واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رييس سازمان هواپيمايي كشوري خبر داد: مجوز تاسيس شركتهاي هواپيمائي چارتري صادر شد
خبرگزاري فارس: رييس سازمان هواپيمايي كشوري با اشاره به صدور مجوز تاسيس شركتهاي هواپيمائي چارتري گفت: اين كار با هدف كاهش تاخيرات، افزايش تعداد صندليهاي پروازي و جلب رضايتمندي مسافران با قيمتهاي داخلي صورت گرفته است.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، حسين خانلري در نشست خبري با خبرنگاران اظهار داشت: در سفر اخير به فيليپين، موافقتنامه و يادداشت تفاهمي در خصوص حمل و نقل هوايي به امضا رسيد كه بر اساس آن، پرواز مستقيم بين تهران و مانيل و ديگر شهرهاي فيليپين برقرار خواهد شود.
وي افزود: : بر اساس اين يادداشت تفاهم در مجموع 16 پرواز مسافري در هفته به مانيل و چند فرودگاه ديگر فيليپين برقرار ميشود.
خانلري يادآور شد: هفته آينده مذاكراتي براي انجام پرواز به اندونزي صورت خواهد گرفت و براي برقراي پرواز با كشور عراق نيز حدود دو هفته پيش مذاكره و يادداشت تفاهمي براي برقراري پرواز به شهرهاي نجف، بصره و بغداد امضا شد.
به گفته وي، در اين راستا دو شركت هواپيمائي ماهان اير و هما مجوز برقراري اين پروازها را دريافت كردند. در نهايت با توجه به اينكه مسووليت اعزام زائران ايراني برعهده سازمان حج و زيارت است انجام اين پروازها منوط به اقدامات لازم از سوي اين سازمان است.
رييس سازمان هواپيمايي با اشاره به موضوع تعمير و نگهداري هواپيما در كشور اظهار داشت: شركت فارسكو مجوزهاي لازم از سازمان هواپيمايي كشوري را براي تعمير و نگهداري انواع هواپيما دريافت كرده و در حال حاضر تعمير هواپيماهاي پهن پيكر مانند بوئينگ و ايرباس در اين شركت با استفاده از توان متخصصان ايراني صورت مي گيرد.
وي تصريح كرد: در زمينه تعمير هواپيماها به دستاوردهاي خوبي رسيدهايم و توانمندي لازم را داريم و ديگر منتظر غربيها نميمانيم.
رييس سازمان هواپيمايي كشوري با اشاره به انجام اقدامات لازم براي كاهش تاخير پروازها گفت: براي كاهش تاخير پروازها و ارائه امكانات مناسب براي متقاضيان بخش هوايي، شركتهاي هواپيمايي چارتري تاسيس ميشوند.
به گفته وي، دستورالعمل مربوطه در اين زمينه تدوين شده و آماده ابلاغ است. كساني كه داوطلب سرمايهگذاري در اين بخش هستند ميتوانند در زمينه تاسيس شركتهاي هواپيمايي چارتري اقدام كنند.
رييس سازمان هواپيمايي كشوري گفت: با راهاندازي اين شركتها ميزات تاخير ايرلاينها به حداقل خواهد رسيد.
خانلري در ادامه افزود: در حال حاضر140 فروند هواپيما در ناوگان هوائي كشور وجود دارد كه از اين تعداد 121 فروند ملكي و 19 فروند آن استيجاري است. در مجموع حدود 24هزار صندلي پرواز داريم. از ابتداي سال نيز تا كنون 18 فروند هواپيما به ناوگان اضافه شدند كه اين تعداد، علاوه بر هشت فروند هواپيمايي كه زمين گير شده بودند و در شركتهاي ايران اير، آسمان و ارم مجددا به ناوگان پيوست.
وي درباره لغو برخي از پروازهاي شركت ايران ايرتور در دو روز گذشته گفت: متاسفانه شش فروند هواپيماي اين شركت در فاصلهي 5 تا 6 روز زمين گير شدند و خوشبختانه توانستيم هواپيما جايگزين كنيم و جوابگوي نياز مسافران باشيم.
خانلري يادآور شد: هم اكنون روزانه 228 پرواز داخلي و 160 بينالمللي روزانه در كشور انجام ميشود. مجموع خلبانان و كمك خلبانان كشور پنج هزار و 201 نفر و مجموع مهندسان پرواز 369 است.
معاون وزير راه و ترابري درباره سرانجام برقراري پرواز ميان ايران و آمريكا تصريح كرد: اين مساله در اولين سفر رييس جمهوري به آمريكا به درخواست هم هموطنانمان در اين كشور مطرح شد كه براساس آن در دستور كار سازمان هواپيمايي قرار گرفت و ما نيز اين مساله را به دفتر حافظ منافع آمريكا در ايران مطرح كرديم كه آمادگي برقراري پرواز را داريم و اخيرا نيز طي نامهاي اين مساله دنبال ميشود اما هنوز نتيجهي قطعي از سوي اين دفتر اعلام نشده است.
انتهاي پيام/
دوشنبه 21 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]