تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): اى مردم! جز اين نيست كه خداست و شيطان، حق است و باطل، هدايت است و ضلالت، رشد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837193597




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

هزار روستاي بالاي 10 خانوار امسال برق‌دار مي‌شوند


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: انرژي


مجري طرح برق‌رساني روستايي توانير از برق‌دار شدن هزار روستاي بالاي 10 خانوار تا پايان امسال‌ خبر داد.

ولي‌الدين مصلحتي شربياني - مشاور مديرعامل و مجري طرح برق‌رساني روستايي توانير، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، از برق‌دار شدن 404 روستا در دهه فجر امسال خبر داد و افزود: در حال حاضر هزار و 765 روستاي بالاي 10 خانوار بدون برق در كشور وجود دارد كه براساس برنامه‎ريزي صورت گرفته تا پايان دولت دهم اين تعداد برق‌دار خواهند شد.

وي در تشريح وضعيت كنوني برق‌رساني به روستاهاي كشور گفت: پيش از پيروزي انقلاب از 36 ميليون جمعيت ايران 64 درصد در روستاها بودند و اين درحالي بود كه از اين تعداد تنها 4 هزار روستا داراي برق بودند و ناگفته پيداست كه اين تعداد هم روستاهايي را كه در مناطق توريستي قرار داشتند،‌ شامل مي‎شد.

وي افزود: اما هم‌اكنون جمعيت ايران دقيقا دو برابر شده است كه 31 درصد جمعيت 72 ميليوني ايران هنوز در روستاها زندگي مي‌كنند كه اين جمعيتي حدود 22 ميليون نفر را شامل مي‌شود و مي‌توان گفت يك سوم جمعيت ايران در روستاها زندگي مي‌كنند. اين در حالي است كه در طول اين سال‌ها تعداد روستاهاي برقدار شده از مرز 53 هزار گذشته است.

وي با اشاره به برگزاري جشن برق‌رساني به روستاهاي بالاي 20 خانوار در سال گذشته، در پاسخ به اين‌سوال كه هم اكنون چه تعداد روستاي بدون برق در كشور وجود دارد و براي برق‌رساني به اين تعداد چه برنامه‌اي در دست است؟ گفت: در حال حاضر هزار و 765 روستاي بالاي 10 خانوار بدون برق در كشور وجود دارد كه براساس برنامه‎ريزي صورت گرفته تا پايان دولت دهم اين تعداد برق‌دار خواهند شد. بايد تاكيد كنم كه در اين ميان پس از آخرين آمارگيري صورت گرفته، جمعيت برخي روستاهاي زير 20 خانوار به بيش از 20 خانوار افزايش يافته كه اين تعداد نيز در اين دوره به طور كامل برقدار خواهند شد.

مجري برق‎رساني روستايي توانير درباره برنامه‌اي كه براي امسال در نظر گرفته شده است، گفت: امسال با توجه به پتانسيلي كه در مجموعه صنعت برق احساس مي‌شد و عطشي كه براي خدمت رساني در ميان همكاران وجود داشت،‌ برنامه سنگيني را در نظر گرفتيم؛ به طوري كه از ميان روستاهاي بالاي 10 خانوار باقي مانده در كل كشور قرار است بيش از هزار روستا امسال برق‌دار شوند كه اين در نوع خود سرعت بسياري را در اجرا طلب مي كرد و براي برق‌رساني به اين تعداد روستا اعتباري بالغ بر 106 ميليارد تومان تخصيص يافته است.

وي با اشاره به اين‌كه از اين ميان تاكنون 410 روستا برق‌دار شده است، افزود: البته اين تعداد روستاهايي هستند كه تا پيش از دهه فجر برق‎دار شده‎اند و در دهه فجر امسال طرح برق‌رساني به 404 روستاي بالاي 10 خانوار ديگر نيز با‌ 7 هزار و 295 خانوار،‌ به صورت رسمي به بهره‎برداري مي‎رسد.

مشاور مديرعامل توانير با اشاره به اين‌كه براي برق‌رساني به اين تعداد روستا در مجموع 21 ميليارد تومان هزينه شده است، گفت: بايد اضافه كنم كه در اين ميان 21 روستا از طريق انرژي‌هاي نو برق‎دار شده‌اند كه اين مسئله به عقيده من موفقيتي در استفاده از انرژي‎هاي نو محسوب مي‎شود.

وي ادامه داد: اين درحالي است كه در سال‌هاي گذشته تمام روستا‌هايي كه نزديك به شبكه بوده يا به هر طريق امكان برق‎رساني به آن‎ها از طريق شبكه وجود داشته،‌ برق‎دار شده‎اند و‌ به نظر مي‎رسد كه از اين پس كار سخت‌تر و انجام آن دشوارتر مي‎شود.

شربياني افزود: امسال از بين اين هزار روستايي كه قرار است برق‌دار شوند،‌ 160 روستا از طريق انرژي‌هاي نو برق‎دار خواهد شد و همان‌طور كه اشاره شد از اين ميان تاكنون 21 روستا در چند استان كشور از طريق انرژي خورشيدي برق‎دار شده است كه تعداد باقي مانده نيز براساس برنامه‌ريزي پيش‌ خواهد‌ رفت.

به گفته وي، 160 روستايي كه قرار است تا پايان امسال از طريق انرژي‎هاي نو برق‎دار شوند،‌ در 24 استان كشور پراكنده هستند، اما 21 روستايي كه تاكنون از اين طريق برق‎دار شده‌اند، در استان‌هاي اردبيل، كردستان، لرستان،‌ خوزستان، سمنان و استان فارس قرار دارند.

وي در ارزيابي عوامل تاثيرگذار براي استفاده از انرژي‌هاي نو در برق رساني روستايي عنوان كرد: در انجام اين طرح‌ و استفاده از انرژي‌هاي نو،‌ هدفمند ‌كردن‌ يارانه‌ها تاثير به‎سزايي داشته است، زيرا باعث افزايش توجيه پذيري استفاده از انرژي‌هاي نو در كشور شده و رقابت‎پذيري اين نوع انرژي‎ها را در مقابل انرژي‎هاي حاصل از سوخت‌هاي فسيلي بالاتر برده‌ است.

به گفته او در حقيقت اجراي اين طرح عين عدالت است و با اجراي آن، استفاده از انرژي‌هاي نو در كشور جايگاه اصلي خود را به تدريج پيدا مي‌كند، زيرا در گذشته با ارائه يارانه در بخش حامل‌هاي انرژي استفاده از انرژي نو توجيه اقتصادي نداشت كه اين مشكل نيز با هدفمندي يارانه‌ها برطرف شد.

وي افزود: در واقع با سياست دولت، حضور بخش خصوصي در انرژي‌هاي نو پررنگ‌تر و سبب شد كه رقابت در اين بخش افزايش يابد و در اين ارتباط شركت‌هاي خصوصي زيادي در كشور ايجاد شد. به عنوان مثال سال گذشته براي برق‌رساني به يكي از روستاها به ازاي هر كيلووات انرژي خورشيدي 16.5 ميليون تومان هزينه صرف شد، در حالي كه امسال اين مقدار به 8 ميليون تومان تقليل پيدا كرده است. بنابراين، هم‌اكنون سياست مجموعه صنعت برق در اين بخش استفاده از انرژي‌هاي نو براي روستاهايي است كه انتقال برق به آن‎ها از طريق شبكه توجيه اقتصادي ندارد.

به گفته وي، يكي از مزاياي مهم استفاده از انرژي خورشيدي در امر برق‌رساني روستايي بحث تعمير و نگهداري است، زيرا با يك آموزش كوتاه مدت به روستاييان،‌ اين كار توسط خود آنان انجام مي‌شود كه كار راحتي است.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 242]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن