تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه امساك از خوردن وآشاميدن نيست بلكه روزه،خوددارى ازتمامى چيزهايى است كه خداوندسبحان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834721877




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تاثير تغذيه مادر باردار بر سلامت آينده فرزند


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: سلامتی- خوردن بيش از حد غذاهاي آماده، يا فست‌فودها، نه تنها به‌خود فرد آسيب مي‌زند، بلكه مي‌تواند سلامت فرزند او را هم تهديد كند
به گزارش بي‌بي‌سي، اين مطالعه جديد، كه روي موش‌هاي آزمايشگاهي انجام شده، تاثير درازمدت تغذيه نامناسب و اهميت آن را نشان مي‌دهد. در اين مطالعه مشخص شده موش‌هايي كه در زمان بارداري و شيردهي از غذاهاي پركالري، پرچربي و نيز فراوري‌شده تغذيه شده‌اند، فرزندان‌شان در دوره بزرگسالي سطح چربي بالايي خواهند داشت و چربي دور اندام‌هاي حياتي آنها، مانند كبد و قلب تجمع پيدا مي‌كند؛

حالتي خطرناك كه مي‌تواند نشانه زودرسي از بروز سكته قلبي و نيز بيماري كبد چرب باشد و زمينه را براي بروز انواع بيماري‌هاي ديگر نيز فراهم كند؛

چنانكه پيگيري‌هاي درازمدت فرزندان اين موش‌ها نشان داد كه آنها، هرچند خود تغذيه سالمي داشته باشند، اما بيش از ديگران در معرض ابتلا به ديابت نوع 2 هستند؛ تنها به اين دليل كه مادران‌شان در زمان بارداري، تغذيه مناسبي نداشته‌اند.

بررسي‌هاي قبلي همين گروه تحقيقاتي نشان داده بود وقتي موش‌ها در دوره بارداري و شيردهي، از خوراكي‌هاي پرچربي و فراوري‌شده تغذيه مي‌شوند، فرزندان آنها هم در دوره بزرگسالي، به اين نوع خوراكي‌ها تمايل بيشتري خواهند شد و نوعي ولع ناخودآگاه، آنها را به سمت مصرف اين غذاها مي‌كشاند.

مطالعه جديد نشان داده است كه حتي اگر اين موش‌هاي نسل دوم، تغذيه سالمي هم داشته باشند، بازهم به‌دليل تغذيه ناسالمي كه مادران‌شان در دوران بارداري و شيردهي داشته‌اند، متحمل عوارضي خواهند شد كه بايد آن را جدي بگيرند و خود را براي مقابله با آن آماده كنند.

نكته جالب ديگري كه در اين مطالعه وجود دارد، تفاوت بين افراد مذكر و مونث نسل دوم است. بررسي‌ها نشان داده است كه دختران حاصل از مادران با تغذيه ناسالم، بيشتر اضافه‌وزن پيدا مي‌كرده‌اند، در حالي كه در پسران، ميزان انسولين بالاتر و قند خون بيشتر در حد طبيعي باقي مانده بود.

اين نشان‌دهنده آسيب‌پذيري بيشتر دختران از تغذيه ناسالم مادران‌شان است و اينكه دختران بايد بيش از پيش مراقب وضعيت سلامت و تغذيه‌شان باشند.

اين مطالعه، همان‌طور كه اشاره شد، روي موش‌هاي آزمايشگاهي انجام شده و نمي‌توان نتايج آن را به راحتي به انسان‌ها نيز تعميم داد؛ اما زنگ خطري است براي خانم‌هاي باردار، تا بيش از گذشته به تغذيه خود اهميت بدهند.

كارشناسان معتقدند بهترين توصيه به خانم‌هايي كه قصد باردار شدن دارند، آن است كه قبل از بارداري به فكر متعادل كردن وزن خود باشند تا در زمان بارداري بتوانند بدون محدوديت جدي، از انواع خوراكي‌ها استفاده كنند.

با اين حال بايد مادران در نظر داشته باشند كه حتي براي زناني كه نسبت وزن به قد طبيعي دارند، تنها 300 كيلوكالري بايد به ميزان كالري دريافتي آنها اضافه شود كه بيشتر آن هم بايد از پروتئين‌هاي مختلف، مانند گوشت و تخم‌مرغ، تامين شود و نه از چربي‌ها و شيريني‌ها.

مصرف كافي از ميوه‌ها و سبزي‌هاي تازه نيز، يكي از اركان مهم حفظ سلامت مادران باردار است كه قاعدتا فايده آن به جنين نيز مي‌رسد.

همچنين خانم‌هاي باردار بايد به نقش مهم ورزش در تنظيم سوخت‌وساز بدن خود و خون‌رساني مناسب به جنين‌شان، پيشگيري از اضافه‌وزن و ديابت بارداري و... توجه داشته باشند.

مطالعات نشان داده است كه مادراني كه در دوران بارداري ورزش مي‌كنند، بيشتر احتمال دارد كه فرزنداني داشته باشند كه اهل ورزش و تحرك‌اند. به همين جهت مي‌توان گفت هم تغذيه و هم فعاليت بدني، فايده‌اش را از زمان جنيني، به انسان مي‌رساند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن