تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865784899




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رييس سازمان ميراث فرهنگي و صنايع دستي و گردشگري : ما از نظر آثار ديني و زيارتي كشور ثروتمندي هستيم


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: رييس سازمان ميراث فرهنگي و صنايع دستي و گردشگري : ما از نظر آثار ديني و زيارتي كشور ثروتمندي هستيم
اجتماعي. سازمان اوقاف . تفاهم نامه
رييس سازمان ميراث فرهنگي و صنايع دستي و گردشگري گفت : ما از نظر آثار ديني و زيارتي كشور ثروتمندي هستيم .

به گزارش ايرنا ، مهندس اسفنديار رحيم مشايي روز يكشنبه در آيين امضا تفاهم نامه با سازمان اوقاف و امور خيريه با تاكيد بر اينكه در برنامه توسعه گردشگري جمهوري اسلامي و برنامه توسعه ميراث فرهنگي ، در بخش آثار و بناهاي ديني و مذهبي اعم ازاسلامي و غير اسلامي با ثروت زيادي مواجه هستيم ،گفت : ما مي‌توانيم اين ثروت خود را به ملت‌هاي علاقمند به معنويت عرضه كنيم .

معاون رييس جمهور و رييس سازمان ميراث فرهنگي و صنايع دستي و گردشگري گفت امروز خوشبختانه در مسير رو به كمالي كه درجامعه ايران اسلامي ما وجود دارد ، يك نگاه غني به ميراث مادي و فرهنگي ايران وجود دارد .

وي گفت : توسعه صنعت گردشگري يكي از شاخص‌هاي اصلي برنامه توسعه جمهوري اسلامي ايران است و ما افتخار مي‌كنيم كه در پاسداشت ميراث فرهنگي بين معنويت و زندگي فاصله‌اي نيست و معنويت در متن زندگي جاري است .

مشايي خاطر نشان كرد : ما امروز اين ظرفيت را داريم كه حقيقت را به دنيا منتشر كنيم و براي جهان بشري فردا پيام داشته باشيم .

معاون رييس جمهور گفت: ما قانونا احساس وظيفه مي‌كنيم كه نسبت به پاسداشت ، صيانت ، مرمت و احيا آثار و محوطه‌هايي كه در حوزه دين حايز اهميت و ارزش هستند ، تلاش كنيم .

وي خاطر نشان كرد : همه ظرفيت‌هاي اين سرزمين مي‌تواند دستمايه‌اي براي توسعه صنعت گردشگري و فرهنگ انسجام اسلامي ، وحدت ملي و بركات اقتصادي از جمله اشتغال شود.

مشايي گفت : سازمان ميراث فرهنگي به دليل به ثبت رسيدن تعداد زيادي از آثار ديني و مذهبي در سرزمين ايران مسوول است و براي انجام وظيفه خود نيازمند به تعامل جدي با سازمان اوقاف و امور خيريه است .

وي از اينكه از تمام ظرفيت‌هاي موجود بين دو سازمان اوقاف و ميراث فرهنگي استفاده بهينه نمي‌شود ، اظهار تاسف كرد و گفت : گردشگري زيارتي بايد مورد توجه جدي همه قرار گيرد و بايد در اين راه از تمام ظرفيت‌ها استفاده كرد.

مشايي بر حفظ هويت توحيدي ايرانيان تاكيد كرد و گفت: اسلام و انديشه ناب اسلامي در هويت و وحدت ملي ما موثر است و سبب شده پيوند ملت ايران با گويش ها و فرهنگ‌هاي متفاوت شده است .

رييس سازمان ميراث فرهنگي گفت: تاكنون بر اساس بررسي‌هاي به عمل آمده از آثار مذهبي، ‪ ۳۱‬حسينيه ، ‪ ۱۰۷۷‬اثر ثبت شده مسجد ، ‪ ۱۱۲‬كليسا ، ‪ ۹۸‬آتشكده ، ‪ ۱۴۳۱‬آرامگاه ، ‪ ۲۳‬خانقاه ، يك نيايشگاه و ‪ ۷۶‬مدرسه علميه ديني تاكنون ثبت شده است .

وي نقش آثار تاريخي را بسيار روشن دانست و گفت: امامزادگان در اين ميان گوهرهاي تابناك اين سرزمين هستند كه پيوسته نور افشاني كرده‌اند .

مشايي تاكيد كرد : امروز تكليف سنگيني بر عهده ماست و هم شرع و هم قانون ما را موظف به بهره برداري از اين ظرفيت‌هاي موجود در كشور نموده است .

وي گفت: استفاده از ظرفيت‌ها نيازمند پتانسيل مستمر و پيوسته بين دستگاهها به خصوص اين دو سازمان است .

مشايي گفت: بقاع متبركه سابقه تاريخي كشور ما هستند و وروديه‌اي براي ما مي سازند تا تمام مردم دنيا به آن مراجعه كنند.

وي بر حفظ بنا و حفظ كابرد و هويت بنا تاكيد كرد و گفت : اين هر دو را بايد با هم در نظر داشت و با مديريتي دقيق اين امر امكان پذير است .

رييس سازمان ميراث فرهنگي در ادامه بر لزوم توسعه در كشور نيز تاكيد كرد و گفت : بايد هم به حفظ هويت‌هاي ديني و فرهنگي انديشيد و هم اجازه به توسعه مناسب با توجه به نيازمندي‌هاي جامعه داد.

وي با تاكيد بر اينكه سازمان ميراث فرهنگي و سازمان اوقاف هر دوبايد صيانت و حفاظت از آثار تاريخي و مذهبي را بر عهده بگيرند ،گفت : توسعه گردشگري زيارتي يك تير و صد نشان است .

مشايي افزود : بايد به توسعه زير ساخت‌ها در مراكز ديني و مذهبي به ويژه بااولويت آن دسته از آثار كه مورد حمايت مردم است ، توجه كرد .

آيين امضا تفاهم نامه امضاي بين دو سازمان اوقاف و امور خيريه و ميراث فرهنگي و صنايع دستي و گردشگري به منظور حفظ ، احيا ، توسعه و تجهيز بقاع متبركه ، تقويت زيرساختها و توسعه گردشگري زيارتي ، معرفي زيارتگاههاي كشور به گردشگران داخلي و خارجي ، تحكيم هويت و فرهنگ اسلام و اهل بيت (ع ) در سالن اجتماعات سازمان اوقاف برگزار شد.
 يکشنبه 20 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 182]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن