واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: به گزارش خبرنگار مهر در قم، جان ویلسون جمعه شب در سمینار یکروزه بین المللی بهره وری و توسعه منابع انسانی که با بهره وری و توسعه منابع انسانی در سالن شهید مطهری مرکز جهانی علوم اهل بیت (ع) قم برگزار شد، با بیان اینکه اتفاقات اخیر از جمله سیل در استرالیا و برزیل با گرمایش جهانی بی ربط نیست، بیان داشت: ایران برای تولید برق خود از انرژی آب استفاده می کند و این امر در کاهش آلودگی محیط زیست موثر و از لحاظ محیط زیست سبز است و این امر در کاهش گرمایش جهانی و ذوب شدن یخ های قطبی نیز موثر است.
تغییر جزء لاینفک موفقیت است
مدیر آموزش برنامه های تخصصی دانشگاه شفیلد و دانشگاه آکسفورد با بیان اینکه باید بر موج و جریان های تغییر سوار شویم، اظهار داشت: کشور چین سال گذشته بزرگترین صادرکننده کالا در دنیا بشمار می رفت ولی هم اکنون کشور آلمان بزرگترین صادرکننده است و شما تغییرات و پیشرفت را در جهان روز به روز شاهد هستید و اگر کسی تغییر نکند از رقبای خود عقب خواهد ماند و موفق نخواهد بود بنابراین تغییر جزء لاینفک موفقیت است.
ویلسون گفت: باید از آن ها یاد بگیریم و به آن ها برسیم و این امر نیازمند تغییر است و اگر در تجارت هستید باید سریع تر از گذشته حرکت کرد.
استاد دانشگاه آکسفورد ادامه داد: رقابت در دنیا بسیار سخت است باید هر روز سخت تر از گذشته تلاش کرد تا از رقبا عقب نمانیم و به سوی نابودی سوق پیدا نکنیم.
وی اظهار داشت: قدرت چانه زنی مشتری، خریدار، تهدید محصولات جایگزین و خدمات، تهدید محصولات جدید و رقابت میان رقبای صنعتی از جمله پنچ نیروی رقابتی است.
یادگیری باید بیشتر از تغییر باشد
مدیر آموزش برنامه های تخصصی دانشگاه شفیلد و دانشگاه آکسفورد انگلیس گفت: تغییر نیازمند یادگیری است و یادگیری باید بیشتر از تغییر مورد تاکید قرار گیرد بدلیل اینکه یکی از فاکتورهای تغییر یادگیری و آموزش است.
وی با اشاره به اینکه برای جان سالم بدر بردن از نابودی و ورشکستگی باید تغییر کرد، ادامه داد: رقابت تنها برای بخش خصوصی نیست بلکه برای بخش دولتی نیز وجود دارد.
ویلسون بیان داشت: همچنین انحصار رقابت را کنار می گذارد و باید در بخش انحصار نیز رقابت وجود داشته باشد.
وی در پاسخ به این سئوال که چرا تغییر باید باشد، بیان داشت: فشار از سوی مشتری، تکنولوژی جدید، محصولات و سرویس جدید و همچنین تغییرات سیاسی ازجمله عوامل ایجاد کننده تغییر است.
وی با اشاره به اینکه تغییر راحت نیست و به راحتی نمی توان آن را انجام داد، اظهار داشت: بیش از ۶۰ درصد مواقع تغییر درحال شکست است و معمولاً در تغییر مشکلات و مخالفت های بسیاری وجود دارد.
مدیر آموزش برنامه های تخصصی دانشگاه شفیلد و دانشگاه آکسفورد انگلیس افزود: موفقعیت سازمان به بزرگی آن نیست بلکه به سرعت تغییر سازمان بستگی دارد.
ویلسون با اشاره به اینکه پیشرفت و تغییرات فراوانی در اطراف ما در حال رخ دادن است و همین امر نیز سبب بی تحرکی ما می شود بیان داشت: هر شخصی می تواند از طریق اینترنت به کتابخانه دیجیتال برود و کتاب مورد نظر خود را پیدا کند و بداند آیا این کتاب امانت گرفته شده است بدون اینکه از خانه خود خارج و یا تحرکی داشته باشد.
وی اظهار داشت: مکانیزه، راه آهن، الکتریسته، اطلاعات و نورولوژی موج های اقتصادی هستند که در جریان تاریخی شاهد این موارد هستیم.
شایان ذکر است پروفسور جان ویلسون دارای دکترای مدیریت نیروی انسانی، دکترای مدیریت پروژه از انگلیس است و متخصص و مشاور در زمینه های نفت، گاز و پتروشیمی با سابقه ۱۵ سال، مربی تحول سازمانی در دانشگاه بردفورد انگلیس می باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]