واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: رئيس سازمان ملي جوانان: مسئله هويت، جامعه جوان ما را تهديد مي كند
حجت الاسلام حاج علي اكبري گفت :اكنون اولين چيزي كه جامعه جوان ما را تهديد مي كند و طبعاً بايد براي آن چاره انديشي شود مسئله هويت است.
حاجي علي اكبري رئيس سازمان ملي جوانان در گفتگوي اختصاصي با سايت شبكه خبر گفت: در تقويم مصوب جمهوري اسلامي روز ولادت با سعادت حضرت علي اكبر (ع) كه روز 11 ماه مبارك شعبان است به عنوان روز ملي جوانان نامگذاري شده و انتخاب عزيزاني كه خيلي هوشيارانه اين روز را به عنوان روز جوان معرفي كردند مبتني بر ارائه يك چهره الگويي تمام عيار براي جوانان عزيز ما بوده و به نظرم انتخاب هوشمندانه و درستي بوده و در جايگاه خودش هم تصويب شده است.
وي گفت: الان چند سالي هم هست كه اين روز را جوانان ما و خانواده هاي عزيز ما به عنوان روز جوان مي شناسند ارائه يك الگوي ممتاز به عنوان جوان طراز اسلام از خاندان امام حسين (ع) و آنهم يك شخصيتي كه در ماجراي كربلا به عنوان يك قطعه سرنوشت ساز در تاريخ اسلام و بشريت نقش آفريني كرده مي تواند تاثير بسيار عميقي در خانواده ها و جوانان ما داشته باشد، اگر بتوانيم به شايستگي از اين روز و ظرفيت عظيمي كه در شخصيت حضرت علي اكبر (ع) هست استفاده كنيم ضمن اينكه ميمنت و مباركي خاص خودش را هم دارد.
حاج علي اكبري افزود: روز جوان يك فرصت خيلي خوب است، براي ما كه در سازمان ملي جوانان هستيم هر روز روز جوان است ولي براي فضاي عمومي جامعه و افكار عمومي انتخاب يك روز به عنوان روز جوان فلسفه آن اين است كه نسبت به خود جوان، جواني، مشكلات جوانان، خواسته هاي جوانان، نيازها، مصالح جوانان كشور و خانواده هاي آنها و همچنين مسئولين توجه ويژه اي پيدا كنند.
وي گفت: شعار امسال روز جوان هم تقديم يك سبد گفتگوي دوستانه به جوانان است، فرض اين است كه در فضاي خانواده پدر و مادر يك بررسي دوباره اي كنند در ارتباطشان با جوانان، اين ارتباط را تلطيف و نزديك كنند و مسئولين هم همينطور، مجموعه هاي مختلف هم فضا را براي گفتگو با جوانان باز كنند، هم به آنها شخصيت بدهند و هم آنها را تكريم كنند، از ديدگاه هاي آنها استفاده كنند و با خواسته ها و نيازها و دل مشغولي هاي آنها بيشتر آشنا بشوند.
رئيس سازمان ملي جوانان گفت: فلسفه روز جوان در درجه اول بعد از مسئله الگو گرفتن از شخصيت حضرت علي اكبر (ع) اين نكته است يعني در واقع يك توجه همه جانبه به مسئله جوان و جواني كه كشور ما در ساختار جمعيتي خودش از يك جمعيت كاملا جوان برخوردار است و از هر جهت توجه به مسئله جواني و مقتضيات جمعيت جوان لازم و ضروري است.
وي گفت: اگر بنا باشد سراغ آسيب ها برويم مي شود گفت در يك فهرست اولين چيزي كه الان جامعه جوان ما را تهديد مي كند و طبعاً بايد براي آن چاره انديشي شود و تا حد زيادي هم فكرهايي شده ولي هنوز خيلي جا دارد مسئله هويت است، يعني حفظ هويت و اصالت جوان ايراني، واقعاً زمانه ما زمانه نبرد هويت ها محسوب مي شود و درگيري خيلي درگيري جدي است.
حاج علي اكبري گفت: مسئله جهاني گري و جهاني شدن بالاخره دامنه آن همه كشورها را مي گيرد. شرايط روز، تكنولوژي هاي جديد و فن آوري هاي نو پديد، اينها همه دست به دست هم داده و ما با يك چالش جدي در محور هويت روبرو هستيم، البته براي جامعه اي كه ذخيره هويتي بسيار عظيم و هنگفتي دارد مواجهه در اين عرصه، رويارويي و چالش سختي نيست به شرطي كه ما بتوانيم از ذخاير هويتي مان درست استفاده كنيم چه هويت در فرهنگ اسلامي و ديني مان و چه ظرفيت هاي ميراث ملي مان كه فراوان است.
وي گفت: براي تقويت هويت نسل جوان و حراست از هويت ايراني آنها كه آميخته اي است از هويت ديني، ملي و انقلابي بايد بتوانيم در برابر چالش هاي جديد از آنها حافظت كنيم كه اين شايد اصلي ترين محور در مبحث آسيب به جوانان است كه با آن مواجه هستيم.
رئيس سازمان ملي جوانان افزود: ذيل اين مسئله تصميمات شيطاني است كه بر عليه جوانان ما گرفته شده و هر روز هم اين تصميمات را به روز مي كنند چه در زمينه گسترش مواد افيوني و مخدر كه از انواع و اقسام جديد آن نو به نو وارد بازار مي كنند و در اين زمينه سرمايه گذاري بسيار عظيمي كرده اند.
وي افزود: براي گسترش بي عفتي و بي حيايي در بين جوانان ما سرمايه گذاري بسيار كلان و گسترده اي صورت گرفته، اينها آن محورهايي است كه بايد همه مراقب باشند، هم خود جوانان عزيز و هم خانواده ها و هم حاكميت وظايف بسيار سنگيني در مراقبت از هويت نسل جوان دارند.
رئيس سازمان ملي جوانان گفت: نيازهاي جوانان گسترده است به اندازه همه نيازهاي يك انسان، منتهي در دوره جواني اين نيازها به يك باره به اوج خودش مي رسد، نيازي كه آنها به بحث هاي هويتي، بحث هاي فرهنگي جدي و تربيت اسلامي و ديني، البته يك محور اساسي است و محورهاي ديگر مثل نيازي كه جوانان به مهارت ها، آموزش ها، اشتغال، مسكن، ازدواج و تاسيس خانواده دارند اينها همه نيازهاي پايه يك انسان است كه در دوره جواني تجلي پيدا مي كند و جدي مي شود ، پرداختن به همه اينها وظيفه همه است يعني مجموعه دستگاه ها در ارتباط با جوانان وظايف بسيار جدي دارند.
وي گفت: سازمان ملي جوانان سعي مي كند موضوعات مربوط به جوانان را در برنامه ريزي هاي كلان كشور برجسته كند، با مطالعاتي كه دارد بررسي هاي نزديكي كه انجام ميدهد اينها را برجسته كند، ارائه دهد، پيگيري كند، رايزني كند تا اينها در برنامه ريزي هاي مورد توجه و رعايت قرار بگيرد.
حاج علي اكبري افزود: ما هم نياز به شناخت درست مسئله داريم و هم برنامه ريزي همه جانبه و جديد، در اين عرصه براي شناخت مثلا مجموعه اي مثل سازمان ملي جوانان ، اين سازمان وظايف مخصوص به خودش را دارد كه بايد مرتب مطالعه كند، پيمايش انجام دهد، تحقيقات كاربردي و پايه داشته باشد، يك بخش ديگر هم سياست گذاري هاي دقيق در اين محور و ارائه برنامه هاي كاربردي و عملياتي است.
وي در پايان افزود: اكنون ساز و كارهاي اين حوزه به شكر خدا به حد زيادي فراهم شده و توجه به سمت مباحث اصلي حوزه جوانان خيلي جدي تر نسبت به گذشته شده و اميدواريم ان شاءالله با رويكرد همه جانبه بتوانيم خدمات شايسته اي را به جوانان ارائه كنيم .
چهارشنبه 23 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]