واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: كوتاه و خواندني
سكه 100 توماني به بازار مي آيد
سكه 100 توماني حداكثر تا سه ماهه چهارم سال جاري وارد بازار مي شود.
مجيد صنيعي رييس سازمان چاپ اسكناس و مسكوك بانك مركزي در جمع خبرنگاران با بيان اينكه در سال جاري سكه هاي 250 ريالي و 500 ريالي با آلياژ جديد عرضه خواهند شد، اظهار داشت: سكه هاي هزار ريالي نيز حداكثر تا سه ماهه چهارم سال وارد بازار خواهد شد.
وي خاطرنشان كرد: آلياژ اين مسكوكات متشكل از 92 درصد مس، 2 درصد نيكل و 6 درصد آلومينيوم است.
به گفته صنيعي سكه هاي 250 ريالي، 500 ريالي و هزار ريالي به ترتيب 2/8 گرم، 3/7 گرم و 5/9 گرم وزن دارند. صنيعي با بيان اينكه تا كنون بيش از 100 ميليون قطعه ايران چك 500 هزار ريالي توسط بانك مركزي چاپ شده است، ادامه داد: در سال جاري يك ميليارد قطعه اسكناس به ارزش 53 هزار ميليارد ريال، 500 ميليون سكه و 510 ميليون قطعه ايران چك به چاپ خواهد رسيد.
به گفته وي، هزينه چاپ اسكناس 50 هزار ريالي حدود 24 تومان و هزينه چاپ اسكناس هزار ريالي حدود 13 تومان مي باشد.
مركز مديريت اطلاعات راه هاي كشور افتتاح شد
مركز مديريت اطلاعات راه هاي كشور با حضور حميد بهبهاني، وزير راه و ترابري در سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي افتتاح شد.
محمد بخارايي، رييس سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي در مراسم افتتاحيه اين مركز اظهار كرد: مركز مديريت اطلاعات راه هاي كشور يكي از سي پروژه راهداري در سي سال پيروزي انقلاب بوده است. وي افزود: مركز مديريت اطلاعات راه هاي كشور به عنوان برج ديده باني سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي است، از اين رو لازم بود مركزي براي جمع آوري به موقع اطلاعات و به تصوير كشيدن شبكه براي اطلاع رساني تاسيس شود. بخارايي خاطرنشان كرد: اين پايگاه براي استفاده از تمامي اهالي حمل و نقل، وزارت راه و ترابري، پليس راه، اورژانس و ستاد حوادث غيرمترقبه راه اندازي شده است و آنها مي توانند از آن استفاده كرد. وي در پايان با اشاره به اينكه در حدود 100 ميليارد تومان هزينه نصب تجهيزات اين سيستم شده است، گفت: اميدواريم با راه اندازي اين مركز بتوانيم از تمام قابليت هاي آن براي ارتقاي ايمني جاده هاي كشور استفاده كنيم.
دومين فرودگاه كشور واگذار مي شود
معاون وزير راه و ترابري گفت: فرودگاه اراك براي واگذاري به بخش خصوصي در مرحله مذاكرات قرار دارد كه به طور قطع تا پايان سال اين بخش فعاليت خود را در اين فرودگاه آغاز مي كند.
اصغر كتابچي مديرعامل و رييس هيات مديره شركت فرودگاه هاي كشور در گفت وگو با ايسنا، اظهار كرد: مذاكرات واگذاري فرودگاه اراك به بخش خصوصي به دليل تغيير استاندار اراك به تعويق افتاده است كه اميدواريم با پيگيري هايي كه در اين زمينه انجام مي شود هرچه زودتر اين مذاكرات نهايي و تا پايان سال جاري فرودگاه اراك به عنوان دومين فرودگاه كشور به بخش خصوصي واگذار شود. وي درباره واگذاري ساير فرودگاه ها به بخش خصوصي گفت: در شرايط فعلي متقاضي براي ساير فرودگاه هاي كشور از سوي بخش خصوصي وجود ندارد اما اگر متقاضي براي سرمايه گذاري در فرودگاه ها اعلام آمادگي كند ما نيز آماده واگذاري هستيم.
مديرعامل شركت فرودگاه هاي كشور درباره وضعيت فرودگاه رامسر نيز خاطرنشان كرد: بخش خصوصي فعاليت خود را در اين فرودگاه آغاز كرده و در حال حاضر به دنبال ايجاد زمينه لازم براي اجرايي كردن برنامه هاي خود است.
بزرگترين بانك خصوصي كشور 172 شعبه اي شد
در آستانه ميلاد فرخنده نخستين ستاره سپهر سروري، مولي الموحدين علي(ع) و به ميمنت اين روز، بانك پارسيان صدو هفتادو دومين شعبه خود را در خيابان شادمهر(شرق تهران) افتتاح كرد.
به گزارش روابط عمومي بانك پارسيان، شعبه شادمهر كه صد و يكمين شعبه بانك در تهران است، از اين پس آماده ارائه انواع خدمات بانكي و خدمات مرتبط با كارت هاي الكترونيكي به مشتريان اين بانك است.
سيد آقايي، مدير امور شعب بانك، در مراسم گشايش شعبه جديد كه با حضور تني چند از مديران بانك، اصناف و كسبه محل برگزار شد، ضمن عرض تبريك به مناسبت زاد روز مولاي متقيان علي(ع) از اعتماد و استقبال هم ميهنان از خدمات بانك پارسيان تشكر كرد و گفت: مديران و دست اندركاران بانك اين اعتماد را سرمايه اي گرانبها مي دانند و تلاش مي كنند با افزودن بر تنوع و ارتقاي كيفيت خدمات به نيازها و انتظارات فزاينده مشتريان به شيوه اي مطلوب و شايسته پاسخ دهند.
وي با اشاره به زير ساخت هاي موجود در بانك و ظرفيت هاي فراهم آمده افزود: در حال حاضر بانك پارسيان با گرد آوردن نيروي انساني تحصيل كرده، ممتاز و كارآزموده، پشتوانه غني و قابل توجهي از دانش روز و تجربيات ارزنده را در اختيار دارد كه مي تواند با اتكاي به آن و تلاش هايي كه در حال انجام است، رتبه و جايگاه بانك را بيش از اين ارتقا» بخشد و به تبع آن رضايت بيش از پيش مشتريان را فراهم آورد.
هشدار نسبت به عواقب استفاده از جايگاه سيار عرضه سوخت
رييس سنديكاي جايگاهداران سوخت سراسر كشور با بيان اينكه شركت ملي پخش فرآورده هاي نفتي ايران بعد از زلزله بم اقدام به خريد تعداد محدودي جايگاه سيار عرضه سوخت براي شرايط خاص كرده بود، نسبت به عواقب استفاده از اين جايگاه ها در شرايط كنوني هشدار داد.
بيژن حاج محمدرضا در گفت وگو با مهر اظهار داشت: بعد از زلزله بم شركت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي به منظور استفاده در مواقع اضطراري مانند زلزله، سيل و مشكلات اينچنيني درخواست ساخت تعداد محدودي جايگاه ساير عرضه بنزين را به يك شركت سازنده داخلي ارائه داد.
وي با بيان اينكه در شرايط كنوني كه كشور با مشكل خاصي روبرو نيست، استفاده از جايگاه هاي سيار عرضه بنزين مشكلات را چند برابر خواهد كرد، توضيح داد: استفاده از اين جايگاه هاي سيار غير از دامن زدن به معضل ترافيك، ايجاد راهبندان و اعتراض مردم نتيجه ديگري نخواهد داشت.
به گفته وي جايگاه هاي مذكور در بهترين حالت قادر به عرضه حدود 300 هزار ليتر بنزين در روز هستند كه اين ميزان در مقايسه با آمار مصرف كشور بسيار ناچيز است.
حاج محمدرضا با اشاره به اينكه مديريت اين جايگاه ها بر عهده شركت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي خواهد بود، خاطرنشان كرد: استفاده از اين روش به هيچ عنوان تحولي در طرح سوخت رساني و رفع مشكلات ايجاد نمي كند بلكه به مشكلات كنوني دامن خواهد زد.
رييس سنديكاي جايگاهداران سوخت سراسر كشور در ادامه اظهار داشت: استفاده از اين روش در شرايطي كه كشور با مشكل روبرو و بحث منافع ملي در ميان است، توجيه پذير است اما در شرايط كنوني از هيچ توجيه منطقي برخوردار نيست.
بهره مندي اولين مشتري حادثه ديده بانك پاسارگاد از بيمه سپرده گذاران
اولين مشتري بانك پاسارگاد از طرح بيمه حوادث سپرده گذاران با هزينه بانك، بهره مند شد.
به گزارش روابط عمومي بانك پاسارگاد، سيد مجتبي سطوت، مدير امور توسعه سرمايه انساني بانك، در مراسم افتتاح شعبه بيرجند، با اعلام خبر فوق گفت: به دنبال اقدام نو و در خور توجه بانك پاسارگاد مبني بر ارائه بيمه حوادث، با هزينه ي بانك به سپرده گذاران گرامي، اولين مشتري حادثه ديده بانك، از اين خدمت بهره مند شد.وي ادامه داد: بانك پاسارگاد خرسند و خشنود است كه در مواقع حادثه و گرفتاري نيز مي تواند در حد توان خود به ياري مشتريان و همراهان هميشگي خود شتافته و گوشه اي از زيان آنها را جبران كند. با اين اميد كه هرگز حادثه اي براي هيچ يك از هم وطنان عزيز اتفاق نيفتد.مدير امور توسعه سرمايه انساني بانك در مورد ارتقا» رتبه بانك پاسارگاد در رتبه بندي نشريه معتبر بنكر تصريح كرد: بانك پاسارگاد در آخرين رتبه بندي نشريه بنكر در پايان سال 1386، رتبه 536 را در بين 1000 بانك تراز اول جهان، رتبه پنجم را در بين بانك هاي دولتي و خصوصي ايران و رتبه اول را در بين بانك هاي خصوصي كشورمان كسب كرد. وي ادامه داد: بي شك اين موفقيت ها ميسر نمي شد مگر با ياري خداوند، تلاش مديران با تجربه و بانكداران جوان ما در پاسارگاد و نيز توجه و لطف هموطنان عزيز در استقبال از انواع خدمات بانك پاسارگاد. سطوت در پايان در خصوص روند افتتاح شعبه هاي بانك پاسارگاد خاطرنشان كرد: روند گشايش شعبه هاي بانك پاسارگاد همچنان ادامه دارد و شعبه هاي بسياري در سرتاسر كشورمان در انتظار افتتاح رسمي، براي ارائه خدمات به هم ميهنان گرامي هستند.
شنبه 19 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]