واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: حكم آزادي مشروط براي دختر 16 ساله
حكم آزادي مشروط دختر نوجواني كه به جرم همدستي در جنايت، به كانون اصلاح و تربيت تهران سپرده شده بود در دادگاه كيفري صادر شد.
به گزارش ايسكانيوز، در آخرين نشست رسيدگي به اين پرونده كه 21خرداد87 در شعبه 74 دادگاه كيفري تهران به رياست قاضي «نورالله كوه كمره اي» برگزار شد ابتدا نماينده دادستان به تشريح كيفر خواست پرداخت.
«آرش سيفي»اعلام كرد: ادريس22 ساله و شهرام 18 ساله، متهمان رديف اول و دوم هستند.شواهد نشان مي دهد اين دو نفر از سوي اقدس و دخترانش (فاطمه و زهرا) اجير شدند و شوهر او (محمد) را شامگاه چهارم بهمن 85 در خانه اش«خادم آباد »شهريار كشتند.
وي افزود: ضد و نقيض گويي فاطمه و زهرا دربازجويي ها، سرانجام دست مادرشان را رو كرد و پرده از رازجنايت خانوادگي برداشت.
نماينده دادستان ادامه داد: با توجه به تحقيق پليس، تقاضاي دادستان و همچنين نظريه پزشكي قانوني كه علت اصلي مرگ «محمد»را خفگي اعلام كرده است براي متهمان رديف اول و دوم، حكم مرگ و براي مادر و دو دخترش به اتهام معاونت در جنايت تقاضاي مجازات قانوني دارم.
سپس«ادريس»رو به روي پنج قاضي ايستاد و جنايت را گردن گرفت و گفت: اين خانواده را خيلي وقت است مي شناسم و با آنها رفت و آمد داشتم. نيمه شب من و دوستم «شهرام» سركار بوديم كه اقدس تماس گرفت و گفت بايد به خانه اش بروم. وقتي به آنجا رفتم اقدس ادعا كرد از بداخلاقي هاي شوهرش، جان به لب شده و بايد او را بكشم.
وي توضيح داد:دو ساعت با اقدس،جر و بحث كردم تا دست از سرم بردارداما گوشش بدهكار نبود.دست آخر تهديد كرد اگر به گفته اش عمل نكنم داد و فرياد مي كند و آبرويم را مي برد. شهرام جلوي در ايستاده بود و من به اتاق محمد رفتم. ناگهان از خواب پريد و با هم درگير شديم.
تبهكار ادامه داد:اقدس التماس كرد كار را تمام كنم و من كه كنترلم را از دست داده بودم، دستم را دور گردن محمد حلقه كردم و با تمامي قدرت فشردم.
قاضي: در اين جنايت شهرام هم دخالت داشت؟
ادريس: نه او بي گناه است و از ماجرا بي خبر بود.
قاضي: اقدس وعده چه قدر پول به تو داده بود؟
ادريس:10 ميليون تومان; اما دست آخر قرار شد يك ميليون بدهد.
وي كه اشك مي ريخت «اقدس» را عامل اصلي جنايت ناميد و تاكيد كرد: وسوسه هاي اين زن، من و خانواده ام را به روز سياه نشاند. نوبت دفاع به شهرام 18 ساله كه رسيد در جايگاه ويژه قرار گرفت و خود را بي گناه خواند.
اين متهم اظهار داشت:«باور كنيد در اين جنايت هيچ دخالتي نداشتم.من فقط جلوي در منتظر ادريس ايستادم.»
سپس متهم رديف سوم (اقدس) رو به روي پنج قاضي شعبه ايستاد:«ادريس» به خاطر اختلاف حساب مالي،از شوهرم كينه به دل داشت.وقتي نيمه شب وارد اتاق محمد شدم ديدم شهرام روي پاي شوهرم نشسته و ادريس هم دهان او را گرفته است.من از ديدن اين صحنه شوكه شدم!»
قاضي:چرا داد و فرياد نكردي و كمك نخواستي؟
اقدس: خيلي ترسيده بودم و جرات سرو صدا نداشتم.
قاضي: پيش بازپرس اعتراف كرده وگفته اي به اصرار دخترانت ادريس را اجير كردي تا شوهرت را بكشد.آيا حرفهايت را قبول داري؟
اقدس: بله،از بداخلاقي هاي محمد به تنگ آمده بودم و چاره اي جز اين نداشتم اما ادريس پيشنهاد كشتن شوهرم را داد و من قبول كردم. زهرا 18 ساله و فاطمه 16 ساله نيز اتهامشان را نپذيرفتند و اعلام كردند در جنايت هيچ نقشي نداشته اند.
فاطمه: يكسال قبل كه ادريس و خواهرش به خانه مان آمدند پيشنهاد كشتن پدرم مطرح شد و اين پسر با وعده پول، اجير شد.باور كنيد من و خواهرم در جنايت هيچ دستي نداشتيم و زماني وارد اتاق شديم كه پدرم مرده بود. در پايان اين نشست ، قاضي كوه كمره اي و چهار مستشار وارد شور شدند و با توجه به مدرك هاي موجود «ادريس» را به مرگ محكوم كردند.اقدس نيز به 10 سال، شهرام به 5 سال و زهرا و فاطمه هر كدام به 3 سال زندان محكوم شدند. حكم ها در شعبه 27 ديوان عالي كشور تاييد شده و ضرباهنگ مرگ «ادريس» به صدا درآمده بود كه تلاش قاضي «عصمت الله جابري» رئيس دايره اجراي احكام دادسراي ناحيه 27 و همكارانش در واحد صلح و سازش، نتيجه داد و اولياي دم با دريافت ديه از خونخواهي گذشتند.
همچنين ديروز حكم «فاطمه» كه دوره محكوميتش را در كانون اصلاح و تربيت سپري مي كرد به خاطر حسن اخلاق وي به حال تعليق درآمد و دختر نوجوان با راي رئيس شعبه 74 در آستانه آزادي مشروط قرار گرفت.
دوشنبه 21 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 272]