تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):فريب نماز و روزه مردم را نخوريد، زيرا آدمى گاه چنان به نماز و روزه خو مى كند كه اگر آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837790195




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تا به حال از بيماري كيست سينه زنان شنيده ايد؟


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: با اعلام شیوع 80 درصدی تغییرات فیبروکیستیک پستان، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سرطان پستان جهاد دانشگاهی: 99 درصد تغییرات فیبروکیستیک پستان با روش های غیر جراحی درمان می شوند .
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سرطان پستان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: تغییرات فیبروکیستیک پستان از حالت های شایع با آماری حدود 80 درصد در بین خانم ها است که تا 99 درصد با درمان های غیر جراحی برطرف می شود.

دکتر نسرین السادات علوی متخصص جراحی سینه در خصوص تغییرات فیبروکیستیک در پستان و راههای کاهش این عارضه بیان داشت: تغییرات فیبروکیستیک حالتی است که در پاتولوژی به شکل فیبروز و کیست های بسیار ریز در پستان مشخص می شود که در بعضی مواقع احتمال افزایش و بزرگ شدن کیست ها وجود دارد ولی در اغلب موارد اندازه آن ها بسیار ریز است.

دکتر علوی با بیان این مطلب که تغیییرات فیبروکیستیک به دلیل شیوع بالا در بین زنان بیماری محسوب نمی شود، گفت: این عارضه تغیییر حالت خاص سینه است ولی بیماری تلقی نمی شود زیرا که 80 درصد از زنان در زمانی از عمر خود میزانی از این حالت را تجربه می کنند و نزدیک به عادت ماهانه دچار تورم و سنگینی و همچنین دردناک شدن پستان می شوند.

وی با تاکید به این موضوع که بالا رفتن هورمون های زنانه عامل موثر در بروز درد قبل از عادت ماهیانه درحالت فیبروکیستیک است، بیان داشت: در نزدیکی زمان سیکل ماهانه به دلیل بالا رفتن هورمونها در خون و حساس بودن نسج سینه به این هورمونها، پستان دچار تورم و سنگینی می شود و به دنبال آن دردناک می شود.

عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران ادامه داد: بعد از شروع سیکل ماهانه به دلیل کاهش هورمون استروژن در خون درد سینه ها به میزان زیادی برطرف می شود و فرد احساس راحتی می کند .

وی با اشاره به شیوع فراوان این عارضه در بین زنان تصریح کرد: این حالت در بعضی افراد به شکل خفیف و فقط چند روز قبل از عادت ماهانه شروع می شود و با آغاز این دوران کاملاٌ از بین می رود، اما در بعضی از افرادی که به حالت شدید به این عارضه مبتلا هستند ممکن است دوره طولانی تری سینه شان دردناک باشد تا جایی که در گروهی از این افراد فقط یک هفته بعد از پریود سینه ها بدون درد است و بعد از این دوران دوباره سینه ها شروع به تورم می کند و دردناک می شود و در حدود 2 تا 3 هفته این درد طول می کشد تا عادت ماهیانه بعدی اتفاق بیفتد.

دکتر علوی گفت: در بعضی از موارد ممکن است خانمها این درد سینه را به طور همیشگی داشته باشند و این درد آزار دهنده باشد و یا به دلیل تداوم درد، آن را علامتی از سرطان پستان بدانند و به پزشک مراجعه کنند، در این هنگام پزشک موظف است که در ابتدا بیمار را تحت معاینه کامل قرار دهد و سونوگرافی و در صورت لزوم ماموگرافی درخواست کند تا مشخص شود آیا علاوه بر زمینه فیبروکیستیک بیماری همراه و یا توده ای در سینه وجود دارد یا خیر.

عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران ادامه داد: در صورتی که پزشک معالج بعد از چکاپ کامل اطمینان پیدا کند که به غیر از زمینه فیبروکیستیک بیماری همراه دیگری وجود ندارد به شخص این اطمینان را می دهد که این عارضه عادی و قابل درمان است و تا حدودی زیادی نگرانی وی را کاهش می دهد.

دکتر علوی با رد احتمال تبدیل فیبروکیست ها به توده های سرطانی گفت: فیبروکیستیک یک عارضه خوش خیم است اما به دلیل این که در بین زنان بسیار شایع است تعدادی از آن ها بدون ارتباط با فیبروکیستیک ها ممکن است به سرطان مبتلا شوند و این احتمال وجود دارد که در سونوگرافی و ماموگرافی که برای تشخیص فیبروم ها انجام می شود توده های سرطانی نیز مشاهده شود.

وی شایعترین علامت فیبروکیستیک را درد سینه همراه با تورم عنوان کرد و افزود: در بعضی از مواردی که شدت درد کم باشد بیمار پس از مراجعه به پزشک و اطلاع از این موضوع که این تغییر در پستان عارضه ای عادی است این درد را تحمل می کند ولی در بعضی موارد که شدت درد زیاد است بیمار نیازمند درمان داروئی است.

دکتر علوی به دو فاکتور رژیم غذایی، اضطراب و استرس در تشدید درد سینه های فیبروکیستیک اشاره کرد و گفت: شدت درد در دوران عادت ماهانه متفاوت است که عواملی چون مصرف مواد محرک کافئین دار ازجمله کاکائو، نوشابه های گاز دار، و قهوه در رژیم غذایی و مواجه با استرس و اضطراب می تواند این درد را افزایش دهند.

عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران پیرامون درمان این حالت خاطر نشان کرد: در قدم اول در درمان زنان مبتلا به فیبروکیستیک به آن ها اطمینان داده می شود که مشکلی وجود ندارد و این یک عارضه عادی و قابل درمان است که این اطمینان بخشی تا حدودی، از استرس بیمار می کاهد.

وی ادامه داد: در صورتی که بیمار برای کاهش درد نیاز به مصرف دارو داشته باشد،با تجویز ترکیبات ویتامین e و روغن گل مغربی تا میزان زیادی می توان درد را کاهش داد و همزمان به بیمار توصیه می شود که رژیم غذائی ذکر شده را رعایت کند. در مواردی که شدت درد زیاد باشد از درمان های داروئی دیگر مانند تاموکسیفن و دانازول استفاده می شود.

عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: درمان جراحی در این بیماران معمولاٌ نیاز نیست، مگر در مواردی که شدت درد بیمار زیاد باشد و پزشک مجبور شود قسمتی از ناحیه سینه را که فیبروکیستیک دردناک در آن قرار دارد خارج کند ولی جراحی در سینه های فیبروکیستیک بسیار بسیار نادر اتفاق می افتد و 99 درصد خانم ها به درمان های ابتدایی و داروئی پاسخ می دهند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 237]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن