تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):انسان، با نيّت خوب و اخلاق خوب، به تمام آنچه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امني...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828732018




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تربیت فرزندان به شیوه پدربزرگها


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: چه كسی بارها و بارها یك فیلم كارتون را با بچه‌ها تماشا میكند بدون این‌كه شكایت كند؟چه كسی هنگام خواب یك داستان را از اول تا آخر تعریف میكند بدون این‌كه خسته شود؟

چه كسی بارها و بارها یك فیلم كارتون را با بچه‌ها تماشا میكند بدون این‌كه شكایت كند؟چه كسی هنگام خواب یك داستان را از اول تا آخر تعریف میكند بدون این‌كه خسته شود؟ چه كسی پوشك بچه را عوض میكند بدون این‌كه احساس بدی پیدا كند؟ پاسخ تمام این سوالات پدر بزرگ و مادر بزرگ است. نكته اینجاست كه پدر بزرگ و مادر بزرگ شیوه ما را در نگهداری و تربیت و رفتار با كودكان نمیپذیرند و ما هم نصایح آنها را با توجه به شرایط خود عملی نمیدانیم.
انسان در عصر فناوری به دستاوردهای بسیاری رسیده و وسایل زیادی را به منظور راحتی و رفاه خود تهیه كرده است، اما همین ابزار بیروح به قدری ما را احاطه كرده‌اند كه از بسیاری ارتباطات مهم غافل شده‌ایم. ما خود را درگیر كار و مسائل دیگر كرده‌ایم و با وجود در اختیار داشتن امكاناتی از قبیل خودرو برای طی كردن مسیرهای دور و نزدیك از سر زدن به والدین خود غافل هستیم. در حالی كه وجود پدر بزرگ و مادر بزرگ برای فرزندان ما موهبتی بزرگ محسوب میشود.

مزایای وجود پدربزرگ و مادر بزرگ‌

- ارتباط میان والدین ما با نوه‌ها برای هر دو طرف شیرین و دوست داشتنی است. علاقه بدون قید و شرط آنها به نوه‌هایشان نقش قابل ملاحظه‌ای در ایجاد اطمینان و امنیت ایفا میكند و این چیزی است كه فرزندان ما بشدت به آن نیاز دارند.

-‌ خانه پدر بزرگ و مادر بزرگ، مكان امنی است كه فرزندان در غیبت والدین خود میتوانند در آنجا بسر برند.

- نوعی احساس هویت و در كنار خانواده بودن را به ارمغان میآورد.

-‌ موجب احساس ثبات میشود زیرا كودك به خاطر آنچه هست، با تمام بدیها و خوبیهایش مورد پذیرش قرار میگیرد.

-‌ زمانی كه والدین امكان بازی و سرگرم كردن فرزندان را ندارند، نوه‌ها با یكدیگر و در حضور پدر بزرگ و مادر بزرگ تحت مراقبت آنها بازی میكنند.
-‌ حمایت و امنیت خاطر برای والدین نیز از دیگر ثمرات این ارتباط است.

نكات قابل توجه‌
هر رابطه‌ای در نوع خود مسائل و مشكلاتی نیز دارد كه باید به آن توجه كرد. گاهی اوقات ما و والدین خود در برخورد با فرزندان با یكدیگر اختلاف عقیده داریم كه این در دو نسل كاملا طبیعی است. البته هر دو خواهان داشتن فرزندانی سالم و خوشحال هستیم، اما در چگونگی رفتار خود به دلیل شرایط خاص خود تفاوت داریم و از قوانین مشابهی استفاده نمیكنیم. برخی از این مسائل عبارتند از:

انتظارات گوناگون:
ما باید بپذیریم كه والدین ما نیز زندگی خاص خود را دارند و نیاز به فعالیت‌ها و ارتباطات خود دارند. قرار نیست مادر خانه‌دار ما حالا پرستار بچه ما نیز باشد و هر وقت كه ما خواستیم به نگهداری از كودكمان بپردازد. پس به برنامه‌ها و وقت پدر بزرگ و مادر بزرگ احترام بگذاریم و توقع نداشته باشیم كه آنها همواره نیروی كمكی و آماده ما باشند.

تغییر ارتباطات:
شیوه رفتار با كودكان در حال حاضر با شیوه‌ای كه مادر بزرگ و پدر بزرگ ما را بزرگ كرده‌اند كاملا فرق كرده است؛‌ پس، از رفتارهای آنها ایراد نگیریم بلكه در شرایطی خاص با توضیح روشن و ساده انتظار خود را از واكنش آنها بیان كنیم. برای مثال به آنها بگوییم وقتی فرزندمان چیزی را برای بازی میخواهد كه ممكن است برای او مناسب نباشد و خودمان هرگز آن را به وی نمیدهیم، آنها نیز ما را تایید كنند و در حضور كودك به ما نگویند كه آن را برایش تهیه نماییم.

لوس شدن نوه‌ها :
یكی از بزرگ‌ترین لذات كودكان ما این است كه به منزل پدر بزرگ و مادر بزرگ بروند تا هر آنچه میخواهند انجام دهند. در برخی شرایط پدر بزرگ و مادر بزرگ حتی بیاحترامی نوه‌ها به خود را نیز از روی مهربانی نادیده میگیرند. اما از آنجا كه كلید موفقیت در هر كار میانه‌روی است، بهتر است در محبت نیز میانه رو باشند، زیرا گاهی اوقات آسیب لوس شدن از خود كودك فراتر رفته و به عدم حرف‌شنوی و اطاعت و در مواردی به تقابل با والدین میانجامد.

دیدگاه‌های گوناگون:
ما باید سعی كنیم با احترام به دیدگاه‌های والدین خود در مقوله تربیت كودكان تفكر آنان را به استانداردهای موجود نزدیك كنیم، اما نصایح مشفقانه آنها را نیز بپذیریم.

پر كردن خلا‌ میان نسل‌ها

ما میتوانیم گام‌های موثری را در جهت گذر از خلا میان نسل‌ها برداریم و به بهبود رابطه میان خود و پدر بزرگ و مادر بزرگ درخصوص كودكان كمك كنیم. برخی از تكنیك‌های موثر شامل موارد زیر هستند:

- بر موارد اصلی تكیه كنید. گاهی اوقات ما بر سر مسائل جزیی و پیش پا افتاده در برخورد با فرزندان با والدین بحث میكنیم به طوری كه اصل قضیه فراموش میشود.

- آنها را در جریان اطلاعات روز بگذاریم. از زمان كودكی ما تا به حال خیلی چیزها تغییر كرده است. بسیاری از چیزهایی كه قبلا طبیعی به نظر میرسید، حالا عجیب یا حتی غیرعادی است. سعی كنیم با آرامش و رعایت ادب اطلاعات و قوانین رفتاری جدید را به والدین خود منتقل كنیم.

- كمی هم ما كوتاه بیاییم. گاهی اوقات برخی از ما به واسطه این‌كه در رشته‌ای خاص تحصیل كرده‌ایم، فكر میكنیم همیشه درست می‌اندیشیم و تصمیم میگیریم،‌ در صورتی كه گاهی هیچ چیز جای تجربه را نمیگیرد. پس به والدین خود اطمینان كنیم و تا حد امكان نظراتشان را صحیح قلمداد كنیم.

- نظراتشان را بشنویم. گاهی اوقات ما میدانیم كه نگرش و برخورد والدین در موارد خاص اشتباه است. ما مجبور به عمل به آنچه آنها میگویند نیستیم اما در عوض میتوانیم شنونده خوبی برای صحبت‌هایشان باشیم.

- بر سر مواضع صحیح خود بمانید. اگر احساس كردیم برخی واكنش‌های پدر بزرگ و مادر بزرگ درست نیست، با رعایت ادب به آنها بگوییم كه فرزندان ما با شیوه‌های ما سالم و خوشحال هستند و از آنجا كه مشكلی پیش نمیآید، لزومی به تغییر روش نیست.

- پدر بزرگ و مادر بزرگ به قدری با صداقت، محبت و حوصله با نوه‌ها رفتار میكنند كه خود باعث ایجاد نوعی احترام متقابل شده و در بسیاری از موارد نیاز به مداخله رفتاری ما را از بین میبرند. پس بهتر است قدرشان را بدانیم.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 373]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن