واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: اعتراف پليس آمريكا به ضبط تلفن خبرنگاران/هك شبكه متروي آمريكا توسط سه دانشجو
سه دانشجو در آمريكا كه موفق به هك سيستم شبكه متروي آمريكا شده بودند از سوي دادگاه فدرال آمريكا براي شركت در كنفرانس هكرها كامپيوتري منع شدند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از خبرگزاري " يو اس اي تودي"، اين دانشجويان قرار بود در اين كنفرانس حفرههاي امنيتي و عيوب سيستم پرداخت كرايه متروي بوستون را تشريح كنند.
براساس اين گزارش؛ اين هكرهاي دانشجو كه در يك مؤسسه فناوري واقع در ماساچوست آمريكا مشغول به تحصيل بودند، توانستهاند با ورود به منافذ امنيتي سيستم حمل و نقل مترو، راهي براي استفاده رايگان از اين سيستم پيدا كنند.
به گفته اين دانشجويان، آنها قصد داشتند كه در كنفرانس" دفكن" كه در ايالت لاسو گاس برگزار ميشد به تشريح چگونگي كار خود بپردازند كه پس از شكايت مسئولين سازمان مترو از اين كار منع شدند.
همچنين، دادگاه منطقهاي آمريكا در ايالت ماساچوست دستور عدم حضور موقت اين دانشجويان را صادر كرده است.
اين گزارش حاكيست؛كه كنفرانس" دفكن" به صورت ساليانه با حضور بهترين كارشناسان مسائل امنيتي جهان در اين ايالت برگزار ميشود و آخرين فناوريهاي مربوط به كامپيوتر ، تجهيزات تلفنهاي همراه و ديگر ماشينها به همراه مسائل امنيتي استفاده از آنها در اين كنفرانس به نمايش گذاشته ميشود.
مدير آزاديهاي مدني " جنيفر گرانيك"ميگويد: مسئولين مؤسسه الكترونيگي فرانتير به نمايندگي از سوي دانشجويان مؤسسه فناوري ماساچوست كه " زاكاندرسون"، " آر جيرايان"، و " الساندرو چيزا" نام دارند، قصد دارند كه به مقابله با اين تصميم دادگاه برخيزند.
از سوي ديگر مقامات حملو نقل ماساچوست نيز روز جمعه با طرح شكايتي اعلام داشتند كه اگر توضيحات دانشجويان باعث سوء استفاده ديگر هكرها تا قبل از اقدام اين سازمان براي رفع عيوب، گردد عواقب اين امر دامنگير اين دانشجويان نيز خواهد شد.
اما " گرانيك"روز يكشنبه به خبرگزاري آسوشيتدپرس گفت: اين دانشجويان سعي دارند كه تحقيقات خود را به راحتي به اشتراك بگذارند اما اطلاعات كليدي كه به سوء استفاده كنندگان از اين سيستم پرداختكمك كند را حذفخواهند كرد.
همچنين؛وكلاي مدافع سيستم حمل و نقل اين ايالت از طرح شكايات و ارائه توضيحات در اين خصوص سرباز ميزنند.
گفتني است؛ كه گزارشي درباره سيستم امنيتي حمل ونقل اين ايالت به صورت 87 نسخه پاورپوينت برروي اينترنت منتشر شده وهمراه با عكسهايي از درهاي قفل نشده، مانيتورهاي در معرض ديد و جعبههاي كنترل بليط،به شرح وضعيت نابسامان اين سيستم پرداخته است.
** اعتراف پليس آمريكا به ضبط تلفن خبرنگاران
پليس آمريكا جمعه گذشته اعلام كرد كه در سال 2004 به طرز نادرستي اقدام به ضبط مكالمهي تلفني خبرنگاران نيويورك تايمز و واشنگتن پست در دفاتر اين روزنامهها واقع در اندونزي نموده است.
همچنين، به نقل از مديا نيوز " رابرت مولر" رئيس اف بي آي، اين مسأله را در يك مكالمه تلفني با " بيلكلرر" سردبير اجرايي تايمز، فاش كرده و بابت آن معذرت خواهي كرده است.
همچنين؛ وي با " لئونارد داوني" سردبير اجرايي واشنگتن پست نيز،براي معذرت خواهي صحبت كرده است.
به گفته مسئولان اف بي اي، اين مسأله از طريق بازرسي كل وزارت دادگستري آمريكا در حال بررسي است و جمع آوري نادرست مكالمات تلفني توسط اف بيآي، از طريق شركت مخابرات و تقاضاي پليس آمريكا مبني بر ضبط اضطراري مكالمان صورت گرفته است.
براساس اين گزارش؛ ضبط اين تلفنها ظاهراً به عنوان در خواست براي جستجو در بخشي از تحقيقات تروريستي انجام شده اما افبي آي، توضيح نداده چه مسألهاي مورد تحقيق قرار گرفته يا چرا ضبط مكالمه تلفني خبرنگاران را با اين موضوع در ارتباط دانستهاند.
اين گزارش حاكيست، كه وزارت دادگستري آمريكا بنابرلايحهقانوني اساسياين كشور ممنوعيت شديدي را براي جمعآوري مكالمان تلفني خبرنگاران تعيين كرده و به دست آوردن چنين مكالماتينيازمند تأييد معاون دادستان كل است.
ولي افبيآي، براي ضبط مكالمات تلفني خبرنگاران نيويورك تايمز و واشنگتن پست در اندونزي چنين الزاماتي را دنبال نكرده است.
به گفته برخي مسئولان و براساس گزارش نخست بازرسكل در سال گذشته، اف بي آي از ده تا هزاران موردي كه مكالمات تلفني را ضبط ميكند از ترفند معمول نامههاي امنيت ملي و بهانه بررسي پروندههاي مربوط به تروريسم استفاده نموده و بدون نياز به تأييد يا عمل به معيارهاي ديگر از خط مشيهاي وضع شده تخطي ميكند.
چهارشنبه 23 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 165]