تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 24 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نماز قلعه و دژ محکمی است که نمازگزار را از حملات شیطان نگاه می دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865169722




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

وزير خارجه كويت:ايران وآمريكا از ايجاد تنش درمنطقه جلوگيري كنند


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: وزير خارجه كويت:ايران وآمريكا از ايجاد تنش درمنطقه جلوگيري كنند
گروه سياست خارجي: معاون نخست وزير و وزير خارجه كويت ضمن تا‡كيد بر حق ايران در برخورداري از تكنولوژي هسته‌اي صلحآميز از تهران خواست تا به الزامات بين‌المللي پايبند باشد.‌‌‌به گزارش خبرگزاري كويت، شيخ محمد صباح السالم الصباح در گفتگو با شبكه خبري العربيه تصريح نمود: كويت بار ديگر حمايت صريح و بدون ابهام خود را از حق ايران در داشتن برنامه هسته‌اي صلحآميز اعلا‌م مي‌كند.شيخ محمد صباح گفت: ايران، كشورهــــــاي عضو شوراي همكاري خليج فــــــارسو هر كشور ديگري در جهــــان حق استفاده از انــــــرژي هسته‌اي صلحآميز را دارند البته تا جايي كه اين كشورهابه الزامات آژانس بين‌المللي انرژي اتمي پايبند‌‌‌‌باشند.‌‌وي افزود: دوستان ما در ايران مي‌دانند كه ناكامي در پاسخ مثبت به درخواست‌هاي بين‌المللي نه به نفع آنها و نـــــه به نفع دوستانشان در منطقه خليج فارس است. شيخ محمد صباح گفت: كويت مخالف استفاده از زور در خصوص مسئله هسته‌اي ايران است و ما گفتگو و ابزار ديپلماتيك را تنها ابزار موثر و سازنده براي حل و فصل اين مسئله مي‌دانيم.شيخ محمد صباح در خصوص تهديد دوباره ايران به بستن تنگه هرمز در صورت اقدام نظامي عليه اين كشور گفت: مــــــا و ديگر اعضاي شوراي همكاري خليج فارس، مخالف هرگونه اقدام نظامي در منطقه هستيم، به نظر مي‌رسد كه بستن تنگه هرمز بيش از آن كه آمريكا را هدف بگيرد، كشورهاي عضو شوراي همكاري خليج فارس را هدف قرار خواهد داد و چنين اقدامي مي‌تواند بـــــــراي ما بيش از هر طرف ديگر مضر بـــــاشد .شيخ محمد صباح گفت : اگر ايران به طور مثال از جانب اسرائيل كه دشمن ما نيز هست مورد حمله قرار گيرد و ايراني ها نيز تنگه هرمز را ببندند، چه كسي جز ما بازنده خواهد بود ؟ وزير خارجه كويت گفت : بنابراين ما از دوستـــــــان ايراني و آمريكايي خـــــــود مي خواهيــــم كه در اظهارات خود احتياط كرده، از هرگونه ايجاد تنشي در منطقه‌‌‌‌خودداري كرده و اختلا‌فات خود را از طريق مسالمت آميز حل و فصل كنند . وي در پاسخ به سوالي در مورد موضع كويت در قبال اقدام نظامي عليه ايران، افزود : اين مسئله درست است كه متحدان آمريكايي ما، كويت را از اشغال عراق آزاد كردند اما ما به آمريكا به صراحت اعلا‌م كرده ايم كه مخالف استفاده اين كشور از خاك كويت براي اقدام نظامي عليه ايران هستيم . شيخ محمد صباح تاكيد نمود : رايزني هاي ما با دوستان ايراني مان ادامه دارد، من اخيراً با منوچهر متكي وزير امور خارجه ايران ديدار و گفتگو كردم . آنها - ايراني ها - موضع كويت را مي دانند .وي افزود : من در تهران اعلا‌م كردم كه ايران بايد به جهان در خصوص برنامه هسته اي صلح آميز خود از طريق تعهد به الزامات آژانس اطمينان دهد. من هميشه گفته‌ام كه محمد البرادعي مدير كل آژانس بين المللي انرژي اتمي يك دوست است و دشمن نيست و اگر او از اين برنامه - هسته اي ايران - رضايت نداشته باشد ، همه جهان از اين برنامه احساس راحتي نخواهند كرد .

افزايش نظارت كويت بر مرزهاي مشترك با ايران

روزنامه كويت‌تايمز مدعي شد كه‌‌‌‌كويت تصويب روندهايي را آغاز كرده است تا نظارت بر مرزهاي مشترك با ايران را افزايش ‌دهد. به گزارش ايسنا، اين روزنامه نوشت كه اداره‌ امنيت وزارت كشور كويت نظارت بر مرزهاي هوايي، دريايي و زميني با ايران را تشديد كرده است. به گفته‌ يك مقام امنيتي، وزارت كشور كويت قرار است ظرف دو ماه آينده چند فروند قايق گشت آبي - خاكي را خريداري كند. اين مطلب را روزنامه‌ الوطن گزارش كرده است. مقام ياد شده گفت كه دستوراتي به هيات مديره امنيت پايتخت داده شده است مبني بر اين كه تعدادي قايق گشت و نيرو را در اختيار پرسنل اداره امنيت كشور در جزيره فيلكه قرار دهد.
 يکشنبه 20 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن