تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 29 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):يك حديث بفهمى بهتر است از آن كه هزار حديث [نفهميده] نقل كنى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866409033




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اکران فیلم‌های تازه در آغاز سال نو


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: اکونیوز: فیلم‌های سینمایی "جدایی نادر از سیمین"، "جرم"، "ورود آقایان ممنوع"، "شیش و بش" و "اخراجی‌ها 3" از اصلی‌ترین گزینه‌های اکران نوروزی هستند

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)،، رایزنی‌ها برای اکران نوروزی سینماها از مدتی پیش شروع شده و به نظر می‌رسد فیلم‌های سینمایی "ورود آقایان ممنوع"، "اخراجی‌ها 3"، "جرم"، "جدایی نادر از سیمین" و "شیش و بش" در نوروز 90 روی پرده می‌روند.


برنامه نوروزی امسال با توجه به جذابیت‌های فیلم‌هایی که قرار است گیشه سال آینده را افتتاح کنند، امیدوار کننده و پررونق است.

از سویی 3 فیلم کمدی در این اکران وجود دارند که هریک امتیازها و حال و هوایی ویژه دارند، "اخراجی‌ها 3" به کارگردانی مسعود ده‌نمکی کمدی است پربازیگر درباره مسائل روز جامعه و مانند دو تجربه قبلی این کارگردان نقدی است درباره مسائل سیاسی و دسته‌بندی‌های جناحی در جامعه ایران.

اما اتفاقی که زمان اکران "اخراجی‌ها 2" افتاد قرار نیست امسال بیفتد، "اخراجی‌ها 2" بی‌رقیب اکران شد ولی "ورود آقایان ممنوع" و "شیش و بش" می‌توانند رقیبانی جدی برای "اخراجی‌ها 3" باشند. "ورود آقایان ممنوع" با بازی رضا کیانیان، ویشکا آسایش، پگاه آهنگرانی و بهاره رهنما یک کمدی شسته‌رفته و جذاب است که در جشنواره نظر مثبت منتقدان را جلب کرد.

نگاهی که رامبد جوان به کمدی دارد متفاوت با ده‌نمکی است و قشری را که نمی‌توانند مخاطب "اخراجی‌ها 3" باشند جذب خواهد کرد، "شیش و بش" به کارگردانی بهمن گودرزی دو ستاره دارد که مهمترین شان محمدرضا گلزار است.

او در این فیلم در کنار امین حیایی قرار گرفته است، گلزار در سال‌های اخیر محبوب‌ترین ستاره سینمای ایران بوده و حضورش فروش فیلم را تحت تاثیر قرار داده است. او می‌تواند مهمترین برگ برنده "شیش و بش" در اکران نوروزی باشد.

"شیش و بش" بر اساس فیلمنامه‌ای از این ستاره سینما ساخته شده و هدایت‌فیلم تهیه‌کننده آن است. فیلم‌های سینمایی "جرم" و "جدایی نادر از سیمین" هم آثار جدی و اجتماعی هستند که احتمالا نوروز سال 90 روی پرده می‌روند.

با توجه به موفقیت‌هایی که هر دو فیلم در جشنواره فیلم فجر داشته‌اند و فضای مطبوعاتی که برای آنها به وجود آمده اکرانشان در نوروز اتفاق خوبی است.

"جرم" به کارگردانی مسعود کیمیایی علاوه بر گروه بازیگران شناخته شده و موفقیت در جشنواره فیلم فجر، نام و اعتبار کارگردانش را هم به همراه دارد، فیلم‌های کیمیایی معمولا از فروش متوسط به بالا برخوردارند و "جرم" این بخت را دارد که نوروز که یکی از ایام خوب برای اکران است دیده و ارزیابی شود.

فیلم سینمایی "جدایی نادر از سیمین" ساخته تحسین شده اصغر فرهادی که به تازگی با درخشش در جشنواره برلین روبرو شد هم می‌تواند در اکران با اقبال روبرو شود، اتفاقی که برای "درباره الی" هم افتاد. گروه بازیگران، داستان متفاوت و افتخاراتی که فیلم تازه فرهادی دارد تماشاگر را برای دیدن آن ترغیب می‌کند.

پرونده اکران نوروزی هنوز بسته نشده و اعلام رسمی درباره فهرست فیلم‌هایی که قرار است چراغ سینمای سال 90 را روشن کنند نشده است.

اما اگر گمانه‌زنی درباره نمایش این فیلم‌ها درست باشد می‌توان امیدوار بود که سینمای ایران سال 90 را با ویترینی جذاب و با فروشی بالا شروع کند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن