تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه هر كس را حق سود ندهد، باطل زيانش رساند و هر كس به راه هدايت نرود، به كجر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835044664




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

وقتي سازمان رگولاتوري مستقل نباشد!


واضح آرشیو وب فارسی:ايتنا: وقتي سازمان رگولاتوري مستقل نباشد!
موبنا - بهروز حسيني - به گفته معاون سازمان تنظيم مقررات، تصويب تعرفه ها يكي از وظايف رگولاتوري است و اين سازمان با توجه به اختيارات و شرايط مي تواند در مورد تغيير تعرفه ها اقدام نمايد.

اين اظهارات در حالي بيان مي شود كه رگولاتور مخابراتي به رغم داشتن اختيارات قانوني در تعيين تعرفه هاي مخابراتي نقش مشخصي در تعيين تعرفه پيامك كه از آن به عنوان يك اقدام فرهنگي نام برده شده بود،نداشت و اين تعرفه در هيات دولت به تصويب رسيد.

با اين وجود رگولاتور مخابراتي كه تعيين تعرفه ها را يكي از حقوق خود مي داند، هيچ واكنشي در قبال اين موضوع كه دولت در تعيين تعرفه پيامك دخالت كرده بود،نشان نداد.

اين در حاليست كه پيش از اين و همزمان با انتشار گزارش سازمان بازرسي كل كشور مبني بر ناعادلانه بودن نرخ اين سرويس ،سازمان تنظيم مقررات نيز در گزارش غير رسمي ديگري اعلام كرد كه در اين خصوص با سازمان بازرسي هم عقيده است و تا كنون تلاش هاي بسياري براي كاهش اين تعرفه كرده است.

اما، ظاهرا عدم استقلال اين سازمان استراژيك عرصه ارتباطات كشور، موجب شد تا نه تنها از عقيده خود چشم پوشي كرده و ديگر هيچ اظهار نظري درباره گران بودن نرخ پيام كوتاه تلفن همراه نكند، بلكه چند ماه بعد و همزمان با اجراي تعرفه جديد اين سرويس ، اعمال آن را براي ساير اپراتورها الزامي دانست.

اين موضوع باعث اعتراض و انتقادهاي تندي از سوي رسانه ها و محافل كارشناسي شد، اما رگولاتور مخابراتي كه هيچ دليل روشني براي عقب نشيني و تغيير موضع خود ارائه نكرده است ، كماكان بر سياست لازم الاجرا بودن تعرفه ها براي تمام اپراتورها اصرار مي ورزد.

آنچه مسلم است يكسان سازي تعرفه ها يكي از روش هاي ساماندهي بازار خدمات مخابراتي است، با اين حال كارشناسان معتقدند كه رگولاتور مخابراتي بايد به جاي الزام تعرفه ها ، از اقداماتي نظير دامپينگ جلوگيري كند. ولي از جايي كه اين سازمان وابستگي سازماني شديدي به وزارت ارتباطات دارد، نمي تواند تصميماتي اتخاذ كند كه در آن ها منافع و مصالح اين وزارتخانه لحاظ نشده باشد.

رگولاتوري به تازگي اعمال تعرفه هاي مصوب سازمان تنظيم مقررات در مورد سرويس هاي MMS و GPRS تلفن همراه را نيز براي تمامي اپراتورها الزامي دانسته است كه به نظر مي رسد اين مورد هم با واكنش هاي بسياري مواجه شود.

كارشناسان بر اين باورند كه ديكته كردن تعرفه هايي كه مبنا و اساس آنها حفظ منافع شركت ارتباطات سيار است، مي تواند ساير اپراتورها را با محدوديت هاي شديدي در رقابت با اين شركت روبرو كند و با توجه به بزرگي و قدرت چشمگير اپراتور اول ، شكست تجاري آنها را حتمي نمايد.

در شرايطي كه سهم 20 درصدي اپراتور اول با مجموعه وسيعي از مزيت هاي قانوني كه در پروانه آن لحاظ شده ، پس از خصوصي سازي هم در اختيار وزارت ارتباطات است، برخي صاحب نظران عدم استقلال رگولاتور مخابراتي را كماكان بزرگترين تهديد براي بخش خصوصي و همچنين براي رقابت در بازار مي دانند.

پرسش اين است كه آيا زمان آن نرسيده كه سازمان تنظيم مقررات از مجموعه وزارت ارتباطات جدا شده و پس از اصلاح روش ها و سياست هاي خود به شكل مستقل به تنظيم بازار بپردازد؟
 سه شنبه 22 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايتنا]
[مشاهده در: www.itna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 229]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن