تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):برای انسان عیب نیست که حقش تاخیر افتد، عیب آن است که چیزی را که حقش نیست بگیرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835025540




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آموزش استفاده از پست الكترونیكی در یاهو


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: استفاده از آدرسهاهنگام فرستادن نامه اگر بخواهید از آدرسی در حافظه دفترچه آدرسهایتان استفاده نمایید كافی است بالای نامه در حال ارسال روی دكمه(Address book ) كلیك نمایید كه پنجره دفترچه آدرسهایتان به شكل زیر باز خواهد گردید:

از لیستهای موجود آدرس افراد مورد نظر خود را پیدا نموده و با توجه به اینكه شخص مخاطب اصلی است در درون جعبه(To )، اگر گیرنده اضافی است درون(Cc ) و اگر گیرنده پوشیده یا محرمانه است درون( Bcc ) كنار آدرس كلیك كرده و انتخاب نمایید و آدرسها از حافظه به روی نامه در جایگاه انتخابی شما افزوده خواهند شد.5)Search : اگر بخواهیم نامه خاصی را در درون نامه های موجود در صندوقمان و یا پوشه هایمان را كه قبلا" دریافت نموده ایم اكنون پیدا نماییم از این گزینه براحتی و با درج مشخصات آن نامه( با دادن نام فرستنده یا موضوع، تاریخ، و یا یك عبارت از آن نامه) آن را سریعا" پیدا نماییم.با زدن دكمه Searchپنجره ای به شكل زیر باز خواهد شد:

كه شما با انتخاب صندوق و پوشه یا پوشه های مورد نظر و یك عبارت یا كلمه كلیدی میتوانید نامه مربوطه را درون انبوه نامه هایتان پیدا نموده و بررسی نمایید.6)Options: در این قسمت با امكانات خاصیروبرو خواهیم بود از جمله امكان تغییر رمز ورود و یا مشخصات شخصی خودمان در قسمت Account Information .با زدن این دكمه پنجره ای به شكل زیر باز خواهد شد:

كه شما با توجه به نیازتان روی دكمه مربوطه رفته و اطلاعات مورد نظر را پر كرده و یا تغییر میدهید. از جمله در قسمتAccountinformation میتوانید اطلاعات قبلی خود را تغییر یا اصلاح نموده و همچنین بهتر است؛ هر از چندگاه در اینجا رمز ورود خود را تغییر دهید. (Change password )و یا در قسمتSignature همانطور كه قبلا" گفتیم مشخصات خاصی از خودتان را بعنوان امضا كه در انتهای نامه های خود میتوانید بفرستید قرار دهید.7)Subscriptions : در این بخش شما میتوانید عضو بخشهای خبری و تبلیغاتی و آگهی های خاص موجود در Yahoo شوید كه زیاد توصیه نمیشود. و پنجره ای مانند زیر باز میشود:

كافی است جهت عضویت(Subscribe )در جلو گروه مورد تمایل علامت گذاری نمایید و یا اگر میخواهید از عضویت آن خارج شوید(Unsubscribe )علامت آنرا بردارید.8)Help desk: برنامه كمكی و آموزشی طریقه استفاده از نامه های الكترونیی را در اختیار شما قرار میدهد.پنجرهای مانند شكل زیر:

و شما با كلیك روی عبارت یا فهرست مورد نظر میتوانید اطلاعات مفید و كامل آموزشی را در رابطه با امكانات ویژه و جالب نامه های الكترونیكی یاهو و استفاده كامل از آنرا بدست آورید.9)Sign out: یا خروج از صندوق. حتما" توجه داشته باشید كه اگر پشت كامپیوتری كه دیگران نیز به آن دسترسی دارند نشسته اید بعد از اتمام كارتان،Sign out نموده و كاملا" از صندوقتان خارج گردید و گر نه این امكان وجود دارد كه بعد از رفتن شما حتی با بستن پنجره نامه هایتان دیگران به صندوق شما دسترسی داشته باشند. ( و یا بعد از شما شخص دیگری كه در یاهو صندوق دارد میخواهد نامه های خود را ببیند لذا ابتدا شما باید از صندوق خود با استفاده از این دكمه خارج شوید تا او بتواند وارد صندوق خود شود. ) پنجره ای به شكل زیر باز خواهد شد .

و اگر شما خواستید مجددا" به صندوقتان برگردید؛(اگراشتبا ها" از صندوق خارج شده باشید) كافی است روی دكمهBack to Yahoo! Mail كلیك نمایید و مجددا" بدون درخواست نام و رمز ورود به صندوقتان برخواهید گشت.اما اگر كسی دیگر میخواهد صندوق خود را كه در یاهو است باز كند ( و یا شما كاملا" از صندوق خارج شوید) شما باید روی دكمهSign outcompletely كلیك نموده و بطور كامل از صندوق خارج شوید و طرف مورد نظر میتواند با زدن دكمهReturn toYahoo! Mail وارد پنجره اولیهMailYahoo شده و با درجUser Name و پسوورد خود در پنجره ای مانند پنجره زیر وارد صندوق نامه های خود شود.

همانطور كه در ابتدا گفتیم بعد از گرفتن آدرس و ثبت نام در صندوق نامه های یاهو كافی است جهت كنترل نامه هایتان در روی آدرس اینترنت آن آدرس(mail.yahoo.com ) را بنویسیدو مستقیما" پنجره بالا یا( Sign in ) باز میشود و شما كافی است نام كاربری خود را مثلا" (ali ) را در قسمتUser name بنویسید(ب لزومی به نوشتنyahoo.com@نیست)  و بعد از نوشتن رمز ورود ( حروف كوچك و بزرگ دقت كافی شود حساس است) و زدن دكمهEnter و یا دكمهSignin واردپست الکترونیک تان شوید.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 592]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن