تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤثّرترين وسيله جلب رحمت خدا اين است كه خيرخواه همه مردم باشى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836799971




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دلايلي براي عدم انجام عمل «ليزيک چشم»


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: گوناگون- چند سالي است به مدد پيشرفت هاي علمي، بخصوص در حوزه پزشکي، روش هاي درمان بسياري از بيماري ها با تغييرات عمده اي مواجه شده و بسياري از بيماري هايي که شايد تا چندي پيش درمان قطعي آنها امکان پذير نبود، امروزه به راحتي قابل درمان هستند. در اين ميان، بيماري هاي چشمي نيز از اين قاعده مستثني نبوده و امروزه بسياري از افرادي که به دليل مشکلات بينايي، چه بسا مجبور بودند تا آخر عمرشان از «عينک» و يا «لنز» استفاده کنند، با روشي تحت عنوان «عمل ليزيک چشم»، که از روش هاي جديد و شگفت انگيز علم چشم پزشکي به حساب مي آيد، به راحتي و با هزينه اي به نسبت مناسب ، مي توانند براي هميشه از «عينک» و «لنز» خلاص شوند. در اين مورد، حتما در بين بستگان و آشنايان کسي را مي شناسيد که با اين عمل، بيماري اش را درمان کرده و مطمئنا آگهي هاي مراکز درماني مخصوص چشم را نيز بسيار ديده ايد و ممکن است مطالب و مقالاتي نيز در اين باب خوانده باشيد. و همه اين موارد به راحتي مي تواند هر کسي را که مشکل بينايي دارد، وسوسه به انجام اين عمل بکند. بنابراين اگر به اين وسوسه دچار شده ايد و يا در صدد اقدام چنين عملي هستيد، به شما پيشنهاد مي کنيم که تا انتهاي اين مطلب که برگرفته از منابع مختلف اينترنتي مي باشد با ما همراه باشيد و جدا از هيجانات لحظه اي و تصميمات عجولانه، عميقا به کاري که قصد انجام آن را داريد، بيانديشيد. وقتي که کسي يک روش جراحي انتخابي را بررسي مي کند، بايد ببيند آيا به واقع منافع آن نسبت به خطرات آن بيشتر است دارد.

1) عمل «ليزيک چشم» به طور دائمي «اپتيک» و «فيزيولوژي» چشم شما را تغيير مي دهد و البته به احتمال زياد همه چيز به خوبي پيش خواهد رفت، اما يک احتمال قابل توجه بيشتر از آنچه که همه چشم پزشک ها تشخيص مي دهند و يا عموم قبول دارند، وجود دارد که چشم هاي شما بگونه اي غيرقابل برگشت صدمه بينند. اولين نکته اي که درباره اين روش مطرح مي شود، نامعلوم بودن ميزان واقعي خطر در اين عمل است و بيان مي شود که اين مسئله کمتر از مقدار واقعي آن اعلام مي شود.(معمولا قبل از جراحي به بيماران گفته مي شود که چنانچه اين عمل توسط يک جراح باتجربه انجام پذيرد، خطر بروز عوارض جانبي ناشي از آن يک درصد و يا حتي کمتر از آن مي باشد.) در نشست فوق العاده محققين بينايي و چشم پزشکي «فلوريدا» در آمريکا، محققين گزارش دادند که تا 21درصد بيماراني که اصلاح انکساري با روش ليزري انجام داده اند از مشکلات ديد در شب که ناشي از کاهش CONTRAST (حساسيت) و همچنين GLARE (خيره نگاه کردن) و هاله مي باشد، رنج مي برند. برطبق يک مطالعه ديگر دوازده درصد از بيماران بعد از عمل ليزيک از اختلالات بينايي در شب رنج مي برده اند در حاليکه ارقام براي بيمارانPRK رقم شش درصد را نشان مي دهد. در يک مطالعه ديگر نزديک بيست وسه درصد از بيماران ليزيک شده بعد از عمل دچار حساسيت به نور شده اند و هفت درصد از سردرد رنج مي برده اند و سي ودو درصد از خيره ماندن شکايت داشته اند و سي ودو درصد نيز در رانندگي در شب مشکل داشته اند. از ديگر عوارضي که در مجله OPTORETRY OF REVIEW به چاپ رسيده توليد«آستيگماتيسم نامنظم» است. «آستيگماتيسم منظم» با عينک قابل اصلاح است در حاليکه «آستيگماتيسم نامنظم» با عينک قابل اصلاح نمي باشد و در اين موارد چاره اي جز استفاده از عدسي هاي تماسي سخت(RGP) راهي نمي باشد ولي به دليل مسطح شدن قرنيه بعد از ليزيک، يافتن لنزي که به خوبي بر روي قرنيه در مرکز قرار گيرد تقريبا غيرممکن است.

2) تکنولوژي ليزيک و جراحي انکساري هنوز در ابتداي راه است بطوريکه بسياري از جراحان ابزارهاي خاص خودشان را براي کارهايي مانند برش، برداشتن و شستن «فلپ»، ابداع و روانه بازار مي نمايند. بسياري از تلاش هايي که براي توسعه ليزيک صورت مي گيرد با هدف سودآوري سريع با ترويج فروش ابزار جراحي و پذيرش تکنيک هاي جديد جراحي انجام مي گيرد. نکته در اينجاست که بحث استراتژي هاي بازاريابي در کتاب هاي پزشکي، بسيار قابل توجه بوده و بخش هاي متعددي از اين کتاب ها درباره طبيعت تجاري اين زمينه فعاليت از پزشکي مي باشد و در مورد «بازي هاي کامپيوتري» يا «لپ تاپ» اگر ما همان ابتداي کار آنها را قبول کنيم شايد مشکلي پيش نيايد ولي در مورد يک روش جراحي با آثاري غيرقابل برگشت، آنهم بر روي چشم چه پيش مي آيد؟! يکي از چشم پزشکان در اين باره مي گويد: «ما صدها و هزاران چشم پزشک را براي استفاده از تکنيک آموزش مي دهيم که همزمان شامل نحوه انجام کار و شناسايي عوارض پيامدهاي احتمالي آن مي باشد. آيا هم براي بيماران و هم براي حرفه ما بهتر نبود تا به شيوه اي تدريجي عمل مي نموديم تا تکنيک را بر روي تعداد کمتري از بيماران(يا حتي در آزمايشگاه) امتحان مي نموديم و آموزش عمومي پزشکان را براي زماني نگه مي داشتيم که تکنيک ها را آزمايش نموده بوديم و نتايج قابل قبولي درباره صحت و کارآيي تکنيک بدست آورده بوديم؟»

3) جراحي انکساري تلاش مي کند خطاهاي انکساري «اسفريک» و «سيلندريک» را حذف کند و به ساير انحرافات اپتيکي چشم توجهي نمي گردد. برطبق نظر دکتر «ريموند»، از دپارتمان چشم پزشکي دانشگاه «تگزاس»، اين انحرافات طبيعي توام با انحرافاتي که در اثر جراحي انکساري ايجاد مي شود مي تواند باعث کاهش عملکرد سيستم بينايي عليرغم حذف خطاهاي انکساري اسفريک و سيلندريک گردد. همچنين انحرافات اپتيکي که در اثر جراحي ايجاد مي گردند عليرغم اهميتي که در عملکرد ايده آل سيستم بيناي دارند، کمتر مورد توجه قرار گرفته اند. علاوه بر اين قرنيه طبيعي، تقريبا عاري از هرگونه مشکلي است، در حاليکه قرنيه بعد از عمل داراي عملکردي توام با انحرافات اپتيکي است و اغلب بي ثبات و عملکرد آن در شب و يا در بيماراني که داراي مردمک بزرگ تر از متوسط هستند بدتر مي گردد. يکي از چشم پزشکان مي گويد: «ما واقعا اپتيک چشم را در موقع عمل ليزيک تخريب مي کنيم. اگر مردمک کوچک باشد مشکلي پيش نمي آيد ولي وقتي مردمک بزرگ شود مانند وضعيتي که در شب ايجاد مي شود مشکل ايجاد مي گردد.»

4) بيشتر مردم اطلاعاتي درباره حساسيت به کنتراست ندارند، مگر اينکه در اثر ليزيک آن را از دست داده باشند. اخيرا مطالعه اي در مرکز مطالعات جراحي انکساري انجام شده و در آن وضعيت بيماراني که بين دو تا هفت سال بعد از جراحي انکساري تحت نظر بوده اند، نشان مي دهد که 58درصد از آنان در تست حساسيت کنتراست براي رانندگي در شب مردود شده اند.

5) با افزايش سن، قرنيه به طور طبيعي نازک تر مي گردد و همراه با برداشتن بافت قرنيه از طريق جراحي ليزيک مي تواند مشکلات جدي را به دنبال داشته باشد مطالعات اخير نشان مي دهد که افرادي که تحت عمل ليزيک قرار گرفته اند در معرض خطر بيشتري براي بروز «کراتکتازيIatrogenic » ناشي از نازک شدن قرنيه هستند.

6) ليزيک باعث ايجاد «فتوفوپي» يا «ترس از نور» مي گردد. «فتوفوپي» حساسيت دردناک به نور است، اگرچه که علت اصلي آن معلوم نيست اما بعضي از جراحان معتقدند تفرق نور، خيره شدن و التهاب خفيفي بعد از ليزيک مي تواند علت بروز اين مشکل باشد.

7) «نزديک بيني» در نهايت با شما باقي خواهد ماند. جراحي انکساري براي حذف «نزديک بيني» باعث بهبود ديد دور مي شود اما ممکن است باعث بدتر شدن ديد نزديک گردد و دير يا زود بايد به سراغ عينک هاي ديد نزديک براي مطالعه رفت.

8) ليزيک از دو طريق سبب افزايش خطر بروز «آب مرواريد» مي شود; نخست داروهاي «استروئيدي»، مانند Todrabex، Alrex، fort preb و FML که داروهاي استاندارد براي درمان عوارض بعد از ليزيک هستند و در صورت استفاده مي توانند کاتاراکت خلفي تحت کپسولي ايجاد نمايند. دوم اينکه ; پوشش ضدUV روي شيشه هاي عينک يک سد محکم در برابر اشعه UV خورشيد که اثر «کاتاراکت زايي» دارد مي باشد و عدم استفاده از عينک و حدف اين سد محکم، سبب قرار گرفتن بيشتر چشم ها در معرض نور خورشيد مي شود و به تدريج بروز «کاتاراکت» را در سنين بالاتر افزايش مي دهد.

9) ليزيک باعث ايجاد خشکي چشم مي گردد، که اين مسئله بعد از ليزيک کاملا شايع است. و درمان آن يکي از مشکلات مهم جراحان انکساري مي باشد. براي اين بيمار وضعيتي دردناک و ناراحت کننده براي مدتي نامحدود ايجاد مي گردد. اگر چه که همه بيماران دچار اين مشکل نمي شوند ولي درصد بالايي از بيماران با اين مشکل مواجه اند. بيماران ليزيک تا حداقل دوماه بعد از عمل دچار خشکي چشم خواهند بود. قطره هاي چشمي بايد بطور دائم بکار برده شوند و ممکن است شخص نيمه شب با چشم هاي خشک و قرمز بيدار شود و نياز به قطره هاي اشک پيدا نمايد. خشکي چشم همچنين مي تواند باعث کاهش حدت بينايي گردد.

10) خطرات طولاني مدت ليزيک ناشناخته هستند و اکثر چشم پزشکان نيز موافق اين مسئله که خطرات ليزيک به طور کامل شناخته شده نيستند، مي باشند. يک جنبه قضيه به برداشتن بافت قرنيه ضمن ليزيک مربوط مي شود و يک جنبه ديگر قضيه، تغيير شکل قرنيه در ليزيک، ارزيابي وجود گلوکوم را براي چشم پزشکان مشکل مي سازد و تست هاي «تونومتري» نيز بر روي قرنيه بعد از ليزيک بدليل تغيير استحکام قرنيه از دقت کافي برخوردار نخواهد بود و در نهايت امکان دارد بيماران گلوکومي بسياري کشف نشده باقي بمانند.
مخلص کلام: هر کدام از اين نکات را بايد هنگام تصميم به انجام عمل ليزيک چشم در نظر گرفت. بسياري از چشم پزشکان به اين نکات توجه دارند و عده اي هم ممکن است به اين نکات توجه نداشته باشند. در نتيجه آگاهي بيمار مي تواند نقش تعيين کننده اي درباره اين مسئله ايفا کند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن