واضح آرشیو وب فارسی:دولت: نگاهي به حيات پربار و فعاليتهاي جهادگر شهيد مداحي شهيد حسن مداحي در صف الهي قرار گيريد
در تابستان سال 1337 در خانواده اي مذهبي در روستاي كردامير شهريار پا به عرصه وجود نهاد . دوران كودكي را در محيطي آكنده از محبت و معنويت سپري نمود. تحصيلات ابتدايي را در روستا به پايان رساند و سپس براي گذراندن تحصيلات متوسطه عازم تهران گرديد و در تهران موفق به اخذ ديپلم شد.
او كه با ذره ذره وجودش به مردم ايران عشق مي ورزيد و رهبري حضرت امام خميني (ره ) را با جان و دل پذيرفته بود به همراه برادر شهيدش حسين مبارزه را از روستاي كردامير آغاز نمود و با پخش اعلاميه و ديوار نويسي نقش مهمي در بيدارسازي و نقش آفريني مردم عليه رژيم منحوس پهلوي داشت .
سپس بيشتر فعاليتش را در مركز مبارزه يعني تهران متمركز نمود تا اينكه در كنار امت حزب الله تهران بوجود آورنده استقبال بي نظير از ورود حضرت امام (ره ) در 12 بهمن و پيروزي عظيم 22 بهمن سال 57 باشد .
پس از پيروزي انقلاب اسلامي به فعاليت فرهنگي در روستاي خود و تهران پرداخت از اين رو در ادامه همين راه بود كه براي رشد و تعالي افكار عقيدتي و سياسي جوانان به تشكيل حزب جمهوري اسلامي شهريار همت گمارد و به دبيري حزب منصوب شد.
شهيد مداحي كه به حق پرچمدار وحدت در منطقه بود به عنوان بازوي نيرومند و پرتوان در جهت اهداف مقدس اسلام شناخته شده و به عنوان مسئول ستاد برگزاري نماز عبادي سياسي جمعه انتخاب گرديد.
در 29 خرداد ماه سال 1358 فرمان تاريخي حضرت امام (ره ) جهت سازندگي خرابيهايي به ارث مانده از طاغوت صادر و جهادسازندگي تاسيس گرديد. پس از آن شهيد مداحي به جهاد سازندگي و برادران جهادگر خويش پيوست و عمر خويش را شبانه روز وقف حضور و خدمت در جهاد نمود.
با شروع جنگ تحميلي حاج حسن مداحي به كاروان سلحشوران جبهه ها پيوست و با اولين گروه اعزامي پشتيباني جنگ جهاد تهران در آبانماه 1359 عازم جبهه شد و در ماهشهر در راه اندازي سيستم صوتي و برگزاري اولين نماز جمعه نقش بسزايي را ايفا نمود.
روح فعاليت و نقطه نوراني و درخشان زندگي اين شهيد بزرگوار در زمان تصدي مسئوليت ستاد پشتيباني جنگ جهاد تهران در آبادان است كه طي آن رزمندگان اسلام با همكاري جهادگران توانستند به فرمان امام (ره )حصر آبادان را بشكنند و فتح بزرگي را نصيب جمهوري اسلامي نمايند پس از آن در عمليات فتح المبين بيت المقدس رمضان و والفجر شركت جست و همراه ديگر برادران جهادي خود نقش مهمي را در احداث جاده هاي عملياتي زدن خاكريز و... برعهده داشت .
او كه تمام عمرش را وقف اسلام كرده بود در چهارم شهريورماه سال 1363 در جزيره مينو در آبادان به غايت آرزويش رسيد و به لقاحق تعالي پيوست و برگ سرخي ديگر بر دفتر خون رنگ اسلام افزود.
فرازي از وصيت نامه شهيد حاج حسن مداحي
اول خود و بعد ديگران را با مسائل اسلامي آشنا كنيد و نقطه ضعفهاي هم را برطرف كنيد و در يك صف الهي قرار دهيد بدانيد كه خدا با شماست و شما پيروزيد.
چهارشنبه 23 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دولت]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 197]