واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: رئيس جمهور : وزارت اقتصاد محور اجراي طرح اصلاحات ساختاري است
رئيس جمهور با تأكيد بر اهميت و نقش مردم در اداره امور كشور تصريح كرد: جهت گيري هاي دولت نهم، همان جهت گيري هاي انقلاب و نظام اسلامي و نظريه اقتصادي آن، سياست هاي كلي اصل 44 قانون اساسي است.
به گزارش شبكه خبر، آقاي احمدي نژاد در معرفي معرفي شمس الدين حسيني، وزير جديد امور اقتصادي و دارايي، مردم را در همه امور و اجراي سياست ها، حتي سياست خارجي، محور اصلي و تعيين كننده خواند و گفت: عنصري كه در كار ديپلماسي تأثيرگذار، تعيين كننده و قاطع است، اقتدار ملي است كه منشأ آن، مردم هستند.
رئيس جمهور افزود: حتي در موضوع هسته اي نيز مردم، كار را تمام كرده اند و پيروزي هاي بزرگ تري در راه است.
احمدي نژاد گفت: جهت گيري هاي دولت نهم، بلكه انقلاب و دولت انقلابي، روشن است؛ گر چه در برخي مقاطع و مواضع، عمدتاً در روش ها، بحث ها و اختلاف سليقه هايي بوده و در آينده هم ممكن است، باشد؛ در عين حال، جهت گيري هاي اصلي، روشن است؛ ولي هيچ گاه به تفصيل امروز، تدوين و مطرح نشده است.
رئيس جمهور اضافه كرد: در اقتصاد نيز مردم، اداره كننده امور هستند و نقش دولت، هدايت، حمايت و تعديل كنندگي است.
احمدي نژاد افزود: دولت بايد تلاش كند امكانات و فرصت ها عادلانه توزيع شود تا همه جاي كشور، آباد و همه استعدادها شكوفا شود.
رئيس جمهور، برنامه چشم انداز بيست ساله را در حقيقت نقطه آغاز و نه هدف نهايي خواند و گفت: بايد توليد علم و ثروت، با حداكثر سرعت صورت گيرد و همه دستگاه ها بايد حامي و پيش برنده اين اصول اساسي و پايه اي باشند و نقش خود را در چارچوب آن تنظيم كنند.
احمدي نژاد، تحول در نظام بيمه، ماليات، بانك ها و گمرك را ضرورتي اجتناب ناپذير خواند و افزود: بايد در همه اين عرصه ها از جمله بيمه، شاهد نوآوري و گسترش فعاليت ها باشيم.
رئيس جمهور، فعاليت هاي بيمه را در كشور محدود خواند و با اشاره به نقش بانك ها و توزيع عادلانه منابع، گفت: بايد عقود اسلامي را در چارچوب سياست هاي اصلاحي و اقتصادي اجرا كرد.
احمدي نژاد، اهميت ماليات را در اقتصاد كشور يادآور شد و گفت: با وجود تلاش هايي كه در نظام مالياتي صورت مي گيرد، ماليات به اندازه و عادلانه دريافت نمي شود، بنابراين بايد سازمان مالياتي را متحول كرد تا به توليد ثروت واقعي و سالم و همچنين توزيع عادلانه منابع، كمك شود.
رئيس جمهور، بر ضرورت ايجاد نظام اطلاعاتي جامع و شفاف و روزآمد تأكيد كرد و افزود: بايد بانك ها، كاركرد واقعي داشته باشند.
احمدي نژاد، بخش گمرك را حسّاس خواند و گفت: در حال حاضر، امكان ارائه آمار دقيق از مقدار واردات و صادرات در كشور وجود ندارد كه اين امر بايد اصلاح شود.
رئيس جمهور تصريح كرد: باورم اين است كه با همين نيروهاي موجود در وزارت امور اقتصادي و دارايي، مي توان اصلاحات لازم را انجام داد. بايد از ظرفيت هايي كه امروز در برابر ملت ما باز شده است كه در مقابل هيچ ملتي نيست، درست و به هنگام استفاده شود و مجموعه همكاران ما در اين وزارتخانه قادرند مأموريت انقلاب را به ثمر برسانند.
احمدي نژاد گفت: يكي از سخت ترين لحظات براي من اين است كه ما را با ديگران مقايسه مي كنند و با وجود همه توانمندي هاي موجود در كشور مي گويند از كساني كه صدها سال به لحاظ تمدني و فرهنگي از ما عقب ترند، در بعضي موارد عقب هستيم.
رئيس جمهور با بيان اينكه "تحولات، هم لازم و هم شدني است"، افزود: در كشور ما، اگر هر دستگاهي كار نكند، هيچ كس به او كاري ندارد، اما به محض اينكه بخواهد كارهاي تحولي و مبنايي انجام دهد، سه گروه به سراغش مي آيند كه يك گروه، علاقه مندان به حمايت، پشتيباني و همكاري هستند؛ گروه ديگر كه بسيار اندك هستند، به ضرورت ها، نيازها و شكل كارها و روش ها توجه ندارند و فقط مخالفت مي كنند و گروه سوم كه بايد بيشتر مراقب آنان باشيم، كساني هستند كه هر وقت كاري مي خواهد انجام شود، آنقدر آن را پيچيده و بزرگ جلوه مي دهند تا به امري نشدني تبديل شود.
رئيس جمهور ادامه داد: البته گروه ديگري هم در نظام اداري ما هستند كه كار را خراب مي كنند و آن را از روي بي ميلي و بي انگيزگي انجام مي دهند و نمي گذارند كارها درست انجام و گامي درست در خدمت به مردم برداشته شود.
احمدي نژاد در ادامه، از خدمات صمصامي، سرپرست وزارت امور اقتصادي و دارايي در سه ماه اخير قدرداني، و حسيني را كه دبيري ستاد اجرايي طرح تحول اقتصادي را بر عهده دارد، با عنوان وزير امور اقتصادي و دارايي معرفي كرد.
در اين آئين، شمس الدين حسيني، وزير امور اقتصادي و دارايي نيز در سخناني تأكيد كرد كه با همه توان خود و با همكاري مجموعه همكارانش در اين وزارتخانه، سياست هاي دولت را در چارچوب اهداف مقدس نظام، پيش خواهد برد.
يکشنبه 20 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]