واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: با وجود وعده ها هنوز هم تكليف حق التدريسي ها روشن نيست
بخشنامه ساماندهي نيروي انساني در وزارت آموزش و پرورش در چندين جلسه با حضور وزير آموزش و پرورش در كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس بررسي شد.
رئيس كميسيون آموزش مجلس شوراي اسلامي علي عباسپور در گفتگوي اختصاصي با سايت شبكه خبر گفت: اين بخشنامه با توجه به افزايش بهره وري نيروي انساني و مالي در وزارت آموزش و پرورش صورت گرفته كه همين موضوع نيز مدت ها مورد نظر كميسيون آموزش و تحقيقات بوده است.
عباسپور گفت: اما موارد و مسائلي كه در اين بخشنامه تعيين شده و اصولا زمان بندي اجراي اين بخش نامه به نحوي بود كه نهايتاً به نظر اعضاي كميسيون اشكالاتي را در سيستم آموزش و پرورش ايجاد مي كرد لذا مواد مختلف آن مورد بحث قرار گرفت و نهايتاً قرار بر اين شد در 14 مورد از مفاد اين بخشنامه اصلاحاتي بعمل بيايد و تعديل شود و نهايتاً به سازمان هاي تابع آموزش و پرورش ابلاغ شود كه اين كار صورت گرفت و از طرف وزارت آموزش و پرورش به سازمان هاي آموزش و پرورش در سراسر كشور ابلاغ شد.
رئيس كميسيون آموزش مجلس شوراي اسلامي افزود: از جمله اين تعديل ها ادامه تحصيل فرهنگيان بود و همچنين مسائلي كه در ارتباط با اضافه كاري ها بايد مدنظر قرار مي گرفت و مواردي كه در ارتباط با داشتن دو معاونت (يك معاونت پرورشي و معاونت ديگر در مدارس بايد صورت مي گرفت) و ديگري تعديل در مدارس نقاط محروم كه زير 15 نفر هستند و همچنين در مورد امكاناتي كه آموزش و پرورش در اختيار مدارس غير انتفاعي مي گذارد و به ازاي هر پرسنل در بخشنامه آمده بود 15 دانش آموز را بايد رايگان بپذيرند كه با تعديل به 5 تا 10 دانش آموز رسيد و نهايتاً موارد ديگري كه در بخشنامه آمده است.
وي گفت : به هر حال از وزارت آموزش و پرورش خواسته شد با يك ديد بازتري نسبت به ساير مواد اين بخشنامه عمل كند تا انشاالله در فعاليت سيستم آموزش و پرورش اخلالي به وجود نيايد به خصوص كه ما شروع سال تحصيلي را هم در پيش داريم و اميدواريم كه به هر حال اين سال تحصيلي با نشاط و شادابي خوبي آغاز شود.
عباسپور افزود: در خصوص جذب نيروهاي حق التدريسي، سه موضوع در ارتباط با استخدام نيرو در وزارت آموزش و پرورش داريم؛ يك مورد ده هزار نفر، افرادي هستند كه سال گذشته در آزمون وزارت آموزش و پرورش شركت كردند، صلاحيت آنها بررسي شد براي آنها رديف استخدامي هم گرفته شده بود و نهايتاً بايد احكام آنها صادر مي شد كه با تغيير وزير آموزش و پرورش احكام اينها متوقف شد، گروه دوم حدود 900 نفر از مربيان پيش دبستاني هستند كه اينها سابقه طولاني در همكاري با آموزش و پرورش دارند كه بايد در موردشان تصميم گيري مي شد،گروه سوم 58 هزار نفري كه معلم حق التدريس هستند و نهايتاً بعد از آن قانوني كه در سال 84 به تصويب رسيد و 40 هزار نفر نيروي حق التدريس بكار گرفته شدند بايد تدبيري براي اين 58 هزار هم اتخاذ شود.
وي گفت: با رايزني هايي كه در كميسيون آموزش و تحقيقات بعمل آمد به هر حال مقرر شدكه وزارت آموزش و پرورش انعطاف پذيري بيشتري در مورد استخدام 10 هزار نفر كه آزمون برگزار كردند و احكام استخدامي شان آماده صادر شدن بود نشان دهد و آنها به استخدام دربيايند.
رئيس كميسيون آموزش مجلس شوراي اسلامي افزود: در مورد 900 نفر مربي پيش دبستاني هم با توجه به سابقه كاري شان اميدواريم كه اينها هم هر چه سريعتر وضعيت استخدامي شان مشخص شود و احكامشان صادر شود، به خصوص كه تعداد زيادي از آنها رديف هاي استخدامي هم گرفته اند.
عباسپور در پايان گفت: در مورد 58 هزار نفر بايد يك برنامه مشخصي را آموزش و پرورش تهيه كند تا با توجه به اعتبارات و وضعيتي كه از نظر تامين اعتبار و نياز آموزش و پرورش هست اين افراد به خصوص آن بخش كه داراي مدارك تحصيلي بالايي هستند در نقاط محروم و در رشته هايي كه آموزش و پرورش نياز دارد رفته رفته به كار گرفته شوند.
پنجشنبه 24 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]