واضح آرشیو وب فارسی:ابتکار: اخبار
ارائه خدمات رايگان پزشكان محله به خانواده هاي نيازمند
ابتكار -مديركل سلامت شهرداري تهران از فعاليت بيش از يكهزار پزشك محله در سطح محلات تهران خبر داد و گفت: اين پزشكان به طور داوطلبانه تعدادي از خانواده هاي نيازمند محله را تحت پوشش قرار مي دهند و به آن ها خدمات رايگان ارائه مي كنند. دكتر عباس استاد تقي زاده افزود: اين طرح در همه مناطق تهران در حال اجراست و پروژه اي محله اي است كه پزشكان با محوريت محله در محله اي كه خود شاغل يا ساكن هستند، به صورت داوطلبانه فعاليت مي كنند. وي با اشاره به فعاليت هاي پزشكان محله، افزود: آگاه كردن مردم نسبت به بيماري ها و تغذيه در سطح مساجد، مدارس و خانه هاي سلامت، ارائه خدمات درماني به خانواده هاي نيازمندي كه تحت پوشش اين افراد قرار مي گيرند و توسط شوراياران و معتمدان محلات معرفي مي شوند و فعاليت هاي حمايتي كه نيازمند نظرات تخصصي پزشكان محلات است، از جمله خدماتي است كه پزشكان محلات ارائه مي دهند. تقي زاده هدف از اجراي اين طرح را ارتقاي سطح سلامت و كاهش مشكلات شهروندان دانست و خاطر نشان كرد: قصد داريم با اجراي اين طرح، سطح سلامت را در محلات تهران افزايش دهيم تا هرچه بيشتر مشكلات خانواده ها و به ويژه خانواده هاي نيازمند، در اين زمينه كاهش يابد.
يارانه مترو در انتظار تصويب كميسيون اقتصادي
30 ميليارد تومان يارانه دولت براي بخش بهره برداري مترو در سال 87، منتظر تصويب در كميسيون اقتصادي دولت است.مدير عامل شركت بهره برداري مترو در گفت و گو با شهر با بيان اين مطلب گفت: «اين مقدار يارانه چندي پيش توسط وزارت كشور تاييد شده و براي تصويب به كميسيون اقتصادي دولت فرستاده شده است.»جعفر ربيعي اظهار اميدواري كرد كه اين يارانه هر چه زودتر در اختيار شركت بهره برداري متروي تهران و حومه قرار گيرد.30 ميليارد تومان يارانه دولت بخشي از يارانه 75 ميليارد توماني است كه 45 ميليارد تومان آن توسط شهرداري تهران به شركت بهره برداري مترو پرداخت مي شود. به گفته ربيعي، شهرداري تهران از ابتداي سال جاري درصدي از سهم يارانه خود را به اين شركت پرداخت كرده است. اما مدير عامل شركت بهره برداري متروي تهران در مورد ضرورت پرداخت يارانه ها از سوي دولت و شهرداري گفت: «هزينه تمام شده يك سفر مترو براي هر نفر، 360 تومان است. اين البته تنها هزينه بهر ه برداري است كه ربطي به ساخت و ساز ندارد. در حال حاضر از هر مسافر مترو 80 تومان دريافت مي شود كه در اين حالت 280 تومان كسري وجود دارد.» او گفت: «درآمدهاي غير بليتي شركت بهره برداري مترو كه مواردي مانند درآمد حاصل از تبليغات در ايستگاه هاي مترو و غرفه هاي موجود در اين ايستگاه ها را در بر مي گيرد، در سال گذشته حدود 5.2 ميليارد تومان بوده است، يعني حدود 5.2 درصد هزينه هاي شركت بهره برداري مترو. بنابراين براي ادامه روند خدمات رساني در مترو نياز به يارانه وجود دارد.»
تشكيل يگان مبارزه با مواد مخدر در زندان ها
مدير كل زندان هاي استان تهران از تشكيل يگان مستقل مبارزه با مواد مخدر در درون زندان هاي استان تهران خبر داد.سهراب سليماني در گفت و گو با فارس افزود: تشكيل اين يگان به منظور مبارزه با مواد مخدر درون زندان ها است و نيرو هاي به كار گرفته شده در اين يگان نيز از نيروهاي زبده در امر مبارزه با مواد مخدر هستند. وي با بيان اينكه تمامي تلاش خودمان را در زمينه عدم ورود مواد مخدر به زندان ها بكار گرفته ايم گفت: با توجه به مبارزه قاطع با اين امر هم اكنون قيمت مواد مخدر در داخل زندان 50 برابر بيرون است. وي ادامه داد: عمده كشفيات مواد مخدر در داخل زندان ها مربوط به افرادي است كه كمتر از 3 روز به زندان معرفي شده اند و 99 درصد جاسازي هاي مواد مخدر در زندان ها نيز در داخل بدن انجام مي شود.
صدور شناسنامه هاي جديد براي افراد بالاي 16سال
معاون امنيتي انتظامي وزارت كشور از صدور شناسنامه هاي جديد تا پايان سال به افراد بالاتر از 16سال خبر داد.عباس محتاج صبح ديروز در جمع خبرنگاران گفت: شناسنامه هاي جديد جهت افزايش ضريب امنيتي و جلوگيري از امكان جعل صادر مي شود.وي ادامه داد: هم اكنون با اقدامات صورت گرفته امكان جعل كارت ملي و گذرنامه به حداقل رسيده است و براي جلوگيري از جعل شناسنامه اين اقدام صورت مي گيرد.معاون سياسي امنيتي وزارت كشور با اعلام اينكه شناسنامه هاي جديد از نظر ظاهري با شناسنامه هاي قديمي تفاوت دارد گفت: در خصوص استفاده از برد الكترونيكي در اين شناسنامه ها تا كنون تصميمگيري نشده است.محتاج اظهار داشت: با توجه به توليد تجهيزات در رشد فناوري امكان جعل مدارك و اسناد افزايش پيدا كرده است بنابراين سيستمهاي كنترلي و نظارتي بايد به روز باشد.
شربت ترياك در انتظار تصميم وزارت بهداشت
مشاور ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به برنامه ستاد براي توزيع سراسري شربت ترياك در نيمه دوم سال، اعلام كرد: وزارت بهداشت تا اول شهريور مهلت دارد تا نظر خود را در اين رابطه ابراز كند. محمدرضا جهاني به خبرنگاران گفت: مسئول اجراي طرح درمان معتادان با شربت ترياك وزارت بهداشت است و در حال حاضر ستاد در انتظار اعلام نهايي نظر اين نهاد است.او با تاييد اظهارات وزير بهداشت در مورد مخدر بودن و محدود بودن موارد مصرف اين شربت خاطر نشان كرد: تاكنون طرح درمان با شربت ترياك در دو مرحله آزمايش شده و به طور ميانگين 70 درصد موفقت آميز بوده است. جانشين پيشين دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر توضيح داد: در مرحله اول آزمايش 30 معتاد از اين شربت استفاده كردند و 80 درصد آزمايش موفقيت آميز ارزيابي شد.جهاني افزود: دور دوم آزمايشات نيز بر روي 150 معتاد و با موفقيت بالاي 60 درصد صورت گرفت.او يادآور شد: در صورتي كه وزارت بهداشت پيشنهادات خود را در اين زمينه به ستاد ارائه كند موارد لازم قابل پيگيري و بحث خواهد بود. مشاور ستاد مبارزه با مواد مخدر هم چنين در پاسخ به برخي اظهارنظرها كه براي توليد شربت ترياك نياز به كاشت خشخاش در كشور وجود دارد تاكيد كرد: ميزان كشفيات ترياك آن قدر زياد است كه براي توليد شربت دارويي كفايت مي كند.جهاني با تاكيد بر اين كه نيازي به كاشت خشخاش براي توليد شربت ترياك نيست تصريح كرد: درحال حاضر توانايي توليد شربت ترياك و متادون را به اندازه كافي داريم. جهاني از طي مراحل نهايي تدوين دستورالعمل خبر داد و گفت: تا دو هفته آينده اين دستورالعمل در قالب تفاهم نامه به امضاي وزراي كار، تعاون، رفاه، بهداشت و سازمان فني حرفه اي بهزيستي مي رسد.
بهسازي 197 مدرسه تهران با مشاركت دانش آموزان
ابتكار- 197مدرسه تهران، ري و اسلامشهر به وسيله دانش آموزان بسيجي بهسازي، رنگ آميزي و نوسازي شده است و اين روند تا پايان تابستان ادامه خواهد داشت.به گزارش روابط عمومي سازمان بسيج سازندگي نيروي مقاومت بسيج اردوهاي هجرت 3 امسال نيز با شكوهتر از سال پيش آغاز گرديده و با قوت ادامه دارد. رئيس سازمان بسيج سازندگي سپاه محمد (ص) گفت: بسيجيان جوان طي شركت در اين اردوها در عرصه هاي مختلف فرهنگي، آموزشي، ورزشي، عمراني و خدمت رساني شركت مي كنند. مددي فرد با بيان اينكه همه دانش آموزان مي توانند در اين طرح شركت كنند تصريح كرد: هدف از اجراي اين طرح ضمن غني سازي اوقات فراغت جوانان و نوجوانان به بهترين وجه، آموزش مهارتهاي مختلف نيز مي باشد كه در همه زندگي براي عزيزان دانش آموز موفقيت و خوداتكايي به همراه خواهد داشت.
اعزام سفيران علمي به مناطق محروم
ابتكار-موسسه علمي آينده سازان وابسته به اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانش آموزان با اجراي برنامه سفيران علمي، سامانه لازم براي ارتقا» سطح علمي دانش آموزان مناطق محروم در دوره متوسطه تحصيلي را فراهم ساخت.به گزارش روابط عمومي، اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشآموزان، برنامه سفيران علمي در قالب اردوهاي علمي، برگزاري كلاس هاي تقويتي، كلاس هاي رفع اشكال و جلسات پرسش و پاسخ هاي علمي و همچنين برگزاري آزمون هاي مختلف با ارائه سوالات مفهومي و كارنامه به دانش آموزان مي باشد. مناطق مورد اجراي برنامه فوق، دوردست ترين و محروم ترين مناطق استان ها و زمان اجراي آن تابستان سال جاري و روزهاي جمعه در طول سال تحصيلي جديد مي باشد.
چهارشنبه 16 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ابتکار]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 225]