واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: آخرین نیوز: نشست نقد و بررسي فيلم چيزهايي هست كه نميداني با حضور عوامل فيلم پس از اكران آن در سينماي رسانهها برگزار شد.
به گزارش ایلنا، در اين نشست فردين صاحبالزماني(نويسنده و كارگردان)، پيام يزداني(نويسنده)، علي واجد سميعي(مجري طرح)، مهتاب كرامتي(بازيگر)، كامياب امين عشايري(طراح صحنه و لباس) و امير واجد سميعي(آهنگساز فيلم) حضور داشتند.
پيام يزداني با اشاره به اينكه حضور من در داستاننويسي در نگارش فيلمنامه موثر است، گفت: براي ديالوگها و چينش آنها و حتي ضربآهنگ آن مقداري وقت صرف شد و بعضي در عمل اتفاق افتاد و برخي خير.
وي با تاكيد بر اينكه داستاننويسي كوتاه و ايجاز در اين فيلمنامه تاثير داشته، افزود: درخصوص هركدام از مسافرهايي كه انتخاب شده به استثناء شخصيتهاي اصلي؛ پيدا كردن زبانشان مهم بود و بعداز يافتن آن شروع به ساختن كاراكتر كرديم و اين ميراث داستاننويسي است زيرا آنجا تصويري وجود ندارد و نويسنده ناگزير است از ابزار كلام استفاده كند.
وي اضافه كرد: براي كارگردان وجوه سينمايي مهم بود و من به داستاننويسي نظر داشتم ولي سرانجام به اين نتيجه رسيديم كه ميخواهيم سينمايي كار كنيم.
مهتاب كرامتي نيز گفت: زماني كه قرار شد با آقاي صاحبالزماني كار كنم تصميم گرفتيم فيلم را زندگي كنيم و اين فيلم به زندگي روزمره نزديك بود و هيچ ادايي نداشت. من هم تلاش كردم بازيگريام ديده نشود و مستندگونه زندگي كنم.
وي درخصوص كار با كارگردانهايي كه اولين كار خود را ميسازند، گفت: اين افراد انگيزه و ايده زيادي دارند و سينماي ما به آنها نياز دارد و البته من بهعنوان بازيگر هم نيازمند حضور كارگردانهايي هستم كه ريسك ميكنند و اين كار در ميان جوانان پررنگتر است.
كامياب امين عشايري نيز درخصوص طراحي صحنه اين فيلم گفت: بخش عمده كار در ماشين بود و لوكشين پراكنده نداشتيم با اين حال سعي كرديم فضا را مختصر ببينيم و تا جايي كه امكان دارد از فضاي واقعي استفاده كنيم.
وي افزود: فيلمنامهاي كه نوشته شده بود و فكري كه كارگردان براي كار داشت و تعاملي كه ما با هم داشتيم؛ فضاهاي ما را مشخص كرد و سعي كرديم طبق آن پيش رويم.
مدير توليد اين فيلم نيز گفت: زماني كه فيلمنامه را خواندم به آقاي صاحبالزماني گفتم آيا بهتر نيست براي كار اول فيلم پرمخاطبي بسازيد كه توجيه اقتصادي داشته باشد و تهيهكنندهها هم براي فيلمهاي بعدي سرمايهگذاري كنند اما او گفت: ميخواهد همين يك فيلم را بسازد و من خوشحالم كه اين فيلم ساخته شد و اميدوارم تنها حضور سينمايي كارگردان نباشد.
فردين صاحبالزماني درخصوص مضمون فيلم نيز گفت: جامعهاي كه منتظر معجزه است اميدوار است در غير اين صورت منتظر نبود و اتفاقا مسافران و كاراكترهاي اصلي همه از اقشار بالاي جامعه و نسبتا مرفه هستند.
وي درخصوص عدم حضور فيلمش در بخش مسابقه گفت: سوال خودمان هم هست كه چرا فيلم در اين بخش حضور نداشت البته خانم منيژه حكمت هم اعتراض كردند اما نميدانم جواب چه بوده است. حيف است كه كار يك گروه درمعرض رقابت قرار نميگيرد.
وي در پاسخ به سوالي يكي از خبرنگاران كه پرسيد چه دفاعي از فيلم داريد، اظهار كرد: فيلم از خودش دفاع ميكند و هر توضيحي اضافه است و من هم در دفاع از فيلم نميتوانم كاري بكنم زيرا آنچه از دستم بر ميآمده؛ همين بوده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]