تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 19 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بسم اللّه‏، شفاى هر دردى و يارى كننده هر دارويى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851680550




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

با پايان فضاي آدرس‌دهي فعلي، اينترنت ظرف سه سال آينده از كار مي‌افتد


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: با پايان فضاي آدرس‌دهي فعلي، اينترنت ظرف سه سال آينده از كار مي‌افتد


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جامعه اطلاعاتي -فناوري اطلاعات

اينترنت تا سه سال آينده به سوي انفجار پيش مي‌رود مگر اين كه هر كاربر و دستگاه رايانه‌يي كه برروي كره‌ي زمين وجود دارند به سوي IPv6 حركت كنند.

به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،عده‌ي معدودي در مورد فن‌آوري زيربنايي دستگاه‌ها و سيستم‌هايي كه هر روز از آن‌ها استفاده مي‌كنند به خود نگراني راه مي‌دهند و زماني هم كه مربوط به اينترنت باشد بيش‌تر مردم تنها به تايپ آدرس در مرورگر پرداخته و به وب‌سايتي مي روند كه در آن به دنبال اطلاعاتي هستند.

در نشست اجرايي سازمان توسعه و همكاري‌هاي اقتصادي (OECD) با موضوع «آينده‌ي اقتصاد اينترنت» كه در سئول انجام گرفت، پيش‌بيني شد فضاي آدرس‌دهي فعلي اينترنت ظرف سه تا چهار سال آينده به پايان خواهد رسيد.

زيربناي سطح كاربري ساده‌اي كه بيش‌تر مردم به صورت آنلاين تجربه مي‌كنند، دنياي آدرس‌هاي پروتكل اينترنتي يا IP است، يك آدرس اينترنتي، آدرس رقمي كه توسط آن هويت و مكان يك رايانه در شبكه‌ي اينترنت معين مي‌شود.

هنگامي كه كاربري از رايانه‌ي خود براي رفتن به اينترنت استفاده مي‌كند، رايانه‌اش از آدرس IP براي اتصال به رايانه‌ي ديگر به عنوان مثال رايانه‌ي ميزبان سايتي كه خواهان بازديد از آن است، استفاده مي‌كند.

هر دستگاهي در اينترنت بايد حداقل يك آدرس IP داشته باشد؛ سيستم نام دامنه با تبديل نام‌هايي مانند ICANN.org به مجموعه شماره‌هاي يك آدرس IP كه به خاطر سپردن آن‌ها دشوار است، اين امر را عملي مي كند اما با اتمام ظرفيت نسخه‌ي 4 پروتكل اينترنت يا IPv4، ديگر شيوه‌ي معمول به دست آوردن و اختصاص يك آدرس IP ممكن نخواهد بود.

نسخه‌ي 4 پروتكل اينترنت در سال 1977 معين و براي فراهم‌سازي چهار ميليارد آدرس جداگانه منظور شد. در آن زمان تصور مي‌رفت اين آدرس‌ها براي عمر اين پروتكل بيش از اندازه كافي باشند اما محبوبيت و رشد شگفت‌انگيز اينترنت از آن زمان ظرفيت چنداني از آدرس‌هاي IPv4 را باقي نگذارده است.

راهكار معرفي شده براي اين مشكل، نسخه‌ي 6 پروتكل اينترنت يا IPv6 است؛ اين سيستم شماره‌گذاري جديد بيش از يك دهه قبل براي حل مشكل به پايان رسيدن ظرفيت IPv4 ايجاد شد.

IPv6 در مقايسه با ظرفيت چهار ميليارد آدرس IPv4، بيش از 340 تريليون تريليون تريليون جا براي آدرس هاي جداگانه دارد و براي اين كه به ابعاد ظرفيت IPv6 پي ببريد كافي است بدانيم اگر چهار ميليارد آدرس در يك تلفن همراه جاي بگيرند IPv6 مي‌تواند كانتينري به اندازه‌ي زمين را پر كند.

در حالي كه اين راهكار فني وجود دارد چالش اصلي مربوط به به‌كارگيري IPv6 و ارتقاي جهاني به تجهيزات و نرم‌افزارهايي است كه نيازمند خواهد بود.

بسياري از دستگاه‌هاي الكترونيكي مانند تلفن همراه، PDAs و پيجرهايي كه مردم امروزه حمل مي‌كنند از اينترنت استفاده مي‌كنند.

در حال حاضر بيش‌تر اين دستگاه‌ها از طريق يك درگاه به اينترنت دسترسي مي‌يابند. اين درگاه‌ها يك آدرس IP منحصر دارند كه شماري از آدرس‌هاي شخصي در پشت آن‌ها توليد مي شوند.

آدرس‌هاي شخصي مذكور به دستگاه‌هاي شخصي واگذار مي‌شوند با اين حال با تحول نيازمندي‌ها مزيت دستگاه‌هايي كه آدرس منحصر خود را دارند نيز افزايش خواهد يافت.

در آينده نه تنها شمار افرادي كه به اينترنت متصل مي‌شوند بلكه شمار دستگاه‌هاي شخصي كه به اتصال به اينترنت نياز دارند مانند يك سرور خانگي كه دماي يك يخچال را كنترل مي‌كند، نيز افزايش خواهند يافت.

دستگاه‌هاي IPv6 مي‌توانند با فراهم‌سازي امكان كنترل از راه دور و تنظيم نورها، تجهيزات الكترونيكي يا بخش‌هايي از سيستم توليد برق، در كاهش گازهاي گلخانه‌اي نقش مهمي ايفا كنند.

نسخه‌ي جديد IP به دليل فضاي آدرس‌دهي بزرگ‌تر، در را برروي نسل جديدي از دستگاه‌ها، كاربردها و تكنيك‌هاي مديريتي مي‌گشايد.

IPv6 در حال حاضر در بيش‌تر سيستم‌هاي عامل روميزي و سروري كه به تازگي منتشر شده‌اند، وجود دارد با اين حال بخش عمده‌ي محتوا و سرويس‌هاي اينترنتي برروي IPv4 فراهم شده‌اند كه به علت ناسازگار بودن اين دو مي‌توانند مشكل‌ساز باشد، يعني رايانه‌اي كه تنها آدرس IPv6 دارد، نمي‌تواند بدون گذشتن از يك پروتكل ترجمه‌ي ويژه يا دروازه برنامه به وب‌سايتي كه اتصال IPv4 دارد، دسترسي يابد.

يكي از چالش‌هاي بزرگ در به‌كارگيري IPv6 اين است كه بخش عمده‌اي از شبكه‌ها براي IPv4 ساخته شده اند؛ توانا كردن اين شبكه ها به IPv6 به معني تمهيد، مديريت، مونيتور، بررسي و فايروالها همگي با IPv6 كار مي كنند.

سازمان توسعه و همكاري‌هاي اقتصادي در نشست سئول كشورهاي شركت كننده را به آمادگي در برابر اثرات تغيير ساختار اينترنت و اثرات اقتصادي آن فراخواند.

به گفته‌ي ويويان ردينگ، يكي از اعضاي كميسيون مسوول جامعه‌ي اطلاعاتي و رسانه‌هاي اتحاديه‌ي‌ اروپا، اين بيانيه از دولت‌ها و صنعت مي‌خواهد انتقال از IPv4 به IPv6 را تسريع كرده و به اين ترتيب راهكاري براي مشكل فضاي آدرس‌دهي با توجه به روبه‌رو شدن با خطر كمبود آدرس‌هاي اينترنتي ظرفيت سه سال آينده فراهم كنند.

طبق اظهارات او كميسيون اتحاديه‌ي اروپا هدفي را معين كرده كه براساس آن، 25 درصد از كاربران اينترنت اروپايي بايد تا سال 2010 به IPv6 متصل شوند و به‌ويژه با تشويق خدمات عمومي و وب‌سايت‌هاي بزرگ براي انتقال سريع‌تر به IPv6، براي نيل به اين هدف تلاش مي‌كند.

با اين حال اين تغيير براي برخي از كشورها از ساير كشورها راحت‌تر خواهد بود. طبق آمار گردآوري شده توسط OECD در ماه مارس، كشورهاي آلمان، ژاپن، فرانسه و استراليا در زمينه‌ي شمار دامنه‌هاي IPv6 كه در حال حاضر به‌كار گرفته شده‌اند پيش بوده و آمريكا در رتبه‌ي سيزدهم قرار دارد.

ژاپن درحال حاضر شبكه‌هاي IPv6 متعددي دارد كه پيش از اين به‌كار گرفته شده‌اند. به علاوه، در حدود نيمي از دامنه‌هاي اصلي با IPv6 سازگار هستند.

مشكل اين است كه مشكل كمبود IPv4 طوري گسترده تبليغ شده كه اتمام آدرس‌هاي باقي مانده ممكن شده است.

يكي از محققان سيسكو در مطالعه‌اي كه در سال 2003 انجام داد، نتيجه گرفته ظرفيت آدرس IPv4 بين سال

2009 و 2016 بسته به مدل پيش‌بيني انتخاب شده به اتمام خواهد رسيد.

انتهاي پيام
 جمعه 18 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن