تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن بازگشت كننده به خدا، آمرزش خواه و توبه كننده است و منافق نيرنگباز، زيانبار و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836380981




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

فهرست22مكان شهرداري تهران براي احداث گورستان پارك‌هاي سرخه‌حصار، خرگوش دره و چيتگر هم گورستان مي‌شوند؟ دلايل مخالفت محيط زيست با احداث گورستان در«تلو»اعلام شد


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: فهرست22مكان شهرداري تهران براي احداث گورستان پارك‌هاي سرخه‌حصار، خرگوش دره و چيتگر هم گورستان مي‌شوند؟ دلايل مخالفت محيط زيست با احداث گورستان در«تلو»اعلام شد


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - محيط زيست

در حالي كه اداره كل محيط زيست استان تهران دلايل مخالفت خود با احداث گورستان در ارتفاعات تلو را اعلام كرده است، خبرهاي دريافتي حاكيست بخشهايي از مناطقي چون پارك‌هاي جنگلي قوچك، سرخه‌حصار، خرگوش دره و چيتگر نيز به عنوان گزينه‌هاي پيشنهادي شهرداري تهران براي احداث گورستان است!

به گزارش خبرنگار «محيط زيست» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس اعلام اداره كل محيط زيست استان تهران كه طي نامه‌اي براي سازمان بهشت زهرا (س) ارسال شده با اعلام مخالفت در خصوص احداث گورستان در ارتفاعات تلو در خصوص دلايل اين امر آمده است: سطح آبهاي زيرزميني در اين منطقه متغير بين 20-100 متر (بالادست و پايين‌دست) و عمق آبرفت 30 تا 130 متر بسيار وضعيت نامشخصي را مواجه و قطعا تصميم‌گيري در زمين قابل استحصال را بسيار محدود يا غيرعملي مي‌كند. از سوي ديگر بارگذاري ترافيكي و تردد وسائل حمل و نقل عمومي و خصوصي در محور اتوبان شهيد بابايي (محور لواسانات) و جاده تهران شمال (مسير آبعلي و فيروزكوه) بسيار سنگين و در مواقع تعطيلات نيز بسيار حائز اهميت است و بدين لحاظ افزايش اين بارگذاري از لحاظ تبعات زيست‌محيطي (سر و صدا، آلودگي هوا و پسماندها) توصيه نمي‌شود.

اداره كل محيط زيست استان تهران با تاكيد بر قرار گرفتن گزينه شماره 5 شهرداري تهران براي احداث گورستان در گسل تلو و تاثيرات تخريب از نظر حوادث غيرمترقبه (سيل ناشي از بارش بالاي منطقه) و زلزله و رانش زمين آمده است: در عين حال قرار گرفتن شيب هيدرو ديناميك منطقه در حوزه آبريز دشت تهران ـ كرج و وجود سازند سخت در لايه‌هاي زيرين به جهت هدايت آبرفت‌هاي نفوذ يافته و تاثيرات آن در بالا رفتن آلودگي آبهاي تحت الارضي بويژه از نظر آلاينده نيترات و شيب زياد و تپه ماهور بودن، در هنگام بكارگيري اراضي، تخريب زيادي را در عرصه مورد نظر ايجاد مي‌كند نيز از ديگر مشكلات احداث اين گورستان است.

به گزارش ايسنا، اين در حاليست كه در گزارش مكانيابي گورستان شرق تهران كه براي سازمان حفاظت محيط زيست از سوي سازمان بهشت زهرا(س) ارسال شده آمده است: گزينه 5 (اراضي پارك جنگلي غزال – تلو) واقع در شرق تهران در فرآيند وزن دهي از محك عوامل 36 گانه عبور كرد و توانست در مجموع بالاترين امتياز را جهت مناسب ترين مكان استقرار گورستان در مقايسه با ساير گزينه‌ها كسب كند!

در اين گزارش همچنين آمده است: با تكيه بر مطالعات انجام گرفته، سه پهنه شمال شرقي (حريم منطقه 4)، شمال غربي (منطقه 5، منطقه 22 و حريم منطقه 5) و همچنين پهنه جنوب غربي (حريم منطقه 18) مناسب‌ترين مكان‌هاي استقرار گورستان‌هاي آتي شهر تهران براي افق كوتاه مدت تشخيص داده شده‌اند.

در بين سه پهنه ياد شده، پهنه شرق بيشترين امتياز لازم را جهت استقرار گورستان داراست و در پهنه شرق و مشخصا حريم منطقه 4 به لحاظ ويژگي‌هاي زيست محيطي، رويكردهاي حمل و نقل و ترافيك، معيارهاي اقتصاد شهري و تملك زمين، معيارهاي شهرسازي و شهرشناسي موثر بر مكان گزيني و جلوگيري از توسعه شرقي تهران، بيشترين امتياز لازم را جهت استقرار گورستان به دست آورده است.

دكتر صدوق، مديركل محيط زيست استان تهران در اين خصوص به ايسنا گفت: سازمان حفاظت محيط زيست با احداث گورستان در شرق تهران به هيچ وجه مخالف نيست، اما با منطقه تلو مخالفيم.

وي با اشاره به اين كه شهرداري تهران 22 نقطه را براي احداث گورستان جديد مكانيابي كرده است، گفت: از اين تعداد 6 گزينه در شرق، شمال شرق و جنوب شرق تهران مطالعه شده است.

وي با اشاره به اين كه احداث غسالخانه در اين منطقه نيازمند تصفيه‌خانه است، گفت: ايجاد يك تصفيه‌خانه حداقل يكسال زمان نياز دارد و اگر آقايان معتقدند ديگر بهشت زهرا(س) جا ندارد، چگونه قرار است يكسال تحمل كنند، تا تصفيه‌خانه جديد احداث شود؟

مديركل محيط زيست استان تهران با اشاره به اين كه گزارش احداث گورستان در منطقه تلو در اول مرداد ماه سال جاري به اداره كل محيط زيست استان تهران ارائه شده است، افزود: اگر احداث گورستان جديد براي آقايان مهم است، چرا اين گزارش را اين قدر به ما ارائه كرده‌اند؟

وي با اشاره به دلايل انتخاب گزينه تلو براي احداث گورستان از سوي مشاور طرح به ايسنا گفت: دو شاخص تعيين‌كننده براي احداث گورستان در اين منطقه «سهولت در تملك زمين» و «قيمت زمين» بوده است. اين در حاليست كه شيب زمين جزء شاخصهاي آخر مشاور بوده است كه اين امر به هيچ عنوان از سوي سازمان حفاظت محيط زيست منطقي نيست.

مديركل محيط زيست استان تهران با اشاره به اين كه منطقه تلو بر روي گسل تلو قرار دارد و احداث تصفيه‌خانه براي غسالخانه گورستان بسيار خطرناك است، افزود: در صورت بروز هر حادثه‌اي آب تصفيه‌خانه مستقيم به رودخانه جاجرود سرازير مي‌شود كه مشابه اين امر را در دهه 60 داشته‌ايم.

وي افزود: در افق 1405 جمعيت شهر جديد پرديس 400 هزار نفر خواهد شد كه بدين ترتيب بايد گفت كه افزايش حجم ترافيك در اين منطقه به هيچ عنوان نمي‌تواند پاسخگوي ترافيك گورستان نيز باشد.

به گزارش ايسنا، سازمان بهشت زهرا(س) در گزارش خود 22 منطقه پيشنهادي را براي احداث گورستان در تهران بدين شرح اعلام كرده است: گزينه‌هاي يك و 7 در كيلومتر 27 اتوبان تهران – كرج، گزينه 2 در كيلومتر 22 اتوبان تهران – كرج، گزينه 3 در اراضي فيروز – بهرام در كيلومتر 1 آزاد راه تهران – ساوه، گزينه 4 در كيلومتر 11 جاده خاوران، گزينه 5 در شمال شرق تقاطع غير همسطح بزرگراه بابايي و جاده دماوند، گزينه 6 در اراضي شريف آباد، گزينه 8 در زمين مجاور اراضي احمد آباد مستوفي، گزينه 9 در اتوبان شهيد بابايي جاده لشگرك به تلو، گزينه 10 در كيلومتر 6 آزاد راه تهران – ساوه، گزينه 11 در شمال غربي كوه بي‌بي شهربانو، گزينه 12 در ترشنبه و 13 در اراضي نصير آباد، گزينه 14 در امامزاده عقيل – كيلومتر 14 آزاد راه تهران – شمال و در شرق اراضي «سنگان»، «كوه رندان» در ارتفاعات شمالي حريم منطقه 5، گزينه 15 در غرب پارك جنگلي قوچك، شمال پارك جنگلي لويزان و جنوب جاده لشگرك، گزينه 16 در پارك جنگلي قوچك – شمار غرب حريم منطقه 4، گزينه 17 در پارك جنگلي سرخه‌حصار، شرق تهران و شمال حريم منطقه 13، گزينه 18 در اراضي مزرعه زرشكي – شمال شرق تهران، حريم منطقه 13 و جنوب غربي تقاطع غير همسطح بابايي، گزينه 19 در شرق اراضي ازگيل دره در شرق شهرك دانشگاه صنعتي شريف در منطقه 22، گزينه 20 در پارك جنگلي خرگوش دره – غرب مجموعه ورزشي آزادي و شمال آزاد راه تهران – كرج، گزينه 21 در اراضي پارك جنگلي چيتگر – منطقه 22 شهرداري، در جنوب شهرك راه‌آهن و گزينه 22 در باغات شمال غرب منطقه 5.

در اين گزارش با تاكيد بر اين كه تمامي گزينه‌هاي 5 و 9 و 15 و 16 كه در پهنه اولويت اول استقرار گورستان قرار گرفته‌اند همگي در شمال شرق تهران و در حريم منطقه 4 شهرداري واقع شده‌اند، آمده است: در پهنه شرق در حريم منطقه 4 مناسب ترين گزينه‌ها براي استقرار گورستان در مقياس شهري در درجه اول زمين شماره 5 واقع در اراضي پارك جنگلي غزال (شرق جاده تلو) مي‌باشد. همچنين گزينه 15 به عنوان اولويت دوم و گزينه 16 به عنوان اولويت سوم استقرار گورستان توصيه مي‌شود. همچنين در جنوب پهنه شرق، در اراضي شريف آباد زمين شماره 6 با توجه به مساحت و ويژگي‌هاي اقليمي و طبيعي و موقعيت استقرار، به عنوان پتانسيل احداث گورستان در مقياس ملي در افق بلند مدت پيشنهاد مي‌شود.

گفتني است بر اساس طرح پيشنهادي سازمان بهشت زهرا (س) در بازه زماني كوتاه مدت يعني تا سال 1400 بايد حداقل دو گورستان جديد در مقياس شهري و حركت به سمت تعدد گورستان‌ها تا 10 گورستان صورت گيرد. همچنين در بازه زماني ميان مدت يعني تا سال 1450 احداث دو گورستان در مقياس شهري، تحقق گورستان‌هاي منطقه‌اي در محور شمال جنوب و شرق و غرب با استفاده از بخشهاي كوچكي از پارك‌هاي جنگلي و تپه‌هاي تهران و اقدامات لازم براي تملك و تحت مديريت دراوردن گورستان هاي تاريخي و در بازه بلند مدت يعني تا سال 1500 تحقق مراحل پيشين، استقرار گورستان‌هاي جديد در مناطق 22 گانه، بازيابي كامل گورستان‌هاي تاريخي و متروكه در داخل مناطق و حريم استحفاظي شهر تهران ديده شده است.

انتهاي پيام
 دوشنبه 28 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 156]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن