واضح آرشیو وب فارسی:فارس: با معرفي برترينها نخستين همايش آسيبشناسي مطبوعات محلي آذربايجان شرقي به كار خود پايان داد
خبرگزاري فارس: نخستين همايش آسيبشناسي مطبوعات محلي استان آذربايجان شرقي با معرفي برترينها امروز به كار خود پايان داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، در مراسم اختتاميه اين همايش 6 مقاله برتر در مراسم قرائت شد و به سه نفر از برترينها تنديس، لوح يادبود و سكه بهار آزادي اهدا شد.
بر اساس نظر هيئت داوران، به ترتيب مقالات ميكائيل رسول زاده، محمد عزيزيراد و فردين صحرايي موفق شدند، رتبههاي اول تا سوم اين سمينار را به خود اختصاص دهند.
گزارش فارس ميافزايد، به دبيرخانه اين سمينار 24مقاله از سراسر كشور ارسال شده بود كه پنج نفر از نفرات برتر دارراي مدرك كارشناسي ارشد بودند.
اين گزارش مي افزايد، نخستين سمينار آسيب شناسي مطبوعات محلي همزمان با روز خبرنگار و با هدف
ارتقاي كيفي مطبوعات محلي، بررسي و شناسايي نقاط ضعف و قوت، مشكلات و چالش هاي مطبوعات استان برگزار ميشود.
گزارش فارس مي افزايد،نوآوري در مطبوعات محلي و نقش آن در شكوفايي فرهنگ ملي و بومي، استقلال حرفه اي و امنيت شغلي خبرنگاران ، بازشناسي اهداف انتشار مطبوعات ، خبرنگاري تخصصي، تجربه يا استعداد و مشكلات و چالش هاي پيش روي مطبوعات محلي همچنين راهكارهاي مقابله با آن از محورهاي شركت در اين همايش آسيبشناسي است.
مدير گروه روزنامهنگاري دانشگاه علامه طباطبايي تهران و داور همايش آسيبشناسي مطبوعات محلي آذربايجانشرقي در حاشيه اين همايش در گفتگو با خبرنگار فارس در تبريز گفت: شش مقاله برگزيده از 25مقاله رسيده به دبيرخانه ،امروز در همايش آسيبشناسي مطبوعات محلي اين استان در تبريز ارائه شد.
حسين افخمي با اشاره به ارزشمند بودن برگزاري همايشهايي از اين دست اظهار داشت: مطبوعات ايران همواره داراي كش و قوس و صعود و نزولهاي فرواني بوده و راه پيموده را دوباره طي ميكنند و برگزاري اين همايش وضعيت كنوني مطبوعات را نسبت به گذشته بيش از پيش روشن و از تكرار اشتباهات جلوگيري ميكند.
وي اضافه كرد: در طول تاريخ روزنامهنگاري ايران ،تاريخ مطبوعات آذربايجان درخشان بوده و با همين مشكل روبرو بوده است .
افخمي خاطرنشان كرد : مطبوعات آذربايجان در دورهاي بسيار تاثيرگذار و در دوران معاصر كم تأثير بوده و در حال حاضر مسير توسعه را دوباره مي پيمايد ولي نسبت به گذشته خود خيلي فاصله دارد.
وي تأكيد كرد: برگزاري اين همايش از آن جهت بسيار مفيد است كه بايد مسير توسعه شناسايي و آسيب شناسي شود تا مطبوعات محلي راه پس رفت را پي نگيرند .
افخمي همچنين اظهار داشت: مدون كردن نتايج همايش آسيبشناسي و بكار بردن نتايج آن بسيار مهمتر از برگزاري آن است .
وي گفت : اميدوارم استان هاي ديگر نيز از اين حركت الگو گرفته و همايش هاي مشابه علمي در ارتباط با مطبوعات محلي برگزار كنند.
دبير علمي همايش آسيبشناسي مطبوعات محلي نيز در ارتباط با سطح مقالات رسيده به دبيرخانه اظهار داشت: مقالات رسيده به دبيرخانه از سطح علمي خوبي برخوردار بود و بيشتر مقالههاي برگزيده جهت ارائه در همايش داراي درجه كارشناسي ارشد بودند.
پيمان پاكزاد گفت: اين روند نشاندهنده آن است كه ارتباط مطبوعات محلي آذربايجان شرقي با قشر تحصيل كرده افزايش يافته و نويد آينده روشني را مي دهد.
وي خاطر نشان كرد: مقالات بينام و با كد گذاري به تهران ارسال شد كه در نهايت سه مقاله برتر كه امروز اعلام ميشود معرفي شد.
پاكزاد اضافه كرد: نوآوري در مطبوعات محلي و نقش آن در شكوفايي فرهنگ ملي و بومي، استقلال حرفه اي و امنيت شغلي خبرنگاران، بازشناسي اهداف انتشار مطبوعات ، خبرنگاري تخصصي، تجربه يا استعداد و مشكلات و چالشهاي پيش روي مطبوعات محلي همچنين راهكارهاي مقابله با آن از محورهاي اين همايش بود.
انتهاي پيام/ف
پنجشنبه 17 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]