تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 1 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):گناه نکردن آسان تر از طلب توبه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812071917




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

انتظار ؛ حركتي پويا همراه با معرفت


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: انتظار ؛ حركتي پويا همراه با معرفت
جام جم آنلاين: آگاهى نسبت به شرايط موجود و معرفت نسبت به شرايط عصر موعود، باور به تحقق وعده الهى در مورد آينده جهان و حاكميت نهايى دين خدا بر زمين و حركت و تلاش براي زمينه‌‏سازى و يا تحقق جامعه موعود از شرايط اساسي منتظر واقعي است .


هرگاه گروهى از شيعيان اطراف يكى از امامان معصوم گرد آمده، از خرمن علمش خوشه اى چيده اند، بر ستمگران زمان سخت آمده، آتش حسد و كينه آنها شعله ور شده، با تمام نيرو براى خاموش كردن آن مشعل هدايت همت گماشته اند.

در امر غيبت امام دوازدهم و علل آن مسائل بسيارى وجود دارد. يكى از علتهاى ظاهرى و ملموس آن همين چگونگى و پيشامد بود كه از سوى دشمنان طراحى شد و امر عظيم «غيبت» را در پى داشت. چنين بودكه زمينه ناپديدى امام از نظرها فراهم آمد و دوازدهمين هادى، به فرمان الهى و به قدرت و حكمت خدائى از نظرها پنهان شد.

از ديگر راز و رمزهاى پيچيده نهان زيستى امام مهدى، بازشناسى ارزش و اهميت حضور امام معصوم در عرصه هاى مختلف جامعه بشرى است. چرا كه قدر عافيت كسى داند كه به مصيبتى گرفتار آيد، از اين روست كه بازگشت اين نعمت به هنگام ظهور به خورشيدى كه از كرانه غروب خود سر بر آورد، تشبيه شده است .

امتحان و آزمايش يكى از حكمتهاى غيبت ولى زمان است كه خود از سنتهاى الهي است. خداوند، بندگان خويش را با آزمايشهاى مختلفي به بوته امتحان مى سپارد، از اين رو كسانى كه به خدا و پيام آورش و هر آنچه آن حضرت در مورد حضرت مهدى آورده ايمان بياورند، ديگر طولاني شدن غيبت آن گرانمايه، از ثبات قدم و ايمان عميق و تزلزل ناپذير آنان نمى كاهد .

از جمله اسرار غيبت امام آن است كه در دوران غيبت ملل جهان به تدريج براى ظهور آن مصلح حقيقى و سامان دهنده وضع بشر آمادگى علمى و اخلاقى و عملى پيدا كنند، زيرا ظهور آن حضرت مانند ظهور پيامبران و ديگر حجتهاى خداوند نيست كه بر پايه اسباب و علل عادى باشد، چرا كه روش آن بزرگوار در رهبرى جهان مبنى بر حقايق ، حكم به واقعيات ، ترك تقيه و شدت در امر به معروف و نهى از منكر، مؤاخذه سخت از كارگزاران و صاحب منصبان ، رسيدگى به كارهاى آنها است، شك نيست كه انجام اين امور نياز به تكامل علوم ، معارف، رشد فكرى و اخلاقى بشر دارد، بطورى كه زمينه عالمگير شدن تعاليم اسلام و جهانى شدن حكومت قرآن فراهم باشد.

يكى ديگر از رازهاى غيبت امتحان مردم در مصائب و مشكلات زندگى است تا ظرفيت و يا تحمل هر كس بر خود آشكار شود كه تا چه حد توان پافشاري و استقامت در راه دين ، مذهب، آئين و كيش خود را دارند تا بدين امتحان خوب و بد ممتاز شوند

نخستين شرط انتظار اين است كه انسان به آن حد از آگاهى و شناخت برسد كه بفهمد وضع موجود جهان و مناسبات حاكم بر آن به هيچوجه خشنود كننده نيست و شرايطى كه در آن زندگى مى‏ كند تناسبى با عظمت وجودى انسان و شأن او ندارد. اين شناخت تنها در صورتى حاصل مى‏شود كه انسان ابتدا شرايط موجود جامعه خود و شرايط جامعه موعود را به درستى بشناسد و آنگاه به مقايسه آنها پرداخته و به داورى بنشيند كه به واقع كداميك از اين شرايط، شايسته مقام انسان به عنوان اشرف مخلوقات است.

شرط دوم باور به سعادتمند شدن جهان و رستگارى بشر در پايان تاريخ است. باور به اين حقيقت كه جهان بالاخره طعم خوش حقيقت، عدالت و معنويت را خواهد چشيد و ريشه هر چه دروغ، ستم، فساد و تباهى است از زمين بركنده خواهد شد.

بدون شك تحقق شرايط ياد شده مستلزم تلاش فراگير فردى و اجتماعى در حوزه ‏هاى مختلف فرهنگى، اجتماعى، اقتصادى، سياسى و نظامى است.

مهر
 شنبه 26 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن