از ميان دانشجويان انتخاب مي كند و از 69 دانشجوي نمونه، 17 دانشجوي شاهد ايثارگر بودند.
دهقان با اشاره به بحث درمان جامعه ايثارگري اظهار داشت: تعيين درصد ها، پيگيري و درمان از جمله وظايف ما به شمار مي رود كه در بحث كميسيون پزشكي، تغييراتي از جمله تبديل كميسيون ها به كميسيون تخصصي و استاندارد حاصل كرده ايم.
وي افزود: همچنين مبناي تشخيص در كميسيون پزشكي متكي بر آيين نامه واحدي كه مورد تأييد استانداردهاي جهاني است و افراد كميسيون ضمن آموزش با مجوز واحدها برخورداري از صلاحيت از سوي بنياد شهيد و امور ايثارگران مي توانند فعاليت كنند.
مشاور رييس جمهوري تصريح كرد: در حوزه كميسيون پزشكي سيستمي را ايجاد كرده ايم كه به جانبازان مشاوره مي دهند تا از حقوق و خواسته خود به طور طبيعي دفاع كنند به اين معنا كه پزشك مشاور جانباز را تعريف كرده ايم.
وي عنوان كرد: ما بايد به نقطه اي برسيم كه تلاش كنيم ميزان ازكارافتادگي را كاهش و توانمندي هاي شان را افزايش دهيم كه از ابزارها و روش هاي مختلفي بهره گرفته ايم تا اين ميزان را كاهش دهيم.
دهقان اظهار داشت: درسالجاري شاهد اين موضوع هستيم كه مراكز فوق تخصصي در حوزه درد، تشنج و سلامت خانواده را راه اندازي كنيم.
وي افزود: مراكز فوق تخصصي درحال حاضر درحال خدمت به جامعه ايثارگري است اما اين مراكز در دهه فجر به صورت رسمي كار خود را ادامه خواهند داد.
رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران تصريح كرد: اعزام به خارج از كشور را محدود نكرده ايم و اعزام ها با تأييد پزشك صورت مي گيرد.
وي عنوان كرد: تمامي خانواده هاي شهدا تحت پوشش درماني بيمه تكميلي بوده و خانواده جانبازان 25 درصد به بالا هم تحت پوشش اين بيمه هستند.
مشاور رييس جمهوري خاطرنشان كرد: ما در طول زمان حجم عظيمي از اطلاعات در بنياد شهيد و امور ايثارگران وجود دارد اما ساماندهي نشده بود كه با تشكيل پرونده الكترونيكي براي ارائه خدمات تا پايان شهريورماه دسترسي به اين اطلاعات آسان مي شود.
وي با اشاره به حوزه مسكن گفت: با اجرايي شدن آخرين توافقاتي كه با وزارت مسكن و شهرسازي داشتيم تمامي جانبازان و ايثارگران بر مبناي ضوابط قانوني موجود تا شهريور سال 83 مشمول طرح مسكن مي شوند و الباقي به دليل اين كه تعداد آن ها اندك است راحت تر كار انجام مي شود.
دهقان اظهار داشت: اميدواريم بتوانيم همه جامعه ايثارگر را با هماهنگي وزارت اقتصاد و دارايي تحت پوشش سهام عدالت قرار دهيم.
وي عنوان كرد: 900 ميليارد تومان ادعايي طلب(مطالبات، حوق بازنشتگي و...) داشتيم كه با بررسي هاي انجام شده و كمك 450 ميليارد توماني از سوي دولت به عنوان سهام اين مطالبات را پرداخت خواهيم كرد.
رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران تصريح كرد: سال گذشته 60 هزار فرصت شغلي براي خانواده هاي شهدا و جامعه ايثارگري ايجاد كرده ايم كه در اين زمينه فرزندان جانباز را د راولويت قرار داده ايم.
وي افزود: نگاه جديدي به حوزه فرهنگ داشته ايم در حوزه نشر با انتشار نشريه شاهد توانسته ايم به زبان امروز نياز همه مخاطبان را د رهر سنيني تأمين كنيم.
معاون رياست جمهوري اظهار داشت: سال گذشته نشان ملي ايثار به 19 اهدا شد و امسال هم اين نشان به 23 نفر اهدا مي شود البته قرار بود كه اين نشان تا پايان سال به همه افراد مذبور اهدا شود كه به سال آينده موكول شد.
دوشنبه 28 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]