واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: به گزارش خبرنگار سوره سينما در ابتداي اين نشست نگار آذربايجاني كارگردان فيلم نامه فرشته طائر پور را كه در آن به دلايل غيبتش در جلسه پرداخته بود را خواند .
طائرپور در اين نامه با گلايه از عدم اجازه ميزباني تهيه كنندگان مستقل در جشنواره بيست و نهم گفت:گرچه با تحريم هيچ رسانه اي موافق نيستم اما به دليل آن كه اعتراض خود را به ناديده گرفتن حق تهيه كنند گان مستقل اعلام كنم ترجيح دادم در بيرون از اين مكان بايستم .
نگار آذربايجاني با اشاره به شكل گيري ايده فيلم گفت: نوجوان كه بودم در همسايگي مان پسر جواني زندگي مي كرد كه تغيير جنسيت داد . نگاه تازه اي را كه اطرافيان به او داشتند و تلاشي كه او براي پذيرفته شدن از سوي جامعه مي كرد برايم كنجكاوي برانگيز بود . در هنگام ساخت اين فيلم ياد او برايم زنده بود . اما وقتي با خانم طائر پور اين موضوع را در جريان گذاشتم ايشان طرح ديگري را مطرح كردندو قرار شد فيلمنامه را به طور مشترك بنويسيم .وي ادامه داد: بعد از چند جلسه به اين قصه مشترك رسيديم و يك سال و نيم نگارش آن طول كشيد.
غزل شاكري بازيگرو طراح صحنه و لباس اين فيلم نيز با بيان اين كه در ابتدا قرار نبود نقش رعنا را بازي كنم و هنگام طراحي لباس بيشتر برايم نقش آدينه پررنگ بود .
وي ادامه داد: من ابتدا آدينه را شناختم وبراي همين تضادها و تفاوت هاي رعنا را خوب فهميدم .
شايسته ايراني بازيگر نقش آدينه نيز با بيان اين كه براي شناخت اين شخصيت كه بسيار دور از خودم بود چند جلسه اي را با اين نوع افراد گفتگو كردم ،گفت:اين نقش تا كنون در سينماي ايران تكرار نشده است و تلاش كردم آدينه را باور پذير بازي كنم .
وي با اشاره به شباهت هاي نقش آدينه و اولين بازي اش در آفسايد گفت : در آن فيلم من نمي خواستم پر باشم بلكه مجبور بودم براي حضور در ورزشگاه به شكل يك پسر درآيم اما در اين نقش تقدير طوري بود كه من در كالبد يك زن ،مرد باشم . بنابراين در نقش اولي كمي غلو شده بازي كردم و در اين نقش بسيار عادي و راحت جلوي دوربين رفتم .
آذربايجاني در پاسخ به پرسشي مبني بر اين كه چرا بعد از بازي در فيلم سينمايي نسل سوخته تا كارگرداني آينه هاي روبرو خبري از وي در سينماي ايران نبود ،گفت: بعد از بازي در نسل سوخته به آمريكا سفر كردم اما در اين مدت بي كار هم نبودم و فيلم هاي مستند و ويدئويي نيز ساخته ام .
آذربايجاني با اشاره به بخش هاي خارج از كشور كه به صورت مستند گرفته شده بود گفت : تلاش كرديم پايان فيلم به صورت مستند گونه باشد اما ساختار داستاني آن هم تغيير نكند .
كارگردان «آينه هاي روبرو» با بيان اين كه رعنا نماينده اكثريت جامعه است و مي خواستيم اين شخصيت به مرور به آدينه نزديك شود ،گفت: در ابتدا رعنا همانند بيشتر مردم نگاهي اشتباه همراه با قضاوت به آدينه دارد كه به مرور اين نگاه اصلاح مي شود . مخاطب را ذره ،ذره با آدينه آشنا كرديم .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 202]