تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، نيرنگباز، زيانبار و شكّاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837560262




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اصلاحیه وزارت بازرگانی درباره یک خبر


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: به گزارش خبرگزاری مهر، در اصلاحیه وزارت بازرگانی آمده است: پیرو انعکاس مطلبی در خبرگزاری مهر مورخ ۲۴ بهمن ماه ۸۹، تحت عنوان "پیش بینی مدیریت واردات در الگوی پیشرفت/ جلوگیری از تغییرات مکرر قوانین" روابط عمومی وزارت بازرگانی ضروری می داند به جهت برخی اشکالات تایپی و انشایی، اصلاحیه زیر را منتشر نماید: وزیر بازرگانی با تشریح ابعاد طراحی الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت در بخش بازرگانی کشور، توجه ویژه به مدیریت واردات در این الگو را مهم دانست و گفت: مدیریت واردات با هدف حمایت منطقی از تولیدات داخلی یکی از راهبردهای این الگو خواهد بود. مهدی غضنفری در گفتگوی مشروح با مهر با بیان راهبردها و سیاستهای الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت در بخش بازرگانی کشور گفت: الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت را از جنبه های مختلف و مرتبط با یکدیگر نظیر الگوهای حکومت، تفکر، تولید، مصرف، توزیع و تجارت می توان مورد بررسی قرار داد و ویژگی های اصلی این الگو را در ابتناء به اصول اسلامی، شرایط فعلی و آتی ایران و جهان، تفکر و قابلیت انعطاف در مقابل تغییرات و تحولات و سعادت مادی و معنوی دانست.
وزیر بازرگانی افزود: در این ارتباط توجه دقیق به امکانات و ظرفیتهای کشور از یک سو و روندها و تحولات جهان از سوی دیگر، ضرورت تام خواهند داشت.
تنظیم تجارت و توسعه صادرات غیرنفتی
وی بر ضرورت قطع اتکای کشور به درآمدهای پایان پذیر حاصل از فروش منابع طبیعی به ویژه نفت و گاز تاکید و تصریح کرد: صادرات غیرنفتی باید بتواند نیازهای کشور را برای پیشرفت تامین کند، لیکن توسعه تجارت با الگوی اسلامی- ایرانی باید دارای ویژگی های خاصی باشد که در نهایت، منجر به استیلای قدرتهای استکباری نشود و در شرایط ثابت، توسعه روابط با کشورهای دوست و مسلمان را در اولویت قرار دهد. غضنفری گفت: در این ارتباط به کار بستن سیاستهایی همچون بررسی فرصت های تجاری موجود، اطلاع رسانی و بهره برداری از آنها، انعقاد موافقت نامه های تجاری ترجیحی و تجارت آزاد با آنها، یافتن زمینه های مناسب برای سرمایه گذاری مستقیم خارجی به صورت دوجانبه برای تولید و صدور کالاهای موردنیاز قابل اعمال است.
بهره گیری از پتانسیلهای موجود
وزیر بازرگانی با تاکید بر ضرورت بهره گیری از پتانسیل های موجود کشور، خاطرنشان کرد: برای پیاده سازی الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت باید با بهره گیری از ویژگی ها و مختصات مبادلات میان کشورهای اسلامی از قبیل غذای حلال و توریسم اسلامی، از موقعیت طبیعی کشور به عنوان پل ارتباطی میان کشورهای منطقه و جهان از جمله از طریق ترانزیت کالا و انرژی نیز بهره برداری های لازم را انجام داد.
وی تصریح کرد: در این میان می توان با بهره گیری از دانش و نیروی جوان و تحصیل کرده کشور در زمینه صدور نیروی کار و خدمات فنی-مهندسی، ضمن توسعه صادرات، از وابستگی کشورهای مسلمان به قدرتهای استکباری نیز کاست.
کمین برای استفاده از فرصتهای تجاری زودگذر
غضنفری گفت: ایران در راه استفاده از الگوی اسلامی- ایرانی باید از جدیدترین شیوه های تسهیل و انجام مبادلات تجاری بهره برداری کرده و از ICT و تجارت الکترونیک با حفظ اصول اسلامی و حمایت از حقوق مصرف کننده، استفاده لازم را به عمل آورد.
وی با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصتهای تجاری زودگذر از طریق راه اندازی نقطه تجاری، تصریح کرد: به نظر می رسد باید از طریق راه اندازی پایگاه اطلاع رسانی فرصتهای تجاری، تجارت بین کشورهای اسلامی را توسعه داد، ضمن اینکه بازاریابی الکترونیکی و نمایشگاههای مجازی را نیز فراموش نکرد.
به گفته وزیر بازرگانی، برای حفظ مزیت های موجود و خلق مزیت های جدید، تحقیق و توسعه تولید کالاها متناسب با نیازهای جدید باید مورد توجه قرار گیرد، اگرچه در این راستا ضرورت دارد تا با توجه به قدرت کشورهای استکباری و پیشرفته، تحقیق وتوسعه مشترک در داخل کشور و میان کشورهای اسلامی، تجاری سازی یافته های پژوهشی با تاکید بر جذب، انتقال و بومی سازی تکنولوژی و تبادلات علمی با کشورهای پیشرفته مدنظر قرار گیرد.
غضنفری افزود: به نظر می رسد باید به عوض فرار مغزها از کشورهای اسلامی، زمینه برای جذب نیروهای متخصص خارجی در همه کشورهای مسلمان را فراهم کرد.
وی با بیان اینکه سرمایه گذاری های مستقیم خارجی باید به همراه انتقال تکنولوژی های جدید و پیشرفته باشد، گفت: به منظور تولید ثروت بیشتر، به عوض صدور مواد خام، باید به صدور محصولات پردازش شده با کیفیت و استاندارد جهانی اقدام شود و در خصوص برندسازی اهتمام جدی صورت گیرد.
این عضو کابینه دهم پیشنهاد داد تا از طریق ممنوعیت تدریجی صدور مواد خام، حمایت از توسعه صنایع فرآوری مواد خام و دارای مزیت از جمله از طریق FDI، ممنوعیت صدور کالاهای فاقد استاندارد و کیفیت لازم، شکل گیری شرکتهای بزرگ تجاری و برندسازی برای آنها زمینه را برای پیاده سازی الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت فراهم کرد.
رقابت پذیری تولیدات کشور حفظ شود
وی افزود: حفظ و تقویت رقابت پذیری تولیدات کشور باید از طریق به کار بستن سیاستهایی همچون تولید براساس مزیتهای نسبی و رقابتی مگر در خصوص کالاهای استراتژیک، هماهنگ سازی سیاستهای صنعتی، پولی، مالی و ارزی کشور با سیاستهای تجاری، ارتقاء مستمر بهره وری و کیفیت و کاهش قیمت تمام شده و نیز توسعه فضای رقابتی داخل کشور در دستور کار قرار گیرد. غضنفری خواستار تنظیم اصولی و علمی روابط تجاری با کشورهای جهان به ویژه کشورهای مسلمان شد و گفت: این خواسته از طریق تنظیم پویا و انعطاف پذیر دیپلماسی تجاری کشور با تاکید بر شکل گیری یک بلوک قدرتمند اسلامی محقق می شود.
به اعتقاد وی، عضویت هدفمند و حساب شده در سازمانهای تجاری بین المللی، توجه جدی به ظهور و سقوط قدرتهای بزرگ اقتصادی در جهان و آینده پژوهشی در این زمینه، دیدن منافع متقابل به عوض دیدن منافع یکجانبه و سلطه گرایانه ای که در حال حاضر در جهان مرسوم است نیز می تواند به تنظیم اصولی روابط تجاری با کشورهای دنیا کمک کند.
این عضو کابینه دهم به مدیریت واردات در الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت اشاره کرد و گفت: مدیریت واردات با هدف حمایت منطقی از تولیدات داخلی، ارزشهای دینی و حمایت از حقوق مصرف کننده و نیز استفاده بهینه از منابع ارزی کشور یکی از راهبردهای الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت در بخش بازرگانی کشور خواهد بود.
وی ادامه داد: در این میان، ضمن تداوم ممنوعیت واردات کالاهای خلاف شرع، ممنوعیت واردات کالاهای بنجل و غیراستاندارد و آلودگی زا و مبارزه با قاچاق و دامپینگ، از منوط کردن واردات کالاهای بادوام به خدمات پس از فروش آنها و منوط کردن حمایت به ارتقا کیفیت، صادرات و کاهش قیمت تمام شده تولید داخلی نیز، بهره گرفت.
تثبیت و شفافیت سیاستهای تجاری
غضنفری خواستار تنظیم، تثبیت و شفافیت سیاستهای تجاری برای حمایت از سرمایه گذاری و تولید شد و گفت: این شفافیت از طریق ثبات در قوانین و مقررات تجاری، پیش آگهی تغییرات آتی به گونه ای که فرصت تعدیل و هماهنگی با آنها بوجود آید و نیز مطابقت دادن مقررات و استانداردهای تجاری با استانداردها و مقررات جهانی امکان پذیر است.
وی افزود: در این راستا اصلاح الگوی توزیع کالاها چه در داخل و چه برای صدور باید در دستور کار قرار گیرد، به نحوی که واسطه ها و هزینه های توزیع کاهش یافته و کاهش اتکا به بازارهای صادراتی و شوک های ناشی از آن، محدود شود. ضمن اینکه از شرکتها و اتحادیه های بزرگ صادراتی نیز حمایت به عمل آمده و از رقابت مخرب میان صادرکنندگان در بازارهای صادراتی جلوگیری به عمل آید.
غضنفری خواستار همکاری با کشورهای دوست و مسلمان برای کنترل عرضه و قیمت در بازارهای صادراتی شد و گفت: به نظر می رسد باید آمادگی لازم برای تنظیم بازار در همه شرایط وجود داشته باشد، این امر هم از طریق حصول اطمینان از وجود ذخایر استراتژیک کالاهای مورد نیاز، عدم وابستگی شدید به یک منبع تامین، طراحی زنجیره تامین و داشتن برنامه در این زمینه و استفاده از همه کانالهای رسمی و مبادلات تهاتری با کشورهای مسلمان و همسایه امکان پذیر است.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 174]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن