تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فرزندان خود را به كسب سه خصلت تربيت كنيد: دوستى پيامبرتان و دوستى خاندانش و قرائت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838156375




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

کلهر: تکیه سینما به دولت سبب تکرار می شود


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: تهران-مشاور هنری سابق رئیس جمهور با تاکید بر حضور هرچه بیشتر بخش خصوصی در سینمای ایران گفت: تکیه سینما به حمایت اقتصادی و فکری از دولت سبب تکرار در سینمای ایران می شود. به گزارش ایرنا، مهدی کلهر در نشست خبری چشم انداز بیست و نهمین جشنواره بین المللی فیلم فجر که با حضوروی، مسعود فراستی منتقد سینمای ایران، حبیب الله کاسه ساز تهیه کننده سینما و محمد تقی فهیم از دیگر منتقدان سینمای ایران در فرهنگسرای رسانه برگزار شد، با اشاره به سینمای ایران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی افزود: برخی بر این اعتقاد بودند که سینما پس از انقلاب باید تعطیل شود زیرا این هنر متناسب با انقلاب ما نبود.
وی تصریح کرد: با توجه به شکست سینمای تجاری در اواسط دهه ‪۵۰‬کمتر کسی تمایل به سرمایه گذاری در سینما و ساخت فیلم پس از انقلاب را داشت و یکی از دلایلی که ما در آن زمان اقدام به راه اندازی جشنواره فیلم میلاد کردیم تلاش برای زنده نگاه داشتن سینما بود، اگرچه برخی واکنش های تندی به راه اندازی این جشنواره نشان دادند.
به گفته کلهر، برگزاری جشنواره فیلم میلاد قدم اول بود و در حقیقت این رویداد سینمایی و تجربیات حاصل از برگزاری آن مقدمات برگزاری جشنواره بین المللی فیلم فجر را فراهم کرد تا در نهایت سال بعد و در ایام پیروزی انقلاب اسلامی نخستین دوره جشنواره فیلم فجر در بهمن سال ‪۶۰‬برگزار شد.
وی با اشاره به قوانین دوره اول جشنواره فیلم فجر یادآور شد: دوری از هرگونه خشونت در آثار ارائه شده و رعایت شئونات اسلامی از جمله شروط ما برای حضور یک اثر سینمایی در جشنواره فیلم فجر بود.
کلهر با تاکید بر حضور بخش خصوصی در سینمای ایران گفت: دولتی شدن سینما سبب می شود تا به تکرار در ساخت آثر سینمایی مبتلا شویم و تلاش ما از همان دوره های نخست این بود تا بخش خصوصی بیشتر وارد کار شود.
وی ادامه داد: در دوره های بعدی تلاش هایی برای احیای سینمای بین الملل شد اما من به دوستان دوران اصلاحات تاکید داشتم که دیگر این اتفاق نخواهد افتاد.
کلهر خاطر نشان کرد: سینمای ایران بیمار است وتا زمانی که دولت نقش اصلی را بازی می کند نمی توان توقع داشت این اوضاع تغییر کند. باید بپذیریم سینما در ابتدا یک سرگرمی است و در ادامه می توان از آن به عنوان یک رسانه استفاده کرد.
در ادامه این نشست، مسعود فراستی نیز با اشاره به وضعیت کنونی سینمای ایران گفت: هنوز بسیاری با مقوله سینما مشکل دارند و تنها به دنبال سینمای دولتی و خنثی هستند که اساسا این نوع سینما جذابیتی ندارد.
وی افزود: سینمای دولتی ما از سال ‪۶۳‬به لحاظ اقتصادی و فکری تقریبا تثبیت شد و تفکرات سینمای عرفانی بر سینمای ایران سایه انداخت.
این منتقد سینمای ایران تاکید کرد: تفکر تحقق سینمای روشنفکری و در عین حال غیر سرگرم کننده سینمای ما را تخریب کرد و با این روند در سال های ابتدایی علاوه بر حذف سینمای سرگرمی مردم دیگر به فیلم های سینمایی اقبالی از خود نشان ندادند و حاصل این تفکر تولید فیلم های جشنواره ای بود.
به گفته فراستی، امروز برای آنکه جشنواره های خارجی به فیلم های سینمایی ایرانی توجه کنند باید الزاما در آنها سیاه نمایی از شرایط کشور وجود داشته باشد و نگاه سینمایی به فیلم ها از بین رفته است.
این منتقد سینما ادامه داد: جشنواره هایی که ما در این دوره داریم به معنای حقیقی بین المللی نیستند . حتی خط مشی مشخصی در آنها دیده نمی شود و تولیدات حاضر در جشنواره های ما بر اساس داوری ساخته می شوند.
حبیب الله کاسه ساز تهیه کننده سینما نیز با اشاره به حضور جوانان در جشنواره های سینمایی گفت: متاسفانه شرایط به گونه ای شده که فیلمسازان جوان ما تلاش می کنند تا بر اساس سلیقه داوران فیلم بسازند که این آسیب بزرگی است.
وی افزود: همچنین در هر دوره از جشنواره شاهد افزوده شدن یا حذف بخش هایی به جشنواره فیلم فجر بوده ایم و این امر سبب شده است تا تجربه ای در دوره های مختلف این رویداد سینمایی منتقل نشود.
بیست و نهمین جشنواره بین المللی فیلم فجر از ‪۱۶‬تا ‪۲۶‬بهمن ماه در برج میلاد تهران برگزار می شود.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن