تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس روزه دارى را افطار دهد، براى او هم مثل اجر روزه دار است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866227701




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

قلعه نویی:به صعود باور دارم


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: قلعه نویی در اندیشه‌ی جام ملت‌های آسیا:به صعود باور دارم

آخرین بازی ایران برابر كره ‌ی جنوبی، با خاطره‌ی خوب برای ایرانیان همراه نبود، شكست دو برصفر مقابل كره‌ی جنوبی در سئول، زمانی اتفاق افتاد كه صعود تیم ملی به جام جهانی قطعی شده بود و نبودن بازیكنان لژیونر از ایران تیمی‌ از پیش باخته ساخته بود.این بار تیم ملی در شرایطی متفاوت قدم به خاك كره ‌ی جنوبی می‌گذارد، تیمی ‌با كادر فنی جدید و هشتاد درصد تغییر در تركیب و این شاید كار تیم ملی را در دیدار یازدهم‌ شهریور ماه آسان كند، چرا كه ناشناخته بودن حداقل نیمی ‌از تركیب ایران برای «پیم وربیك» و دستیار ایرانی اش «افشین قطبی» خطری محسوب می‌شود و این چنین است كه قلعه نویی‌، ایران را تیمی ‌سخت برای كره‌ی جنوبی می‌داند ، دیداری كه در آن كسب امتیاز امید دارد.امیر قلعه نویی آخرین شرایط تیم ملی، انتقاد از ‌آنالیزور تیم ملی، دیدار با نیروی زمینی و ... سخن گفته است:* در بازی با نیروی زمینی با اهدافی كه می‌خواستید رسیدید؟بله این بازی در مرحله‌ای كه در آن هستیم بسیار به ما كمك كرد. در این بازی توانستیم تاكتیك‌های مختلف خود را امتحان كنیم و از انجام این بازی رضایت دارم.* چه چیزی در این بازی شما را نسبت به آینده امیدوار كرد؟بازیكنان امید و آمادگی دیگر بازیكنان. بازیكنانی كه ما آنها را از تیم امید به تیم ملی دعوت كردیم. در شرایطی كه نیمه‌ی دوم به تیم ما اضافه شدند اما، تا حد بسیاری به آنها امیدوار شدم. بازیكنان امید در نیمه‌ی دوم، نمایش خوبی ارایه كردند ضمن آن كه تمام بازیكنان نیز آماده هستند.* شناخت كادر فنی تیم ملی از تیم كره‌ی جنوبی تا چه حدی است؟پس از آن كه فیلم بازی‌های كره‌ی جنوبی را در جام جهانی دیدیم و با اطلاعات آنالیزور تیم به شناخت بهتری نسبت به سوریه و تایوان رسیده‌ایم.* بسیاری معتقدندكه ماركار آقاجانیان عملكرد خوبی در گروه آنالیز كادر فنی نداشته است؟من با این نظر موافق نیستم. آقاجانیان علیرغم این كه در بازی كره‌ی جنوبی مقابل چین تایپه بازی یك طرفه‌ای انجام شد، اطلاعات خوبی برای ما به تهران آورد، من از عملكرد آقاجانیان رضایت دارم.* بازی برابر كره‌ی جنوبی را چگونه پیش بینی می‌كنید؟این دیداری سخت و حیاتی برای هر دو تیم است. اگر بازی در سئول برای ما سخت است برای كره‌ی جنوبی هم این چنین خواهد بود و آنها هم كار آسانی مقابل ما پیش رو ندارند، ما از دو بازی آینده امتیاز می‌خواهیم و به این مساله ایمان داریم. هر چند كه هنوز هم معتقدم این بازی باید اسفند سال گذشته برگزار می‌شد و نه شهریور اما، متاسفانه در آن زمان با صحبت‌هایی كه كردند، این بازی به شهریور موكول شد.* این تصمیم AFC برای زمان دادن به نماینده‌های آسیا برای حضور قدرتمندانه در جام جهانی بود.می‌شد هنگام اعلام زمان بازی در شهریور به آن تاریخ اعتراض می‌كردند. این عقلانی نیست كه ما باید در طول پنج روز هفده هزار كیلومتر را در هوا از این كشور به آن كشور برویم. از غرب به شرق و از شرق به غرب.* در این شرایط آیا باید نگران تیم ملی كشورمان باشیم؟من به صعود تیم ملی به مرحله‌ی نهایی جام ملت‌های آسیا باور و اعتقاد دارم، ما هم اكنون تنها با دو امتیاز اختلاف نسبت به كره‌ی جنوبی دوم هستیم و نباید این مساله را هم از یاد برد كه از هر گروه دو تیم به مرحله‌ی بعد صعود می‌كنند. قطعا ما هم یكی از این دو تیم خواهیم بود. پس از صعود هم زمان كافی برای ترمیم تیم در اختیار داریم.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 261]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن