تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى از شما حق ندارد از هيچ يك از يارانم چيزى به من بگويد؛ زيرا دوست دارم در حال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853047504




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چگونه به « ندای درونی » خود گوش کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: چگونه به « ندای درونی » خود گوش کنیم

شاید پنهانی ترین اعتقاد اکثر ما، این باشد که «آن قدرها هم که باید، خوب نیستم» و معمولاً به آن می افزاییم: «و آن قدر که باید
کار نمی کنم» یا «لیاقتش را ندارم» و... آیا این جملات شبیه جملاتی نیست که شما نیز اغلب به کار می برید؟ یا دست کم، مفهوم ضمنی احساس یا جملات شما را ندارد؟ آیا تصور می کنید به اندازه کافی خوب نیستید؟ اما برای چه کسی؟ و طبق کدام معیار؟
اگر این اعتقاد در شما شکل گرفته باشد، چگونه ممکن است زندگی شیرین و کامروایی آفریده باشید؟ آیا فکر نمی کنید همیشه اعتقاد اصلی ذهن نیمه هوشیارتان به طریقی آن را خنثی کرده است و یا همواره آنچه شما خواسته اید فراهم نشده است؟
بیشتر ما درباره این موضوع که چه کسی هستیم و چگونه باید زندگی کنیم، عقایدی نابخردانه و یا قواعد بسیار بسیار خشکی داریم.
البته این به معنای سرزنش خودمان نیست. زیرا در این لحظه به بهترین کاری که از دستمان بر می آید سرگرمیم. گرچه اگر دانش بیشتری داشته باشیم و هوشیارانه عمل کنیم؛ حتماً به کار دیگری دست می زنیم. بنابراین به دلیل جایگاهی که در آن قرار داریم، نباید خود را به دیده تحقیر بنگریم.
این واقعیت که جویای تغییر مثبت در زندگی مان هستیم نشان می دهد که آمادگی ایجاد هر تحول تازه ای را در زندگی داریم. پس قدر خود را بدانیم و به خاطر داشته باشیم که عقاید محدود کننده قدیمی را باید کنار گذاشت.
لوئیزال. هی در کتاب «شفای زندگی» می نویسد: هنگامی که خیلی کوچک هستیم، از واکنشهای بزرگسالان اطرافمان می آموزیم که درباره خود و زندگی، چه احساسی داشته باشیم. وقتی بزرگتر می شویم، تمایل داریم همان محیط عاطفی دوران کودکی را برای خود باز آفرینی کنیم. زیرا باطن ما، تنها محیط را به عنوان «خانه» می شناسد.
همچنین تمایل داریم که در روابط شخصی خود، حالتی را به وجود آوریم که با پدر و مادر خود داشته ایم و با خود به همان شیوه ای رفتار می کنیم که والدینمان با ما داشته اند. جالب آنکه به همان شیوه خود را سرزنش یا مجازات می کنیم که آنها انجام داده اند.
اگر به ندای درون خود گوش کنیم، همان کلمات را می شنویم. اگر هم در کودکی دوستمان می داشتند و تشویقمان می کردند، می بینیم که خود را به شیوه آنها دوست می داریم و تشویق می کنیم.
ضمن اینکه نظامهای اعتقادی خود را زمانی می آموزیم که بسیار کوچک هستیم و آنگاه وارد زندگی می شویم و تجربه هایی می آفرینیم که با اعتقاداتمان جور در می آید.
پس تجربه های ما، تنها تظاهر بیرونی «اندیشه های درونی ما» است. حتی نفرت از خود، تنها نفرت از اندیشه ای است که درباره خود داریم و اندیشه ای در سر داریم که می گوید «من آدم بدی هستم» و این اندیشه، احساسی می آفریند که ما را گرفتار احساس خود می کند. حال آنکه اگر این اندیشه در سر ما نباشد، این احساس را نیز نخواهیم داشت. اما اندیشه ها می توانند عوض شوند. پس بیاییم اندیشه را تغییر دهیم تا احساس مان نیز تغییر کند. این نشان می دهد که ما بسیاری از اعتقادات خود را از کجا به دست می آوریم. اما نباید از این مسأله به عنوان بهانه ای استفاده کنیم تا در رنج و درد خود باقی بمانیم. گذشته، کوچک ترین اقتداری بر ما ندارد. اصلاً مهم نیست که برای چه مدتی الگوی منفی را با خود نگه داشته ایم. نقطه اقتدار ما در «لحظه حال» است. واقعاً که چه دریافت شگفت انگیزی! در این لحظه می توانیم آزادی خود را آغاز کنیم.
مهم این است که بدانیم نخستین انتخاب با خود ما بوده است.
چه بسیار اندیشه های مثبت که درباره خود نپذیرفته ایم! هر اندازه نفرت از «خود» و احساس گناه در ما بیشتر باشد، میزان رضایتمندی مان از زندگی کمتر خواهد بود و هر اندازه احساس دوست داشتن «خود» و رضایت از «خود» در ما بیشتر باشد، میزان کامیابی های ما در همه زمینه ها بیشتر خواهد بود.
بنابراین می بینیم که «نفرت، انتقاد، احساس گناه و ترس» بیش از هر چیز دیگر در زندگی ما مسائل عمده ایجاد می کند. زیرا این احساسها حاصل سرزنش دیگران و شانه خالی کردن از زیر بار مسؤولیت برای تجربه های خویش است.
نکته مهم این است که بدانیم اگر ما صد درصد مسؤول همه چیز زندگی خود هستیم پس دیگر جایی برای سرزنش دیگران باقی نمی ماند و هر رویدادی که در زندگی ما پیش می آید بازتاب تفکر درونی ماست.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 244]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن