واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: شهر قم آماده برگزاري جشن نيمه شعبان است
خبرگزاري دانشجويان ايران - قم
سرويس: شهرستانها
در فاصله يك هفته مانده به جشن بزرگ نيمه شعبان، تمام دستگاهها و ادارات استان قم امكانات خود را جهت برپايي باشكوه جشن ميلاد حضرت قائم بسيج كرده اند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، شهرداري و ادارات وابسته به آن اتوبوسراني، مسجد مقدس جمكران، فرمانداري، آستانه مقدسه حضرت معصومه (س)، سازمان حمل ونقل و پايانهها، اداره كل اوقاف و امور خيريه استان قم، همه از دستگاههاي فعال و موثر درزمينهي برگزاري اين جشن بزرگ هستند.
ميرزايي، رييس سازمان اتوبوسراني قم با اشاره به فعاليت 170 دستگاه اتوبوس در زمينهي جا به جايي مسافران گفت: با توجه به وعده شهرداري تهران، در نيمه شعبان 280 دستگاه اتوبوس زائران را جا به جا ميكنند.
اقبالي، رييس شركت تاكسيراني قم هم از افزايش تاكسيهاي مسافربري در قم خبر داد و افزود: در حال حاضر پنج هزار تاكسي در قم فعاليت ميكنند و قرار است با تبديل 1100 دستگاه خودرو مسافربري شخصي به تاكسي اين ميزان افزايش مييابد.
سازمان حمل ونقل و پايانههاي استان نيز براي خدمت رساني مطلوب به زائران اقدام به تشكيل ستاد ويژه نيمه شعبان كرده است.
عليرضا اسدي، سرپرست اداره حمل ونقل مسافر هدف از تشكيل اين كميته را نظارت بر عملكرد شركتهاي حمل ونقل مسافر درارايهي خدمات مطلوب استفاده از حداكثر توان ناوگان استان در جا به جايي زائران ايجاد امكانات مناسب در پارك سوارها و پايانه مسافر بري، برنامه ريزي به منظور استفاده از امكانات ريلي استان جهت جا به جايي مسافران و هماهنگي با مجتمعهاي خدماتي رفاهي عنوان كرد.
فرماندار قم نيز از آمادگي استان جهت پذيرايي از زائران حضرت وليعصر (عج) خبر داد وگفت: سعي شده با توجه به محدوديت استان آماده پذيرايي باشيم.
علي نيكان قمي با بيان اين كه سرويسهاي بهداشتي عمده مشكل زائران در سالهاي قبل بوده است، افزود: 30 درصد اين مشكل برطرف شده است و ساخت وسازهايي در اين رابطه در جمكران و حرم صورت گرفته است.
امسال حدود 10 دستگاه سرويس بهداشتي سيار در نظر گرفته ايم.
نيكان قمي با اشاره به شرايط خاص بهداشتي حاكم بر استان افزود: كليه مراكز و ايستگاههاي صلواتي كه مبادرت به پخش شربت و شريني و آب ميكند، موظف شده اند آب و شربت را به صورت بسته بندي شده به زائران و مسافران توزيع كند.
وي درخصوص اسكان زائران نيز گفت: به دليل محدوديت بودجه براي تملك اراضي جمكران مشكل كمپينيگ زائران حل نشده است.
وي افزود: براي احداث كمپينگ جانمايي شده است، ولي ماتمام مراكز قابل استفاده از قبيل مدرسه، حسينيه، امامزادگان و بوستانها را براي اسكان موقت زائران آماده كرده ايم.
رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري قم با اشاره به تشكيل ستاد استقبال از زائران نيمه شعبان گفت: پايگاههاي اسكان موقت زائران، تقويت پوشش مخابراتي تلفن همراه، راه اندازي سرويسهاي بهداشتي سيار، نصب تابلوهاي راهنما، توسعه و تجهيز پاركينگها، ايجاد ايستگاههاي توزيع آب بهداشتي و محدوديتهايترافيكي از جمله تدابير اتخاذ شده براي رفاههاي زائران است.
مهدس متقيان با اشاره به تصويب جمكران به عنوان منطقه نمونهي گردشگري در سفر هيات دولت به قم گفت: مطالعه بر روي اين پروژه با اختصاص يكميليارد ريال توسط مشاور آغاز شده است.
وي با اشاره به مشكلات به وجود آمده براي زائران در سال گذشته گفت: بايد علاوه بر كار مطالعاتي زيرساختهاي لازم و امكانات مورد نياز زائران نيز ايجاد شود.
وي تصريح كرد: ايجاد اين زيرساختها در منطقه جمكران به 15 ميليارد تومان اعتبار نياز دارد.
متقيان در پايان ابزار كرد: سازمان ميراث فرهنگي با اختصاص مبلغ 750 ميليون تومان در حال ساخت سرويسهاي بهداشتي به مساحت 750 متر مربع در محدودهي مسجد جمكران است.
انتهاي پيام
يکشنبه 20 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]