واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: يكي از خيابانهاي شهر ياسوج به نام "خبرنگار" نامگذاري شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - ياسوج
سرويس: شهرستانها
به منظور تجليل از شهداي عرصه خبر و روز خبرنگار، يكي از خيابانهاي شهر ياسوج روبروي به نام خبرنگار نامگذاري شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه كهگيلويه و بويراحمد، شهردار ياسوج در مراسم نصب تابلوي اين خيابان، افزود: شهداي عرصه خبر انسانهاي شريف و پاكي بودند كه براي اطلاعرساني، به مقام والاي شهادت رسيدند.
وي تصريح كرد: نام و ياد شهدا بايد در جامعه زنده و بالنده باشدكه يكي از شيوههاي آن يادآوري نام و رشادتهاي اين بلند قامتان تاريخ است.
وي اظهار كرد: خبرنگاران از قشرهاي زحمتكش و مخلص نظام هستند كه بايد براي رفع مشكلات آنان و ارتقاي شان و منزلت حرفه مقدس خبرنگاري تلاش كرد.
علي فاطمه، معاون اجتماعي فرماندهي نيروي انتظامي كهگيلويه و بويراحمد نيز به خبرنگار ايسنا گفت: در مقابل تجهيزات دشمن و تهاجم فرهنگي، خبرنگاران سربازان خط مقدم فكر و انيشه هستند.
وي با اشاره به اين كه در همه كشورها ثابت شده است كه حوزه اطلاعرساني از حوزههايي هستند كه روي آن سرمايهگذاري ميكنند، افزود: در بسياري از مواقع ميشود كه با استفاده از اين حوزه جامعه را به سمت و سوي توسعه سوق داد و يا به عكس آن اتفاق ميافتد.
وي با تاكيد بر اين كه خبرنگار در امر خبر رساني بايد صادق و امانت دار باشد، افزود: خبرنگاران بايد داراي اطلاع كاملي از روانشناسي و جامعه شناسي باشند تا اخباري كه منعكس ميكنند اثر مطلوب و مثبتي براي افكار عمومي جامعه داشته باشد.
وي با اشاره به اين كه نيروي انتظامي و خبرنگاران دو لبه يك قيچي هستند، افزود: نيروي انتظامي و خبرنگاران ميتوانند در كنار هم براي شناسايي معضلات اجتماعي و ريشه كن كردن آنها نقش اساسي ايفا كنند.
خليفه خلقي پور، معاون پشتيباني استانداري كهگيلويه و بويراحمد نيز در مراسم گراميداشت روز خبرنگار،گفت: حوزه خبر و خبرنگاري با توجه به سختيهاي كه دارد جزء مشاغل سخت به حساب ميآيد.
وي ادامه داد: كار خبرنگاري در اين استان نوزاد است چرا كه ما در انجام كار اطلاعرساني اول راه هستيم.
وي تاكيد كرد: خبرنگاران بايد خود احترام خود را حفظ كنند چرا كه حرمت امامزاده را بايد متولي آن نگاه داد و اگر كسي از خبرنگاران دچار تخلفي شود خود به خود كل جامع خبرنگاري نيز تحت تاثير عمل منفي آن قرار ميگيرد.
خلقي پور گفت: خبرنگاران در قبال ارائه صحيح خدمات دولت مسؤوليت سنگيني دارند و بايد از اختلاف و تفرقه دوري كنند.
وي تصريح كرد: خبرنگاران كليد دار آبروي مردماند و شايد حساسترين رسالت خبرنگار همين باشد.
حجتالاسلام و المسلمين سيد علي اصغرحسيني، امام جمعه ياسوج نيز گفت: خبرنگاران با ارايه اطلاعات به عموم مردم موجب حضور پررنگ آنان در عرصههاي مختلف فرهنگي، سياسي و اجتماعي، ميشوند.
وي با اشاره به اين كه افرادي كه اطلاعات و اخبار را در اختيار مردم قرار ميدهند بايد به وظايف خود بخوبي عمل كنند، خاطرنشان كرد: اطلاعات و اخبار درصورتي موثر است كه بصورت شفاف به جامعه انتقال داده شوند.
وي گفت: خبرنگاران بايد به دور از جهتگيريهاي سياسي و غرض ورزي پس از اطلاع از صحت و سقم اخبار آنها را در جامعه منتشر كنند.
وي اظهاركرد: اين قشرميتواند با انعكاس ضعفها و توانمنديها، زمينه پيشرفت را در جامعه بوجود آورد.
حسيني افزود: انعكاس صحيح مطالب درجامعه در واقع يك نوع پاسخگويي مناسب به مطالبات مردم بوده كه در اين مسير دستيابي خبرنگار به اطلاعات كامل و دقيق ضروري است.
نادر منتظريان، معاون سياسي و امنيتي استاندار كهگيلويه و بويراحمد نيز به ايسنا،گفت: هماهنگي و همدلي و ارتباط خبرنگاران و مسؤولان باهم ميتواند به پيشرفت و توسعه استان كمك كند.
وي افزود: كار خبرنگار ظريف، مهم ،حساس و سخت است چرا كه بايد اطلاعرساني لحظهاي باشد و كوچكترين لغزشي باعث از بين رفتن اعتماد عمومي به آن ميشود.
وي اظهاركرد: يك خبرنگار بايد فردي با هوش، زرنگ، مستعد، پركار و پرتلاش باشد و به موقع خبررساني كند.
معاون سياسي و امنيتي استاندار كهگيلويه و بويراحمد، خاطر نشان كرد: خبرنگاران بايد با ملاحظه طوري مسائل را مطرح كنند كه با مشكل مواجه نشوند.
منتظريان اضافه كرد: اعتماد عمومي ميتواند يك خبرنگار را بعنوان خبرنگار موفق به جامعه معرفي كند.
انتهاي پيام
جمعه 18 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]