واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: مشهد_ وزیر کشور گفت: سند جامع پیشگیری از اعتیاد کشور تدوین شده است و در آینده نزدیک ابلاغ می شود. مصطفی محمد نجار پنجشنبه شب در حاشیه جلسه شورای هماهنگی پیشگیری از مواد مخدر استان خراسان رضوی در مشهد در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در این سند که با امضای رییس جمهوری اعلام می شود، وظایف همه بخشها اعم از آموزشی، فرهنگی، اجتماعی و غیره مشخص و مدون شده است.
به گزارش ایرنا ، وی گفت: در این راستا به نقش مهم آموزش در مدارس و دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، استفاده از ظرفیت های ائمه جماعات، محیط های کارگری و غیره نیز توجه خاص شده است.
وزیر کشور افزود: همچنین در این سند بر لزوم اطلاع رسانی مناسب به خانواده ها به عنوان یکی از موارد مهم ، تاکید شده است.
محمد نجار اظهارداشت : پیشگیری مقدم بر درمان است و پیشگیری اولیه از اعتیاد نیاز به کار فرهنگی و فرهنگ سازی داشته و همه بخشهای فرهنگی به خصوص رسانه ها باید در این ارتباط احساس مسوولیت بیشتری کنند.
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: اعتبارات بخش مبارزه با مواد مخدر کشور متناسب با نقشه جامع راه، ظرفیت ها ، اقدامات ، موقعیت و خطر خیز بودن مناطق مختلف کشور در زمینه های پیشگیری ، درمان و مقابله اختصاص می یابد.
وی برخورد قاطع تر با سران و سرکردگان باندهای قاچاق مواد مخدر را از سایر رویکردهای مهم ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور طی سالجاری برشمرد.
وزیر کشور با اشاره به اینکه تا سال گذشته در مقابله با مواد مخدر روان گردان خلاء قانونی وجود داشت، گفت: با توجه به ابلاغ قانون جدید مقابله با این مواد که به تایید رهبر معظم انقلاب رسیده و در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شده ، با قاچاقچیان و فعالان تهیه و توزیع این مواد با قاطعیت بسیار زیاد و بدون اغماض برخورد می شود.
وی دیگر اقدامات ستاد کل مبارزه با مواد مخدر کشور را اجرای مقدمات پیاده سازی قانون ساماندهی درمان معتادان به عنوان افراد بیمار در مراکز ترک اعتیاد ذکر کرد.
وزیر کشور گفت: در این راستا تلاش می شود با افزایش مراکز درمانی ترک اعتیاد همه معتادان تحت پوشش قرار گیرند.
محمد نجار با اشاره به اینکه هم اکنون نیمی از معتادان کشور در مراکز ترک اعتیاد تحت درمان قرار دارند، اظهارداشت : استفاده بیشتر از ظرفیت های تشکل ها و نهادهای غیر دولتی برای درمان معتادان از دیگر رویکردهای مهم این ستاد است و اکنون نیز ۷۰درصد از اقدامات درمان و ترک اعتیاد کشور به تشکلهای مردمی و غیر دولتی واگذار شده است.
استاندار خراسان رضوی نیز گفت: با توجه به تصویب قانون جدید مقابله با مواد مخدر روان گردان و اهتمام بیش از پیش دست اندرکاران مربوطه، امید است شاهد کاهش این معضل در جامعه باشیم.
محمود صلاحی افزود: در دور جدید فعالیتهای ستاد مبارزه با مواد مخدر به درمان و بازتوانی و حرفه آموزی معتادان با اولویت مراکز نگهداری خاص، توجه مناسبی شد و در این راستا سه اردوگاه بازتوانی و ترک اعتیاد در این استان در حال احداث است که نخستین آنها تا ۱۵روز آینده به بهره برداری می رسد.
وی بدون اشاره به اعتبار تخصیص یافته برای مقابله با مواد مخدر در خراسان رضوی طی سال جاری، اعتبار فوق را ناکافی برشمرد و خواستار افزایش آن شد.
استاندار خراسان رضوی گفت: میزان کنترل های مرزهای شرقی کشور در محدوده این استان طی امسال نسبت به سال گذشته افزایش خوبی یافته است.
در پایان این آیین برای نخستین بار در کشور احکام فرمانداران شهرستانهای خراسان رضوی به عنوان روسای شورای فرعی هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان به آنان اعطا شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 169]