واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: رييس سازمان صنايع و معادن گيلان: طرح آمايش صنعتي در استان اجرا ميشود
داخلي. اقتصادي. صنعت.
رييس سازمان صنايع و معادن گيلان از اجراي طرح آمايش صنعتي در استان خبر داد.
بهگزارش ايرنا، "محمدحسين اصغريان" عصر روز گذشته در جلسه كارگروه صنعت و معدن استان، گفت: ۶۲طرح صنعتي در قالب طرح آمايش صنعتي براي اين استان در نظرگرفته است كه تعدادي از اين طرحها متناسب با نياز استان نبوده و يا امكان ايجاد آن در گيلان وجود ندارد.
"اصغريان" افزود: براي رفع اين مشكل وجايگزيني طرحهاي جديد تا ۲۷شهريور ماه فرصت داريم تا نسبت به معرفي طرحهاي جديد اقدام كنيم.
وي از مديران صنايع استان خواست تا طرحهاي صنعتي و معدني اولويت دار و داراي توجيه فني و اقتصادي براي استان را ارايه دهند.
وي تمركزمنابع بانكي اعضا ستادكارگروه و شركتهاي صنعتي و معدني در بانك صنعتي و معدن و ملت را يكي از ضروريات لازم براي اجراي اين طرح برشمرد.
وي گفت: ليست نهايي اين واحدها پس از تصويب نهايي كارگروه، به زودي اعلام ميشود.
رييس سازمان صنايع و معادن گيلان همچنين گفت: در صورت تصويب نهايي كار گروه صنعت و معدن استان، طرحهاي اشباع شده صنعتي و معدني در گيلان، از دريافت تسهيلات دولتي منع ميشوند.
وي افزود: با اجرايي شدن اين طرح پرداخت تسهيلات بانكي، واگذاري زمين در شهركهاي صنعتي و اختصاص يارانه به واحدهاي اشباع شده صنعتي محدود و يا ممنوع خواهد شد.
وي گفت: اجراي اين طرح ممنوعيتي براي فعاليت و توسعه واحدهاي صنعتي فعال موجود در استان نخواهد داشت.
"اصغريان" اظهار داشت: اين تصميم با توجه به تكميل شدن ظرفيت برخي از طرحهاي صنعتي و معدني در استان، اشباع شدن بازار مصرف و يا كمبود مواد اوليه براي برخي از صنايع و با هدف اقتصادي كردن فعاليت واحدهاي موجود و حمايت از توليدكنندگان اتخاذ شده است.
در اين جلسه صنايع شير و فرآوردههاي لبني، به عنوان يكي از صنايع اشباع شده در استان نام برده شد.
رييس سازمان صنايع ومعادن گيلان در اين خصوص گفت: ظرفيت اسمي كارخانههاي توليد فرآوردههاي لبني استان به بيش از ۸۰۰تن در روز ميرسد كه با احتساب ظرفيت واحدهاي دردست احداث، اين ميزان به يك هزار و ۱۰۰تن افزايش مييابد.
وي افزود: اين در حالي است كه ظرفيت توليد شير در استان ۳۰۰تن است كه اين مساله موجب شده است تا واحدهاي لبني استان به ناچار كمتر از ظرفيت اسمي خود توليد و يا شير مورد نياز خود را از استانهاي ديگر تهيه كنند.
بهگزارش ايرنا، مديركل استاندارد و تحقيقات صنعتي گيلان نيز دراين جلسه گفت: تفاوت بين ظرفيت اسمي و توليد فعلي واحدهاي لبني استان موجب شده تا فعاليت اين نوع واحدها اقتصادي نباشد، به همين جهت ضروري است تا براي حفظ واحدهاي موجود از ايجاد صنايع جديد در اين زمينه جلوگيري شود.
"محمدعلي يوسفي" افزود: يكي ديگر از مشكلات موجود دراين زمينه رعايت نكردن استانداردهاي لازم در زمينه توليد شير استريل و پاستوريزه توسط برخي از واحدهاي توليدي استان است.
وي رفع اين مشكل را نيازمند بهداشتي كردن مراحل توليد شير، صنعتي شدن دامداري ها، مراكز تحويل شير، سيستم حمل و نقل و فرايند توليد شير در كارخانهها دانست.ك//۲
دوشنبه 21 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]