واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فساد در طبقه سياسي رژيمصهيونيسيتي (3) "جزيره يوناني" مهمترين پرونده فساد شارون است
خبرگزاري فارس: مانند ديگر سران ردهبالاي سياسي رژيمصهيوينستي، "آريل شارون" نخستوزير پيشين اين رژيم نيز داراي پرونده مفاسد اقتصادي متعدد است كه شايد بتوان گفت مهمترين آن، پرونده "جزيره يوناني" است.
به گزارش فارس، «آريل شارون» نخستوزير پيشين رژيمصهيونيست، يكي ديگر از سران رده بالاي سياسي اين رژيم است كه دامن وي نيز همچون ديگر همقطاران وي آلوده به مفاسد اقتصادي است.
آريل شارون در يك خانوادهي كشاورز و مهاجر روس در 26 فوريه سال 1928در شمال تلآويو به دنيا آمد. زمانيكه فقط 14 سال داشت به گروه "هاگانا" پيوست. گروه هاگانا در آن زمان اقدامات متعددي براي خارج كردن فلسطينيان از خانهها و زمينهايشان طراحي و اجرا كرده بود و در صورت بروز مخالفت، مخالفين را به قتل ميرساند. اينگونه گروهها پس از تأسيس دولت اين رژيم، اولين هستههاي ارتش آن را تشكيل دادند.
شارون در دسامبر 1973 به عنوان يك عضو حزب ليكود، وارد كنيست (پارلمان) شد و يك سال بعد از كنيست استعفا داد. در سال 1975اسحاق رابين، نخست وزير وقت وي را براي مشاور ويژه امور امنيتي منصوب كرد ولي شارون براي تشكيل حزب مستقل "صلح براي صهيونيسم" از پست خود استعفا كرد.
از 1977تا 1981 در دولت "مناخم بگين" نهمين نخستوزير اين رژيم، به عنوان وزير كشاورزي مشغول بود. دهه 70، 80 و اوايل 90 به عنوان وزير دولت، هدايت و ساخت شماري بسيار از شهركهاي صهيونيستنشين در كرانهي باختري و نوار غزه را بر خلاف اعتراضهاي بينالمللي و فلسطينيان بر عهده داشت.
شارون در دسامبر سال 2000، به عنوان نامزد حزب ليكود براي تصدي نخست وزيري معرفي شد و قول داد در صورت انتخاب، كار فلسطينيان را در 100 روز تمام كند و موقعيت اسرائيل را در منطقه تثبيت كند.
شارون سرانجام در ششم فوريه سال 2001 توانست به بالاترين مقام در اسرائيل يعني سمت نخست وزيري دست يابد.
وي از روز 4 ژانويه سال 2006 به دليل سكته شديد مغزي در بيمارستان بستري شد. چگونگي سلامتي وي تحت بايكوت شديد خبري قرار دارد و در حالي كه گفته ميشود وي هنوز در كماست، اخباري به گوش ميرسد مبني بر اينكه پسر وي در جديدترين كتاب خود نوشته است، پدرش به دور از ديد رسانهها در گوشهاي در حال زندگي روزانه خود است.
در ادامه گزارش «فساد در طبقه سياسي رژيم صهيونيستي» نگاهي گذرا بر پرونده مفاسد آريل شارون مياندازيم.
آريل شارون و دو پسر وي، در زماني كه عهدهدار منصب نخستوزيري بود به اتهام چند پرونده فساد بازجويي شدند كه پليس اين رژيم در برخي از اين پروندهها به هيچ نتيجهاي نرسيد.
* پرونده جزيره يوناني:
مركز مطالعاتي الجزيره در پژوهشي در اين خصوص نوشت: از مهمترين پروندههاي فساد آريل شارون، پروندهاي است كه در مارس (اسفند) سال 2001 فاش شد. پس از اين رسوايي، آشكار شد، زماني كه شارون پس از "ايهود باراك" وزير كنوني وزارت دفاع رژيمصهيونيستي به نخستوزيري رسيد، از «ديويد آبيل» كاردار يهودي و و فرد بسيار نزديك به جناح (حزب) راستگرا و تندرو اسرائيل مبالغي رشوه دريافت كرده است تا در مقابل آن برنامههاي وي را در يونان به پيش ببرد.
بر اين اساس، آبيل، از آريل شارون كه در سال 1996 در حكومت «بنيامين نتنياهو» عهدهدار پست وزارت خارجه بود، كمك خواسته بود تا با مسوولان يوناني ارتباط برقرار كند و معامله خريد جزيرهاي را كه در جنوب شهر آتن قرار داشته است، محقق كند.
بنا بر اين گزارش، علاوه بر اين، «گلعاد شارون» پسر آريل شارون نيز در معاملهاي با آبيل، ماهيانه 20 هزار دلار دريافت كرد و با جا زدن خود به نام مشاور، خود را در معرض تحقيقات پليس قرار داد. در حالي كه وي هيچ تخصصي در زمينه مذكور نداشت.
با وجود اين "مناحيم مزوز" دادستان كل اسرائيل در بهار 2004 به دليل كافي نبودن استنادات و شواهد، پرونده را مختومه اعلام كرد. در حالي كه اگر راي دادگاه، شارون را محكوم ميكرد، اين حكم منجر به بركناري وي در آن زمان ميشد.
* فساد انتخاباتي:
بسته شدن پرونده جزيره يوناني بدون توجه به پرونده ديگري كه تحقيقات آن در ژانويه سال 2003 آغاز شد ممكن نبود. آن پرونده به «سيريل كيرن» معروف شد كه به دليل نام ميليونر يهودي مقيم آفريقاي جنوبي، اين نام بر پرونده گذاشته شد.
طبق اين پرونده، شارون در سال 1999 حدود 5/1 ميليون دلار براي تبليغات مقدماتي انتخاباتي براي حزب ليكود دريافت كرده بود.
شارون ادعا ميكرد اين مبلغ را به عنوان قرض و وام از كيرن دريافت كرده است، ولي اين امر بهانهاي بيش نبود و در حقيقت اين مبلغ به عنوان رشوه پرداخت شده بود كه پرداختكننده آن نيز فردي اتريشي به نام «مارتن شلاو» صاحب شبكهاي گسترده از كازينوها در سراسر دنيا بود.
طبق اطلاعات پليس رژيم صهيونيستي، آريل شارون اين مبلغ را به دور از چشم ناظران بينالمللي و از طريق «اومري» پسر خود دريافت كرد و بعدها مدعي شد اين پول وام (قرض) بوده است.
به هرحال اين تحقيقات به دليل ورود شارون به حالت "كما" در تاريخ ژانويه 2006، ناتمام باقي ماند.
*اتهامهاي ديگر:
برخي از روزنامههاي رژيمصهيونيست اتهام و پروندههاي فساد ديگري از شارون تاكنون مطرح كردهاند كه از جمله آن ميتوان به روابط او با كارداري اسرائيلي به نام «حنان تننباوم» اشاره كرد كه حزبالله لبنان در تاريخ 29 ژانويه 2004 او را مقابل آزادي 400 اسير عربي آزاد كرد.
رابطه شارون با حنان تننباوم به دهه هفتاد باز ميگردد كه پس از اينكه وي آزاد شد تحقيقاتي درباره دست داشتن او در معاملاتي غيرقانوني آغاز شد.
همچنين روزنامههاي اسرائيلي از پروندهاي ديگر پرده برداشتند كه در آن شارون متهم بود به اين كه مبلغ خسارت پرداختي به همسايگان سابقش را دستكاري كرده و افزايش داده است، زيرا زمين آشنايان وي در طرحهاي وزارت راه اين رژيم قرار داشت و شارون مبالغي را كه اين وزارتخانه ميبايست به عنوان جبران خسارت به صاحبان زمين پرداخت ميكرده است، افزايش داده است.
در حقيقت همسايگان شارون مبلغ 110 هزار دريافت كرده بودند كه اين مقدار، بسيار بيش از مبلغي بوده است كه در اصل بايد به آنان اختصاص مييافته است.
شارون بعدها اين اتهام را نيز رد كرد.
در پروندهاي ديگر كه نتيجه مفاسد شارون بود، «اومري» پسر شارون ناچار شد [به جاي پدر] در نوامبر سال 2005 به كلاهبرداري و تاسيس يك شركت دروغين كه هيچگاه وجود خارجي نداشته است اعتراف و اقرار كند كه براي اينكه بتواند مبالغ دريافتي را تحت پوشش قرض و وام دريافت كند و قوانين حمايت مالي از احزاب را ناكارآمد و خنثي كننده اين شركت دروغين را تاسيس كرده است.
وي در فوريه (بهمن) 2006 به 9 ماه زندان محكوم شد و سپس اين مقدار به 7 ماه كاهش يافت. وي عملا در فوريه (بهمن) سال 2008 وارد دوره محكوميت خود شد.
ادامه دارد...
انتهاي پيام/+
دوشنبه 21 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]