واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: موج نوشت:رئیس شورای عمومی سندیکای بیمه گران با انتقاد از اینکه هیچ شاخصی برای دامپینگ تعریف نشده، گفت: آینده خوبی برای شرکت های دامپینگی متصور نیست.
جواد سهامیان مقدم رئیس شورای عمومی سندیکای بیمه گران ایران خواستار "تدوین شاخص های دامپینگ در صنعت بیمه" شد.
وی ضمن تاکید بر اینکه باید شاخص های دامپینگ تعریف شود، اظهار داشت: بیمه مرکزی به عنوان نهاد ناظر بر عملکرد شرکت های بیمه ای باید به تعیین شاخص های دامپینگ در صنعت بیمه بپردازد، اکنون هیچ شاخصی برای دامپینگ تعریف نشده است.
برخورد دستگاه نظارتی با شرکتهای دامپینگی
مدیر عامل شرکت بیمه ایران با بیان آنکه بیمه مرکزی باید شرکت های دامپینگی را نسبت به کارکرد خود توجیه کند، بر برخورد دستگاه نظارتی با این شرکتها تاکید کرد.
به گفته سهامیان مقدم، باید آیین نامه و ضمانت اجرای انجام عملیاتی تحت عنوان دامپینگ تدوین شود.
کدام شرکتها دامپینگ کردند؟
وی افزود: البته اکنون با نگاه به صورت های مالی سال 88 و مقایسه با سرمایه شرکتها، می توان دریافت که کدام شرکتها دامپینگ کردند و کدام شرکت ها دامپینگ نکردند، شرکتی که سود بسیار بالایی را داده قطعا خوب کار کرده است، اما شرکتی که دامپینگ کرده، زیان داده است.
رئیس شورای عمومی سندیکای بیمه گران ایران تصریح کرد: آینده خوبی برای شرکتهایی که تنها برای دریافت حق بیمه نرخ ها را بشکنند، متصور نیست.
شرکتهای کوچک توقعات را پوشش نمی دهند
وی در مورد ایجاد شرکت های بیمه ای جدید نیز گفت: ایجاد شرکت های کوچک با سرمایه های اندک و بدون توانمندی های لازم توقعات را پوشش نخواهد داد.
مدیر عامل این شرکت بیمه ای با تاکید بر اینکه باید شرکت های بزرگ و توانمند بیمه ای ایجاد شوند، متذکر شد: تنها شرکت هایی توانمند توان ورود به پوشش های بیمه ای در حوزه های بزرگ را دارند.
وی با بیان اینکه" ارقام به تنهایی گویای وضعیت یک صنعت نیست "، گفت: توفیقات هر صنعت را باید از تجزیه و تحلیل آمار و ارقام بدست بیاوریم بنابراین آمار و ارقام هر صنعت را باید تجزیه و تحلیل کرد.
شرکت اتکایی بین المللی
سهامیان مقدم در ادامه از ایجاد یک شرکت اتکایی بین المللی توسط بیمه ایران خبر داد.
وی اضافه کرد: در شرایط کنونی، صنعت بیمه باید به دنبال ایجاد یک شرکت مستقل اتکایی بین المللی باشد که اکنون بیمه ایران پیگیری های لازم را برای تاسیس این شرکت انجام می دهد.
مدیر عامل بیمه ایران در ادامه گفت: ما باید زمینه های همکاری خود را با کشورها و شرکت هایی که در شرایط تحریم به ما پشت نکرده اند، تقویت کنیم، باید با بانک جهانی و شرکت های بیمه ای بین الملل خود را همراه سازیم.
وی اذعان داشت: صنعت بیمه باید در یک نگاه یکپارچه به اقتصاد کشور و اقتصاد بیمه از یک سو، به صورت هماهنگ حرکت کنند تا به اهداف خود برسد.
آینده نرخ شکنی های مهیب
سهامیان نیم نگاهی به وضعیت آزاد سای تعرفه ها در صنعت بیمه انداخت و ضمن بیان اینکه آزاد سازی نرخها یک ضرورت است، گفت: اگر شرکتها بدون آکچوئری و ارزیابی ریسک با هر نرخی و تنها به صرف دریافت بیمه نامه اقدام کنند نه تنها شرکت خود را بلکه کسانی را که از آنان بیمه نامه دریافت کردند، دچار مشکل می کنند.
وی ادامه داد: این شرکتها توانایی پرداخت خسارت را به دلیل نرخ شکنی مهیب نخواهند داشت و نمی توانند به تعهدات خود عمل کنند.
مدیر عامل شرکت بیمه ایران تاکید کرد: راهکار آزاد سازی نرخها این است که مدیریت ریسک و آکچوئری و نگاه به اقتصاد ملی و بیمه تقویت شود.
/
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 853]