واضح آرشیو وب فارسی:فارس: امام جمعه مهربان: خبرنگاران چشمان بيدار جامعه هستند
خبرگزاري فارس: امام جمعه مهربان گفت: خبرنگاران چشمان بيدار جامعه بوده و اين چشم آنگاه كه بيدار، تيزبين و دقيق باشد، متعلق به همه جامعه است.
به گزارش خبرگزاري فارس از مهربان، قهرمان احمدي امروز در خطبههاي نماز جمعه اين شهر با گراميداشت 17مرداد، سالروز شهادت خبرنگار متعهد« محمود صارمي» به دست نيروهاي جنايتكار طالبان در مزار شريف و با گراميداشت روز خبرنگار اظهار داشت: خبرنگاري نمايندگي افكار عمومي و پل ارتباطي بين مديريت و لايههاي متعدد جامعه است و خبرنگاران عزيز علاوه بر استمرار كار، بايد به ايجاد روح مساعدت و رغبت هرچه بيشتر عمومي براي مشاركت در توسعه و ترقي مولفههاي فرهنگي، اقتصادي، اجتماعي، تربيتي و سياسي كشور و جامعه كمك كنند.
امام جمعه مهربان وظيفه خبرنگار را آگاه كردن مردم از رويدادها در عرصه زندگي از جمله تازههاي علمي و پيشرفتها در زمينههاي گوناگون دانست و تصريح كرد: خبرنگار مسئوليت نمايندگي ارتقاي ذهينت و آگاهي مردم را عهدهدار شده است و شغل خبرنگاري سخت و مسئوليت سنگيني دارد.
احمدي جامعهشناسي و شناخت نيازهاي مردم و كشور را از ويژگيهاي يك خبرنگار دانست و افزود: خبرنگار علاوه بر سختكوشي و صداقت بايد حضور فعالانهاي در جامعه داشته باشد و با اطلاعرساني به موقع پيشرفتها در زمينههاي مختلف را مطرح كند و افكار مردم را تحت تأثير آگاهسازيهاي خود قرار دهد.
خطيب جمعه مهربان خبرنگاران را چشمان بيدار جامعه دانست و تصريح كرد: اين چشم آنگاه كه بيدار، تيزبين و دقيق باشد، متعلق به همه جامعه است و حفاظت، نگهداشتن و روشنگري در مسير ديدش به نفع كل جامعه تمام ميشود.
احمدي همچنين به ناكامي لائيكها در منحل ساختن حزب اسلامگراي عدالت و توسعه و ساقط كردن دولت اردوغان در تركيه اشاره كرد و افزود: در تركيه تلاش چند ماهه لائيكها براي خارج ساختن اسلامگرايان از صحنه با رأي دادگاه قانون اساسي ناكام ماند و لائيكها كه به اميد تكرار واقعه انحلال حزب رفاه و دولت اربكان در سال 74 با تمام قوا و با كسب حمايت سكولارهاي ارتش وارد ميدان شده بودند، مجبور به عقبنشيني شدند و در جلسه نهايي دادگاه قانون اساسي تركيه كه عاليترين مرجع قضايي در نظام سياسي تركيه محسوب ميشود، از مجموع 11 قاضي، شش قاضي حكم به انحلال حزب عدالت و توسعه داد و اين در حالي است كه براي انحلال حزب حاكم، كسب هفت رأي الزامي بود و اين حكم پيروزي ديگري براي اسلامگرايان تركيه تلقي ميشود.
امام جمعه مهربان هدف اصلي دادگاه قانون اساسي تركيه از اين جلسه را كند كردن پرونده اسلامي شدن دستگاه سياسي اين كشور دانست و افزود: لائيكها ميخواستند با اين كار خود اسلامگراها را وادار به تحمل لائيكها و پذيرش بقاياي سيستم لائيك تركيه كنند.
وي در ادامه 11 شعبان، سالروز ولادت حضرت علياكبر (ع) را كه روز ملي جوانان نامگذاري شده است را به عموم جوانان برومند پيرو و شيعه اهل بيت عصمت و طهارت (ع) تبريك و تهنيت گفت و اظهار داشت: در روز 11 شعبان سال 33 هجري قمري، نخستين فرزند پسر در خانواده حضرت ابيعبدالله الحسين (ع) به دنيا آمد و حضرت او را علي نام نهادند و علياكبر از دامان مطهر مادري با فضليت و صاحب كمال برآمد و به صفات برجستهاي آراسته بود كه اختصاص به او داشت و پدر بزرگوارش چند بار از جمله در روز عاشورا فرمود، علياكبر از هركس در اخلاق، خلقت و نحوه سخن گفتنش به پيامبر شبيهتر است.
احمدي با اشاره به نامگذاري روز ولادت حضرت علياكبر(ع) به عنوان روز جوان تصريح كرد: چه جواني براي الگوبرداري جوانان از علياكبر مناسبتر و شايستهتر است، اميد است كه جوانان اين مرز و بوم در همه شئونات زندگي، فردي و اجتماعي خود به ويژه در عبادت، اخلاق و ادب از علي اكبر (ع) تأسي كنند.
انتهاي پيام:/ ف
جمعه 18 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]