تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر خانه‏اى كه ميهمان بر آن وارد نشود، فرشتگان واردش نمى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866130010




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خبرهايي از صداي آشنا


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: خبرهايي از صداي آشنا
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: تلويزيون و راديو

**بازنگري در نگاه به دين و عقلانيت در دين اسلام؛

برنامه «زاويه ديد» رابطه بين عقل و دين و عقل و وحي را با رويكردي به مكاتب مختلف فلسفي مورد بررسي قرار مي‌دهد.

به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، اين برنامه در فضاي دوستانه، با دعوت از كارشناساني كه مقيم خارج از كشور هستند، با طرح سوالاتي مرتبط با موضوع، به بررسي تطبيقي اسلام و فلسفه غرب مي‌پردازد.

در بخشي از برنامه با انديشمندان فلسفه غرب نيز در قالب گزارش گفت‌وگو خواهد شد. بررسي نسبت عقل و دين، خاستگاه تعارض عقل و دين در انديشه غرب، جايگاه و اهميت عقل و دين در اسلام، تعارض يا تكامل بين عقل و وحي، و ... در برنامه "زاويه ديد" مورد تحليل قرار گرفته‌اند.

عباس شكرفروش مجري و سردبير، قديسه غروي نويسنده، دكتر محمدمهدي تقديسي، علي بساطي تهيه‌كننده، پروانه اسدي گوينده و جواد پهلوان گزارشگر اين برنامه هستند.«زاويه ديد» پنج‌شنبه‌ها ساعت ‌٠٠/٢٠ به وقت گرينويچ از گروه طرح و توليد حوزه اروپا در شبكه جهاني صداي آشنا به نشاني اينترنتي: www.sedayeashna.ir و ماهواره هات‌برد، فركانس ‌١٢٤٣٧، قطعيت افقي و سيمبل ريت ‌٢٧٥٠٠، پخش مي‌شود.

**"گفت‌وگوي ورزشي" در صداي آشنا

موضوعات مختلف ورزشي در سطح ايران و جهان، در برنامه "گفت‌وگوي ورزشي" مورد تحليل قرار مي‌گيرد.

به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، اين برنامه با حضور كارشناسان و ورزشكاران موضوعات مهم روز و هفته ورزش دنيا را مورد بررسي قرار مي‌دهد.

مجري و سردبير برنامه «گفت‌وگوي ورزشي» محسن ابوفاضلي و محبوبه نعمتي تهيه‌كننده است.

«گفت‌وگوي ورزشي» چهارشنبه‌ها ساعت ‌٠٠/٢٠ به وقت تهران برابر با ساعات ‌٣٠/١٥ به وقت گرينويچ از شبكه جهاني صداي آشنا به نشاني اينترنتي: www.sedayeashna.ir و ماهواره هات‌برد، فركانس ‌١٢٤٣٧، قطبيت افقي و سيمبل ريت ‌٢٧٥٠٠، پخش مي‌شود.

**«يك اتفاق ساده» در شبكه جهاني صداي آشنا

حوزه اقيانوسيه در شبكه جهاني صداي آشنا با همكاري برنامه‌سازان گروه خود، "يك اتفاق ساده" را مي‌سازند.

اين برنامه با رويكرد به موضوعات مربوط به جامعه و زندگي، مسايلي همچون گمراهي، كودكانه‌ها، انتخاب‌هاي مختلف در زندگي، ارتباط هر فرد با خودش، و ... را مورد بررسي قرار مي‌دهد، حسين مهكام و مهدي رستمي كارشناس مجري برنامه "يك اتفاق ساده" هستند.

عباس پيري، زهرا تقي ملا، پروانه عبداللهي و معصومه ملالود در بخش‌هاي مختلف با اين برنامه همكاري مي‌كنند. احمد يوسفي تهيه‌كننده برنامه «يك اتفاق ساده» است.

«يك اتفاق ساده» چهارشنبه‌ها ساعت ‌٠٠/٢١ به وقت تهران برابر با ساعت ‌٣٠/١٦ به وقت گرينويچ از شبكه جهاني صداي آشنا به نشاني اينترنتي: www.sedayeashna.ir و ماهواره هات‌برد، فركانس ‌١٢٤٣٧، قطعيت افقي و سيمبل ريت ‌٢٧٥٠٠ پخش مي‌شود.

** برنامه زنده «سينما سلام» كاري از حوزه آسيا فردا بيست‌وسوم مرداد در ساعت ‌٠٠/٠٨ به وقت تهران برابر با ساعت ‌٣٠/٠٣ به وقت گرينويچ، ميزبان اميرشهاب رضويان است تا با حضور وي به بررسي فيلم «ميناي شهر خاموش» بپردازد.

**برنامه زنده «افق فردا» فردا ساعت ‌٣٠/١٠ به وقت تهران برابر با ساعت ‌٠٠/٠٦ به وقت گرينويچ، با تمركز بر موضوع استراتژي‌هاي ساخت خودرو توسعه اين صنعت در ايران، با دعوت از مهندس جواد عليپور صدري كارشناس خودرو، مهندس محمدرضا ميرعلي نقي مديرعامل شركت كرمان موتور، مهندس مهرداد بذرافشان مديرعامل شركت سايپا و مهندس محمدرضا نجفي‌منش دبير انجمن قلعه‌سازان خودرو، اين مهم را مورد ارزيابي و تحليل قرار خواهد داد.

انتهاي پيام
 سه شنبه 22 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 143]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن