تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):حريص از دو خصلت محروم شده و در نتيجه دو خصلت را با خود دارد: از قناعت محروم است و در...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802654424




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آلرژي به بعضي از مواد خوراكي و آرايشي و علايم آنها : تغذیه و سلامتی


واضح آرشیو وب فارسی:آشپز آنلاین: آلرژي به بعضي از مواد خوراكي و علايم آنها :
--------------------------------------------------
سه شنبه 20 مرداد 1384 - خبرگزاري فارس
كنجد باعث بروز بيماري هاي پوستي مي شود

نتايج مطالعات جديد محققان نشان مي دهد، كنجد مي تواند باعث بروز بيماري ها و حساسيتهاي پوستي مختلف در انسان ها شود.

به نقل از پايگاه خبري ساينس نيوز، محققان در مطالعات اخير خود دريافته اند كه حساسيت به كنجد در ميان تمامي گروه هاي سني بطور قابل توجهي در حال افزايش است و حساسيت به كنجد سومين نوع حساسيت پس از تخم مرغ و شير گاو در ميان كودكان مي باشد.
-------------------------------------------------------------

بر اساس اين گزارش، از ميان مواد خوراكي كه باعث حساسيت مي شود مي توان به :

شير، ماهي ، تخم مرغ ، آجيل ، گندم ، بادام زميني ، سويا ، ميگو ، خرچنگ دريايي ، صدف و حلزون خوراكي اشاره نمود.

لازم به ذكر است كه از « دانه كنجد » در صنايع غذايي، دارويي و آرايشي استفاده مي شود. ولي با وجود اين، به گفته محققان آگاهي عموم در مورد حساسيت زا بودن كنجد كافي نيست.


بررسي ها نشان مي دهد كه تماس دائم نا نوايان با كنجد باعث به وجود آمدن تنگي نفس و مشكلات ديگر در آنان شده و درمواردي ديگر همچون كاربرد دارويي و آرايشي باعث حساسيت هاي پوستي همچون جوش پوستي در افراد مي شود.

لازم است يادآوري است كه علائم حساسيت به غذاهاي مختلف عبارتند از:
--------------------------------------------------------------------------------------

استفراغ، حالت تهوع، درد شكم، اسهال، كهير، جوش پوستي، سردرد، تنگي نفس و علائم تنفسي همچون عطسه، گرفتگي بيني و ريزش آب بيني.

بر پايه اين گزارش، محققان بر اين باورند كه جهت درك صحيحي از شيوع اين نوع بيماري آلرژي، بررسي هاي بيشتري مورد نياز بوده كه با افزايش آگاهي عمومي بايستي از ابتلا به اين نوع بيماري در كودكان و بزرگسالان كاسته شود.

نقل از :

http://216.109.125.130/search/cache?ei= ... 1&.intl=us

آلرژي غذايي در كودكان
نویسنده حسین خانی
سال 1385
شرح

آلرژي غذايي در كودكان

به واكنش نشان دادن بدن نسبت به برخي از تركيبات خارجي(در غذاها، تركيبات پروتئيني اين خاصيت را دارند) كه از محيط به بدن مي‌رسند، در اصطلاح آلرژي گفته مي‌شود. اين تركيبات خارجي مي‌توانند گرد و غبار، گرد گل‌ها، دارو و يا حتي برخي از مواد غذايي باشند كه بر حسب نوع ماده آلرژي زا نام هاي گوناگوني به خود مي‌گيرند.

انواع آلرژي
-1 آلرژي به شير گاو:
اين آلرژي از قديمي ترين و شايع ترين حساسيت‌هاي غذايي است، به اين دليل توصيه مي‌شود كه تا 12 ماهگي به كودكان شير گاو داده نشود. مطالعات نشان داده است، دادن شير مادر از عوامل جلوگيري‌كننده در برابر بروز اين آلرژي است و كودكاني كه از شير مادر تغذيه كرده‌اند كمتر به اين بيماري مبتلا مي شوند. از شايع‌ترين ‌علا‌ئم مي‌توان به درد شكم، اسهال شديد، نفخ و در برخي موارد يبوست و حتي ادم و كهير اشاره كرد. در موارد شديد اين آلرژي، افراد با خوردن پنير، بستني، دوغ و حتي كره نيز دچار مشكل مي‌شوند.به علاوه چون شير منبع بسيار خوب كلسيم و ويتامين D محسوب مي‌شود و اين بيماران اجازه مصرف اين ماده غذايي را ندارند، از اين رو توصيه مي‌شود كه از ساير منابع غذايي اين مواد مغذي نظير كلم بروكلي، سويا و اسفناج استفاده كنند تا كمبود آنها مشكلات مضاعفي را برايشان به بار نياورد.

-2 آلرژي به تخم مرغ:
متخصصان تغذيه در شروع غذاي تكميلي جداً توصيه مي‌كنند، به كودكان زير يك سال تخم مرغ داده نشود. اين آلرژي با خوردن سفيده تخم‌مرغ شدت پيدا مي‌كند. علائم آن گاهي خفيف و در برخي مواقع شديد است. اين عوارض در صورت خفيف بودن در پوست ،به شكل اگزما) و دستگاه گوارش ديده مي‌شود اما اگر حاد باشد به طور آني است. مبتلايان به اين آلرژي نيز بايد از خوردن تخم مرغ به طور جدي اجتناب كنند.

-3 آلرژي به سويا:
آلرژي سويا بيشتر از سنين نوزادي آغاز شده و حتي جمعيت كودكان نوپا را نيز شامل مي‌شود اما به ندرت در بزرگسالان ديده مي‌شود. در صورت ابتلا به اين بيماري، كودك دچار اگزما، كهير، تهوع، آسم، كوتاه شدن نفس‌ها، ضعف، خستگي و افت فشار خون مي‌شود‌. اغلب افرادي كه از آلرژي به سويا رنج مي‌برند ممكن است نسبت به حبوباتي نظير انواع لوبيا، عدس و حتي لپه واكنش نشان دهند، بنابراين گاهي خوردن انواع حبوبات نيز برايشان ممنوع مي‌شود.
-4 آلرژي به مغزها:
مطالعات نشان داده‌اند كه مصرف بادام، فندق و گردو نيز مي‌تواند موجب بروز علائم حساسيت شود. بنابراين مصرف همه فرآورده‌هايي كه در آنها از مغز ها استفاده شده به هيچ عنوان توصيه نمي‌شوددر ميان مغزها از مهم‌ترين و شايع‌ترين آلرژي‌ها مي‌توان به حساسيت به بادام زميني اشاره كرد كه اغلب شديدترين عوارض آلرژي را به همراه دارد كه مي‌تواند منجر به مرگ شود. جالب است بدانيد كه روغن گرفته شده از اين مغزها نيز مي‌تواند در افراد حساس‌تر مشكل‌ساز باشد.
-5 آلرژي به گندم:
بسياري از بچه‌ها با خوردن نان گندم دچار دل‌درد شده و يا كهير و دانه‌هاي قرمزرنگي بر روي پوستشان ايجاد مي‌شود كه اينها همه نشانه‌هايي از آلرژي است . اين بچه ها به گندم آلرژي دارند و براي جلوگيري از بروز اين علائم مصرف ساير آردها به جاي آرد گندم به آنها توصيه مي‌شود.

-6 موارد دیگر:
علاوه بر آلرژي‌هاي نام برده، آلرژي به ماهي، ميگو، صدف و خرچنگ نيز از ديگر انواع حساسيت‌ها هستند كه مي‌توانند مشكل‌ساز شوند. از آنجايي كه پروتئين‌هاي موجود در انواع گوناگون ماهي به هم بسيار شباهت دارند از اين رو در صورت بروز هر گونه نشانه‌اي از آلرژي بايد از مصرف همه ماهي‌ها نيز خودداري كرد. در ميان ميوه‌ها، كيوي از آلرژي‌زا‌ترين ميوه‌هاست كه مي‌تواند در بچه‌هاي زير 5 سال ايجاد حساسيت كند كه در سال‌هاي اخير بر تعداد مبتلايان نيز افزوده شده است.

علاوه بر همه اينها، بسياري افراد نسبت به تركيبات سولفيتي كه به عنوان مواد محافظت‌كننده اضافه مي‌شود، حساسيت نشان مي‌دهند. اين تركيبات به همه فرآورده هاي كنسرو شده، مرباها، آبميوه‌هاي آماده و حتي آب سبزيجات، چاي و سيب‌زميني آماده نيز افزوده مي‌شود كه در صورت حساسيت نبايد از آنها ميل كنيد.

http://216.109.125.130/search/cache?ei= ... 1&.intl=us






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آشپز آنلاین]
[مشاهده در: www.ashpazonline.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 615]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن