واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: پژوهشگران می گویند نتایج مطالعه ای که به تازگی انجام شده نشان می دهد که کودکانی که بیش از حد به بازی های ویدئویی می پردازند علاوه بر بروز مشکلات رفتاری ، مشکلات روانی نیزدارند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، در این مطالعه که دو سال به طول انجامید محققان با بررسی بیش از سه هزار دانش آموز در سنگاپور متوجه شدند که تقریبا از هر ده نفر آنها یک نفر به بازی های ویدیویی معتاد شده است.
درحالی که احتمال بروز مشکلات رفتاری در این کودکان بیشتر می شود اما به نظر می رسید که انجام بیش از حد بازی های ویدیویی موجب بروز گرفتاری های روانی اضافی نیز می شود.
“داگلاس جنتایل” که تصدی Media Research Lab را در دانشگاه ایالتی ایوا بر عهده دارد و این مطالعه را انجام داده است گفت: زمانی که کودکان به انجام این بازی ها معتاد می شوند، افسردگی، تشویش و ترس های اجتماعی آنها وخیم تر می شود و نمرات درسی آنها در مدرسه کمتر می شود.
وی افزود: اما زمانی که این عادت خود را متوقف کنند مشکلات افسردگی، تشویش و ترس اجتماعی آنها بهتر می شود.
وی خاطر نشان کرد: پدر و مادرها و مراقبین بهداشتی توجه کافی به تاثیر بازی های ویدیویی بر سلامت روانی کودکان ندارند.
درحالی که محققان شمار جوانانی را که مشکلات روانی دارند اعلام نکردند اما متوجه شدند آنهایی که ساعت های بیشتری را صرف انجام بازی های ویدیویی می کنند بیشتر تابع امیال آنی خود می شوند و یا مهارت های اجتماعی ضعیف تری دارند و در یک دوره زمانی دو ساله خطر معتاد شدن آنها به بازی های ویدیویی بیشتر می شود.
همچنین آنهایی که به انجام بازی های ویدیویی معتاد شده اند علائم افسردگی، تشویش و ترس اجتماعی بیشتری گزارش دادند.
این محقق گفت: به نظر می رسد که اعتیاد به بازی های ناسالم به مشکلات روانی کودکان دامن می زند .
در یک مطالعه که پیش از این در آمریکا انجام شده بود محققان متوجه شده بودند، کودکانی که مدت زمان زیادی را صرف تماشا کردن برنامه های تلویزیونی می کنند و یا به اندازه زیادی بازی های ویدیویی انجام می دهند نسبتا مشکلات بیشتری در ارتباط با تمرکز بر روی تکالیف مدرسه ای خود دارند.
با این وجود آن مطالعه ثابت نکرد که مدت زمان صرف شده در پشت صفحه تلویزیون ریشه کاهش توجه کودکان است.
آکادمی طب اطفال امریکا توصیه می کند زمان تماشای برنامه های تلویزیونی و یا انجام بازی ویدیویی کودکان را به دو ساعت در روز محدود کنید.
در کل این محقق به والدین توصیه می کند که به جای بازی های خشن بازی های آموزنده به کودکان خود بدهید و آنها را تشویق کنید تا بازی های گروهی انجام دهند و دستور العمل های نوشته شده در پشت جلد بازی ها مانند فاصله گرفتن از صفحه تلویزیون به اندازه دست کم ۷۰ سانتیمتر و بازی نکردن در زمان خستگی را رعایت کنند.
نتایج این تحقیق در مجله Pediatrics منتشر شده است .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]