واضح آرشیو وب فارسی:مهر: سرسنگي:جشنواره تجسمي شهر المپياد هنري شهر تهران شود
قائم مقام سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران عصر روز يكشنبه 20 مرداد در اختتاميه نخستين جشنواره هنرهاي تجسمي شهر خواستار تبديل شدن اين جشنواره به المپياد هنري تهران شد.
به گزارش خبرنگار مهر، مجيد سرسنگي از اين رويداد به عنوان جرياني تاثيرگذار بر فعاليتهاي فرهنگي هنري ياد كرد و گفت: واقعيت اينكه امروز ديگر نميتوان مديريت شهري را بدون تمسك به فرهنگ و هنر تصور كرد. نه تنها فرهنگ و هنر از ابزارهاي مديريت شهري هستند، بلكه اساس و بنيان مديريت شهري با فرهنگ و هنر پيدا ميشود. اين واقعيتي است كه مديران ارشد بايد هر چه زودتر به آن واقف شوند تا اين روند، مسير توسعه پايدار را در كلانشهر تهران و ساير شهرها تسريع بخشد.
وي ادامه داد: ما امروز در دنيايي زندگي ميكنيم كه انفعال فرهنگي مرگ تدريجي جوامع است. دنيا، بشر و آرمانهاي آينده متعلق به جوامعي است كه فرهنگ و هنر در آن حرف اول و آخر را ميزند. ما در سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران با توجه به عنايات شهردار محترم، سعي ميكنيم تهران را به فضايي پرنشاط و پراميد تبديل كنيم و خوشحاليم كه سازمان با در اختيار داشتن حدود 400 مركز فرهنگي هنري به عنوان يكي از سازمانهاي فرهنگي هنري بزرگ دنيا محسوب ميشود.
قائم مقام سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران افزود: سال 87 با تلاشهاي بيشائبه همكاران تا اين لحظه برنامههاي ما حدود 35 درصد رشد داشته و فكر ميكنيم اين رشد تا پايان سال ادامه خواهد داشت. جشنواره تجسمي شهر نيز امسال براي اولين بار در مديريت تجسمي طراحي شد و با تشكيل دبيرخانههاي محلهاي در مناطق مختلف پيوندي خوب ميان هنر تجربي و حرفهاي به وجود آورد و فضايي ايجاد كرد تا بتوانيم در اهداف ستاد و صفوف سازمان هماهنگي ايجاد كنيم.
سرسنگي در پايان سخنان خود اظهار اميدواري كرد جشنواره هنرهاي تجسمي شهر به المپياد هنري شهر تهران تبديل شود و اين فعاليتها از هياهوها و جنجالهايي كه هميشه بر فرهنگ و هنر تاثيرگذار بوده دور باشد.
مجتبي آقايي مدير هنرهاي تجسمي سازمان هم برپايي نخستين جشنواره هنرهاي تجسمي شهر را تجربه موفق در سطح مناطق شهر تهران عنوان كرد و گفت: مناطق 22گانه شهرداري با تشكيل دبيرخانه به صورت محلهاي فراخوان اين جشنواره را اعلام كردند و هنرمندان هر محله با ارسال آثار خود در يكي از بخشها شركت كردند. داوري مرحله مقدماتي در مناطق انجام شد و هيئت داوران در دبيرخانه مركزي مستقر در موزه هنرهاي ديني داوري نهايي را به انجام رساندند.
وي ادامه داد: در حين برگزاري و داوري، جلسههاي مختلفي با هيئت داوران جشنواره داشتيم تا بتوانيم نظرهاي ايشان را در رفع نواقص براي اعلام فراخوان دوم لحاظ كنيم. فراخوان دوم جشنواره پس از برگزاري مراسم ديگري كه ويژه معرفي برگزيدگان مناطق است، اعلام خواهد شد و به طور حتم در فراخوان دوم زماني مناسبتر در اختيار هنرمندان قرار خواهد گرفت و نقاط ضعف دوره اول اصلاح ميشود.
حسين خسروجردي نماينده هيئت داوران هم ضمن قرائت بيانيه داوران با اشاره به مراسم افتتاحيه باشكوه المپيك 2008، به اتحاد، عقلانيت، احساس، عواطف، تاريخ تمدن، تكنولوژي، شعور و هماهنگي ملت چين كه در برپايي مراسم متبلور بود، تاكيد كرد و افزود: امروز هنر دستش را در دست علم، تكنولوژي و اقتصاد گذاشته و بايد از انزوا بيرون بيايد. آنچه مهم است وحدت ملي و يكپارچگي بين مردم است و در مقياس كوچك آن در هنر و هنرهاي تجسمي است.
در بخش ديگر اين آئين از ميان دبيرخانههاي مناطق 22گانه سه منطقه مورد تقدير قرار گرفتند و طبق ارزيابي دبيرخانه مركزي نخستين جشنواره هنرهاي تجسمي شهر از عملكرد مديريت مراكز فرهنگي هنري منطقه 5، نرگس معدنيپور رتبه اول، زهرا گلرو مفرد مدير فرهنگي هنري مراكز منطقه 6 رتبه دوم و منصور احمدلو مدير مراكز فرهنگي هنري منطقه 15 و روحالله كاظمي مدير فرهنگي هنري مراكز منطقه 14 مشتركا سوم شدند.
برگزيدگان بخشهاي ششگانه اين جشنواره نيز به تفكيك رشته به اين شرح معرفي شدند: در رشته طراحي آساره عكاشه، كيانا غيايي و حنيف موليايي در بخش حرفهاي موفق به دريافت لوح تقدير، تنديس جشنواره و پنج ميليون ريال شدند و رباب عبداللهي در بخش تجربي اين رشته موفق به دريافت سه ميليون ريالي شد.
در رشته نقاشي فرشيد لطفي و الهام قربانينژاد در بخش حرفهاي لوح تقدير و جايزه پنج ميليون ريالي دريافت كردند و مژگان نجفي و عسل مداح در بخش حرفهاي لوح تقدير و جايزه سه ميليون ريالي گرفتند. در رشته تصويرسازي سميه زارعي، ستاره ترابزاده و مهشيد راقمي در بخش حرفهاي پنج ميليون و آتوسا شاملو و ليدا معتمد در بخش تجربي سه ميليون ريال جايزه گرفتند.
در رشته كاريكاتور فاطمه ناصرينژاد، حميدرضا مسيبي، محسن رفيعي و محمدرضا اكبري در بخش حرفهاي برنده جايزه پنج ميليون ريالي شدند و فاطمه ايلدارفرد در بخش تجربي جايزه سه ميليون ريالي گرفت. در پوستر نيز مهسا صديقي، اكبر گودرزي، حسين زارعي و مازيار عليياري در بخش حرفهاي پنج و معصومه حداديان سه ميليون ريال بردند.
در رشته عكاسي هم محمدجواد نعمتي و سيدسعيد جعفري در بخش حرفهاي و رضا سيدپايداري، زهرا تيوراد و معصومه تخيري در بخش تجربي جوايز پنج و سه ميليون ريالي را از آن خود كردند. در بخش پاياني اين جشنواره، همه هنرمندان برگزيده در كنار مسئولين برگزاري و هيئت داوران عكس يادگاري گرفتند.
دوشنبه 21 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 157]